- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Нищо не са никазали, но преди години това си го имашеПървоначално написано от Strength
.
Ние ще ходим в понеделник на обучени за първа помощ и затова ЧК ще ни е последен часш.
Преди малко си къдрих косата и си изгорих ушето с машата![]()
![]()
. . отре сиг ще имам мехур
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Има - ето този "Наръчник за родители и седмокласници от цялата страна" . Някой тук беше писал за статистиката за Варна. Вътре има и за Бургас и още места. И по колко приемат за всяко училище и минимални балове от мин година.Първоначално написано от awesomesheepy
Има и мн яки неща как да разпуснем преди тестовете и как да не се сковем на тестовете![]()
Тези са много лесни вече не трябва да се затруднявате на тях,пускайте втори модули.Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
Юхуу.. честит ГергьовденИмаме ли изобщо именяци в темата ?
Днес баща ми има имен ден и сега сме се събрали родата (скукаааааа... ;д) .. От вчера имам 6 по музика
Отивам да папам, после на София на урок в СМГ, после урок по БЕЛ и т.н..
аре
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
След малко ще ходя на Гергьовден.![]()
Вчера на родителската са казали за някакви заявления,че искаме да полагаме изпити,които трябва да попълним до 13 май.Вие чували ли сте?
Вчера на пробния имаше трудни задачи горе-долу..Геометрията беше лесна,но алгебрата... :&
Ох много вече се притеснявам.![]()
Не е вярно. Матурата е една за цяла България и всички седмокласници и е задължителна, а втори модул може да се каже дали ще се прави в самия ден на изпита . Няма никакви заявления .Първоначално написано от RY
Love is everything!
гадостттттттттттттттттттт
ох,хем искам да идват по-бързо,че да свършва целия тоя ужас,
и хем не искам..
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ох, да наистина са само 3 седмици. Понякога ми се иска да зопачна целия 7 клас отначало ( но да знам всичко, което съм научила до сега ) и да уча много, ама много повече ;(. Ужас в понеделник ще правя контролна на "По жътва" и на "По жицата". Във вторник тест по математика на Успоредници (ромб, квадрат, трапец ала бала) и много се притеснявам. По география ще правим контролно върху Австралия, Океания и Антарктида ( отново в понеделник и отново ще бъде УЖАС). По руски- контролна (вторник), Есе по АЕ ще правим цял час, а пък не знам на каква тема ще бъде ;( ( понеделник ) Ох, не знам направо откачам.Че ще правя и 80 коремни преси във вторника по физическо. ;(;( - от това като цяло най- ме е страх
Господина ми иска да покривам ненормални нормативи ( е те ся може да не са ненормални, ама за мен са!). Единсттвеното хубаво е, че по история и физика може да си направим презентация или плакат и ще ни пишат 6тичкииии!! ( ох, как ги обичам тези 6тички)
![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Охх... само 3 седмици.
Наистина трябва да се взимат някакви бележки с номера от 17 до 20 май или нещо такова. С тая бележка те пускат на изпита и май можеш после да си провериш резултати в интернет (ест + ЕГН-то)
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
охх RY мерси страшно много за отговорите ^^ помогнаха ми за решението
ох днес от 10 до 12:30 на урок по математика >.< после цял ден бях навъъъъън ^^ времето беше уникално и като се прибрах реших няколко първи модула...мисля и силно се надявам че вече съм ги овладяла![]()
*бтв имам един втори модул мисля националното съзтезание по мат. от 2010 за Русе някой ако иска да си решава да го постна?за съжаление обаче нямам отговорите >.<
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз искам, ако може.Първоначално написано от LaChupacabra
Love is everything!
Аз не съм писала отдаавна тука, но имам малко информация за софииските седмокласници : Наборът 1997 ма е най-малодетният за София. Софиянците, които тази година кандидатстват, са толкова малко, че точно стигат, за да запълнят приготвените паралелки.
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Няма такова нещо!Никакви бележки не се нито вземат, нито дават между тея дати. Моя приятелка иска да кандидатства с хореография и ми обясни, че само който ще се явява на изпит по музика или танци и рисуване трбява да подава зяавления между тея дати. Бележките на всички ги дават преди изпитите - така пише в моя наръчник за седмокласници. И пише наистина че там има номер, с който после се проверяват резултатите по интернет.Първоначално написано от Pamaa
НАЙ-ПОСЛЕ ЕДНА ХУБАВА НОВИНА! АА ОТКЪДЕ ЗНАЕШ ТОВА И ИСТИНА ЛИ Е?Първоначално написано от bbabyy
![]()
Може ли да ми помогнете с тези задачки, моля ви...имам класно, а нещо не ги разбирам:
http://prikachi.com/images/365/3311365C.jpg
http://prikachi.com/images/366/3311366y.jpg
http://prikachi.com/images/367/3311367P.jpg
Здравейте, и аз доста отдавна не съм писала![]()
Иначе вчера си купих рокля за другарскатаи нищо не съм учила..
Класната по БЕЛ ще е в понеделник и вторник (в понеделник ще бъде тестова форма, а във вторник ще правим трансформиращ преразказ на непознат текст)
Класната по математика ще е на 16-тище включва неравенства и задачи от успоредник и трапец...
След малко отивам да се къпя и после ще решавам задачи по мат. и ще правя един трансформиращ преразказ.
На вас кои преразкази са ви по-лесни?
Трансформиращ от името на неутрален разказвач
или
Трансформиращ от името на някой от героите??
на мен лично от името на неутрален ми е по-лесно :P
Междодр. госпожата по бел каза, че имала предчувствие, че тази година щяло да бъде от името на неутрален разказвач, защото до сега са били само от името на някой герой..
На майка ми са й казали, а и знам защо- Защото през 1996 та(когато сме заченати) е имало голяма икономическа криза и много малко хора са искали да имат деца точно в този период.Първоначално написано от MegiBoOm
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
А, и аз знам за това, че 97-ма сме много малко хора![]()
![]()
ЕГАТИ КЕФА!![]()
Бтв Злати, мисля че си права, защото госпожата ни по курсовете каза, че се обсъждало тази година да ни дадат от неутрален!![]()
Иначе моля ви по-късно, който има възможност да погледне задачките, защото класната по математика ми е в четвъртък, а щом тези не мога да реша, то какво остава за самото изпитване ;/
Меги, на нас ни предстои да вземем утре трапец. Забелязала съм, че ти си най-напред с материала от всички тук![]()
![]()
Намери лицето на успоредника. :Д ии после го извади от лицето на трапеца...Първоначално написано от MegiBoOm
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
а какво е това dm?
и няма как да намеря лице на успоредника, щото ми трябва височина ;/
Дециметър. ;Д демек 20 сантиметраПървоначално написано от MegiBoOm
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Нееее,не искам от неутралееееееееен!![]()
![]()
![]()
Хора в какво време се пишеше? От уроците често правя от неутрален,но сега забравих.По-лесно ми е от името на герой.
Иначе не само за София са малко седмокласниците,май е в цяла България като цяло.![]()
Меги,ние взехме трапеца в петък,но съм позабравила малко теоремите..Сега след като ям ще ги погледна и ще реша задачите.![]()
От неутрален разказвач за преразказва в сегашно време,защото той е страничен наблюдател и не е бил свидетел,а от името на някой се преразказва в минала свършено време.Първоначално написано от RY
![]()