.
Отговор в тема
Страница 203 от 293 ПървиПърви ... 103153193199200201202203204205206207213253 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 051 до 5 075 от общо 7312
    Супер фен Аватара на Fiction7577
    Трапецът си е адски яка фигура. Малко дългички формули има ама карай.

Що се отнася до бележките - трябва да давате, но чак юни месец началото.

Благодаря много за това с бележките!
    Може ли помощ и с една задача,която май е от втори модул?
    http://prikachi.com/images.php?images/878/3312878B.jpg
    Значи TD e usporedna na QC..Vsichki ugli na TDQC sa po 90 gradusa==>TQ i DC sa razstoqnie mejdu usporedni pravi==> sa ravni
    Ot liceto na ABC namiram BQ=12
    i BT=10+12=22
    Така ли е?

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Здравейте, и аз доста отдавна не съм писала
    Иначе вчера си купих рокля за другарската и нищо не съм учила..
    искам да видя .. че и аз си търся рокличка .

Прави сте за `97, но като се замислим става въпрос, че регистрираните българчета са били значително по-малко .. а някой казва ли нещо за ромите? Защото точно техният брой не е намалял значително, както виждам
    Love is everything!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^надали точно те ще се записват за елитните училища
    иначе някой погледна ли задачките ми по-назад, които бях постанала

ии специално за Камен: http://prikachi.com/images/53/3313053m.jpg

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ^надали точно те ще се записват за елитните училища
    иначе някой погледна ли задачките ми по-назад, които бях постанала

ии специално за Камен: http://prikachi.com/images/53/3313053m.jpg
    Специално за мен! Сега ще разпиша някоя.

Град
    Varna
    На 30 задача получих 2.. или 4 колко е ?
    Дадено: <ACB 3 пъти по-голям от <BAC+<ABC=1:2 =><BAC=x ; <ABC=2x , <ACB=3(x+2x)=9x.Намираме ъглите x=180:12 x=15 градуса =><ACB=9.15=135 ,а <BAC=15 ; <ABC=30 ,но след като спуснем BD перпендикулярна на AC се образува прав ъгъл и в триъгълник DCB ъглите не излизат 135+90+.... ?!?!?!?? Къде греша ?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Роми? Такова животно нема в гимназиите и техникумите.

Те в 8 клас вече деца правят, какво ти образование?

Що се отнася до бележките - това с отпусното въобще не е задължително. Девети клас съм и нито са ми поискали такова нещо тогава, нито сега го искат.

По принцип на всяка гимназия/техникум на входа и има показно залепена бележка, какво точно се изисква за записване.

Град
    София
    Хайй
    Мале днеска ходих да тичам в парка .. ъхх ... от толкова отдавна не бях тичала така ;дд ... сега се амбицирах всяка сутрин да ставам , да тичам , душче и после даскало ;дд ... мама каза,че спорта помага за по-бързо запаметяване на нещата ;дд ... та така :P
    Иначе нещо много ми се доспа и мисля да лягам,че утре имам пробен по математика .. стискайте палции ;дд
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    aras97, точно това ми беше казала госпожата, ама аз не съм разбрала правилно
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ох,имам чувството,че няма да ме приемат ;/
    'баси
    колкото повече наближава..://

при вас има ли такова чувство?

Утре съм на урок по математика,после ще спя и ще уча..и може да излезна малко..та,така..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ееебаси деня беше днес сутринта реших 30-40 задачи,мързелувах пак реших доста задачи,след тва излизах-беше сууууперско ^^ ии като се прибрах реших 2 задачи от един 2ри модул и един първи горда съм XD само дето не съм ги проверила де >.< не че нещо ама...старх ме е :Д:Д
    утре няма да излизам...ще чистя в къщи че е ебаси бъркотията ии ще решавам задачи от 2ри модул

*бтв теста с 2рия модул ще го пусна утре сутринта,че сега ако го снимам нищо няма да се види XD
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Карлово <33
    awesomesheepy, аз пък има чувството, че няма да има такава паралелка в моето СОУ . Всички искат чуждоезиков профил и никой природо-математически. Аз попринцип съм от Карлово и честно казано все още не ми се отделя от родителите. Като си говоря с приятели, учещи в Пловдив и София (момичето учи в Американския колеж), всички казват, че е много гадно и, че, ако може да върнат времето назад не биха отишли там. На тези, които живеят в по-големи градове може да им звучи тъпо, но е много трудно още в осми клас да се резделяш с родителите! Особено аз съм много близка с майка ми и направо не мога да си помисля, колко ще ми е трудно .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    awesomesheepy, аз пък има чувството, че няма да има такава паралелка в моето СОУ . Всички искат чуждоезиков профил и никой природо-математически. Аз попринцип съм от Карлово и честно казано все още не ми се отделя от родителите. Като си говоря с приятели, учещи в Пловдив и София (момичето учи в Американския колеж), всички казват, че е много гадно и, че, ако може да върнат времето назад не биха отишли там. На тези, които живеят в по-големи градове може да им звучи тъпо, но е много трудно още в осми клас да се резделяш с родителите! Особено аз съм много близка с майка ми и направо не мога да си помисля, колко ще ми е трудно .
    Ама ти сама ли ще живееш? Не знам,ама наще никога няма да ме пуснат в отдалечен град съвсем сама,колко и да искам (не че искам много де )
    Аз сега се замислям и осъзнавам,че сичко искам да свърши..Радвам се,че изпитите наближават.Намерих си няколко много яки дрехи,забравени. Вие решили ли сте с какво ще сте на 15 юни.Ние искахме и годишник да правим,ама не знам какво ще стане..
    Правих теста от 2007 година с 50 задачи..Имам около 4,50,което е добре,защото половината задачи са логически и не са в материала за 7 клас.Утре ще решавам от втори модул.

Град
    Карлово <33
    Ами попринцип, ако си в общежитие имаш съквартирант и не си сам, но друго си е мама .
    Ти остави, ами е страшна мизерия. . Ако пък си намеря квартира ще бъда сама. Апартамент абсурд да ми купят, най-малкото не съм някаква лигла.
    Абе гадно си е, от където и да го гледаш! Вярно първите две седмици си е ОК, хапваш пица, сандвичи, чипс, стоиш навън до колкото си искаш, правиш си купони, ама после ти писва и от храната, и от купоните, и от кочината!
    Не, не! Преди година-две си мислех, че ще е много яко, но вече не бих го направила!

П.П: на аватара ми пише "I know I must pass the test" . Видях го след като я изтеглих :P .

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Добро утро
    Днеска съм малко болна и след малко ще ходя да гледам телевизия.. да полежа, да си почина и към 1-2 ще сядам да правя един тест по математика и още едни задачи там от успоредник.
    Оф и утре класната по бел.. трябва да преговарям :х

Град
    Карлово <33
    Аз миналата неделя се разболях и чак до днес ми тече носа !
    Омръзна ми вече.. така ме боли главата от тая хрема .

След малко ще излизам с майка ми и ще си купя крем за лице . Задачи ще решавам следобяд и съм решила днес поне 100 задачи да реша!
    Също ще попълня задачите от учебната тетрадка, защото ще ни ги проверява, а пък, ако не си я попълнил пише двойка .

Град
    Varna
    Тъкмо сега се върнах от пробния изпит по математика.Реших всички задачи!.Само ,че на 30 задача сгреших нещо супер елементарно и от там ще ми вземат точки .Иначе реших целия 1рви модул и от втори 26,27,28,29 .

Град
    Света На Мечтите
    А като ти го върнат ще можеш ли да го снимаш, ние да се пробваме да го решим?

Град
    Света На Мечтите
    Да попитам нещо, ако имам примено 2 на трета , скоби и още веднъж на 3, то тогава две на коя става? (събират ли се степените или се умножават)

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Умножават се, т.е. (2 на 3та) на 3та .. става 2 на 9та.
    btw.. 2 седмици
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ухххх! -.- Малко остава,мамка му!

Иначе,до сега бях на урок по математика,подготвях се за класното утре..
    Сега ще спя,после ще уча по география и история..и целия ми следобед и довечера ще отделя за класното-задачи,упражнения и такива неща..=)
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Направих един тест по мат и сега малко почивка .. после малко ще преговарям по биология.

Град
    Varna
    Имате ли книга за ученика на Архимед? Аз решавам от там задачите за олимпиади и последната част от ниво Б.Тези от ниво А няма смисъл да ги решавате.Като цяло се старая да описвам колкото се може по-добре геометричните задачи и наблягам на тях,защото първият модул е за всички ученици и е по-лесен.

Град
    Света На Мечтите
    'баси кво толкова се впрягате бе, та чак и дните броите?
    Мен въобще не ме е страх...споко...ще се справим!

Сега пиша една таблица по история, след което ще си прочета урока за утре и такам! После ще направя един изпит по-математика за 2ч. и 30мин. и най-накрая сигурно ще уча по химия и по математика в УТ, ако не ме домързи!

Привет хора преди около час - час и половина се прибрах от Пазарджик : )) там си прекарах страхотноо ! винаги си купувам по нещо от там и този път се сдобих с : гащеризон (без презрамки;къси панталонки надолу е и в супер яки летни цветове), сандали (черни), летен панталон (син) и блуза на Мики Маус (бяло и синьо на райета) и съм много доволна и щастлива : ))
    не знам за вас ама на мен това са ми първите 3 дена от има няма 2-3 месеца, в които нищичко не съм учила .. и си починах
    преди супер много се притеснявах за изпитите, още от началото на годината мислех за тях, а изведнъж в четвъртък се събудих с мисълта, че всичко ще бъде наред .. и никога досега не съм се чувствала по-добре
    утре имам контролно по руски (не съм учила, ама то ще е на падежите, така че пищовче ще ми свърши работа), във вторник контролна по биология (не съм учила, ама последните 2 шестици на контролните си ги изкарах с учене в последния ден и то сутринта, така че вярвам, че ще се справя) .. мисля, че на 16 ни е класната по математика .. и така ..

П.С. : малко да ги стресирам тези, които се притесняват : САМО 18 ДНИ ДО ИЗПИТАА !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си