.
Отговор в тема
Страница 204 от 293 ПървиПърви ... 104154194200201202203204205206207208214254 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 076 до 5 100 от общо 7312
    Супер фен Аватара на magiie
    Оооо утре е деня на самоуправлението ии няма да уча
    Аз нищо няма да бъда (и се надявам по математика да е някой от класа и да не изпитва ;дд)
    Just be yourself!

Град
    София
    М днеска беше мн як ден
    Жалко,че утре сме на дск ;дд ... искамм почивка вече ... искаммм лятооооо
    Айде да се минава по-бързо,че не издържам ;ддд
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Готова съм за утре.. и сега си почивам.
    Аз също не се притеснявам много за изпита, каквото ми е писано, такова.

Град
    Plovdiv
    Ехееей цяла темичка си имало за нас
    От Пловдив съм, уча в СОУ "Св. Паисий Хилендарски"
    Ходя на курсове, събота и неделя (български и математика). Кофтито е, че нямам нито един свободен ден Но пък ако успея после ще си гледам кефа цяло ляятооооо. Което, между другото, нямам търпение да дойдееее! Толкова много ми се ходи на море, че чак ми се плаче

Гледам, че всеки пише как му е минало деня, дай и аз да споделя...
    Моят ден пък мина ... не толкова добре. Сутринта бях на курс от 9 до 12 както обикновено. Но после останах да решавам тестове, първи и втори модул (макар, че хич ме няма при 2ри) и такааа си решавахме там с няколко човека чак до 4 часа (тогава свършва обикновено и втората група). Та, после отидох в artnewscafe с една много добра приятелка да се видим и се прибрах към 8 без нещо. Бе натоварващо си беше днес. Ноо по математика определено ми трябва тая тренировка, защото в къщи все не мога да се концентрирам м много много лесно се разсейвам.

Иначе силата ми е определно в литературата и в преразказите. И голям принос за това има учителката ми по български език от курсовете, страхотна е!

Утре съм втора смяна, но смятам да си поспя до по-късно, защото вече ни минаха класните по БЕЛ и МАТ и няма какво толкова да уча. Освен по литература. Пък и то утре... нямам никакви разказвателни, но пък за сметка на тва имам 4 (География, Физика, История, Биология) в Петък

Peace dudes!

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Момиче/момче?
    и как се казваш?

Град
    Plovdiv
    Петра, nice to meet you!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Добре дошла! =) Какви са ти оценките по Математика и Литература? (:

Оффф,аз утре имам класно по Математика..цял ден решавам,но пак се чувствам безкрайно несигурна,и да..чувствам се неподготвена,и това притеснение вечното-'бала съм го..:// дано не са трудни,мамка му..че тази оценка ми е важна,гррр...
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Добре дошла! =) Какви са ти оценките по Математика и Литература? (:

Оффф,аз утре имам класно по Математика..цял ден решавам,но пак се чувствам безкрайно несигурна,и да..чувствам се неподготвена,и това притеснение вечното-'бала съм го..:// дано не са трудни,мамка му..че тази оценка ми е важна,гррр...
    И аз съм така , колкото и тренировъчни да решавам, ич ме няма с тази геометрия. Една от мамите в бг-мамма беше писала, че се очакват тази година много трудни тестове по математика ( те нали са няколко и избират един вариант ) , така че .
    Love is everything!

Яяя нов човек в темата,добре дошла!
    Спокойно за класната..Ще се справиш.
    Утре сутринта трябва да стана рано,да си подготвя едни задачи,които имам да питам,да уча урок по история,защото ще изпитва по редици на 10-15 урока от началото до края на учебника ,от 9,30 до 11 съм на урок по математика..После за час-два се прибирам да почина и аа даскало.Дано да ни върне класните и да имам 6.И дано да не се падна в тая редица дето ще изпитва. ..ZzZ..

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Здрасти на Петраа
    Такамм..странно...странно... Вчера падна учене, задачи, уроции....събота и неделя вече са ми по-натоварени, отколкото дните през седмицата.. Няма значение Майка ми каза, че ако ме приемат в Немската може да си направя втора дупка на ухото (ето как стана работата : "Мамо ако ме приемат в немската ще си направя втора дупка на ухото" и тя : " Хубуу дее!! Остави ме сега да си гледам филма !! " ) .. Снощи сънувах, че съм приета в училището, както и най-добрата ми приятелка (и тя ще кандидатства там ;дд ) и сме в един клас и е супеееррр Дано така стане и в реалността Ааайее аз отивам да си напиша за днес,, че мамата си тракаа
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Аз обожавам геометрията ! Сега решавам от книгата на Архимед задачите за състезания и последните от ниво Б.Иначе стабилно се подготвям за изпита по БЕЛ. и по МАТ.

Камене,искаш ли задачки?
    Еее аз осъзнава,че много заобичвам математика..винаги съм я обичала де,ама нещо много ми харесва да решавам задачи..<3 Само да не са от движение.
    Още не съм си учила урока по история,а след 1 час тръгвам. Сега към 12 без нещо ще седна..Като св върна ще пусна задачи.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Аз обожавам геометрията ! Сега решавам от книгата на Архимед задачите за състезания и последните от ниво Б.Иначе стабилно се подготвям за изпита по БЕЛ. и по МАТ.
    И аз точно тях решавам От група В-има някои лесни, но на една задача как се запънах, ама после я реших .. там има хубави задачи
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Задачите от движение са лесни ,но някои път се падат с по 2-ва случая и ме затрудняват.Аз към 12:15 излизам ,защото съм втора смяна и ще се върна към 6 часа от училище.От 1-2 месеца малко съм загърбил другите предмети,но пак имам 6 по тях.Сега в тези дни до изпита ще си решавам задачи и ще си уча понятия по литература ,ще си правя тестове .На 13 имаме пробен изпит по математика в училище и така.Надявам се .че цялото това старание ще ми повлияе на оценката положително.Просто никой от моя клас не учи толкова ,колкото аз уча.Като се замисля в 1ЕГ ,където аз искам да вляза ,познавам хора ,които сега са 8 клас и не са учили повече от мен,но това е така ,защото изпита от 2010 е бил лесен ,но не знам.Дано и тази година задачите да са на същото ниво,както миналата.Късмет ви желая и съм сигурен ,че цялото учене и старание ще се възнагради на края.

Супер фен Аватара на magiie
    Ааааааааааааааааааа.. неска е най-гадния ми ден заради тея тъпи успоредници, квадрати ии кво ли още не, имам 3.25 МРАЗЯ ГЕОМЕТРИЯ повече обичам алгебра (там имам 6)

Иначе за утре имам да решавам пак някви тъпи задачи от трапец ии да уча по химия И сигурна тая даскалка по математика ще ме изпитва заради ниската оценка..
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте хора!
    Аз сега писах малко по математика в учебната и сега уча по курса по български, след като го свърша ще пиша някои задачи по математика (малко по-трудни) и най-накрая ще започна да се готвя за класното по математика в четвъртък от сборника на Архимед! Ще реша всички задачи ПЪК!

Град
    София
    Хеййй
    Уникално яккк денн .... имам 6 по химия [b]без нито една грешка
    супер радостно
    И падаше пак отново голяма забава
    М/удругото реших да започна да си водя електронен дневник [/b]
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    Света На Мечтите
    ^малко повече за тоя дневник?

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    И аз си водя..БЛОГ. =)
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    ..в близката далечина..
    Днеска беше супер.. но утре няма да е така :X
    Ще изпитват по математика, история

Аз пък много си обичам геометрията, някак по лесно ми идва да разсъждавам отколкото да решавам по формули и т.н. и така де мн зле с алгебрата ;дд

до сега спах и след малко ще почвам да уча по история....... ужассссссссс!
    след това имам там по математика за домашна някакви две задачи и така.

Я малко повече инфо за ел. дневници.. стана ми интересно

Град
    Света На Мечтите
    Току-що си направих с помощта на awesomesheepy <333333, която бе така търпелива да издържи първобитните ми въпроси!
    Малко имам чувството, че като лудите си пиша и после си го чета сама, ама както и да е!
    Ето го: tumblr.com

Цитирай Първоначално написано от magiie
    Ааааааааааааааааааа.. неска е най-гадния ми ден заради тея тъпи успоредници, квадрати ии кво ли още не, имам 3.25 МРАЗЯ ГЕОМЕТРИЯ повече обичам алгебра (там имам 6)
    Хах и при мен подобна ситуация.Целия клас има 2-ки най-много 2-3 човека да имат 3.Но понеже госпожата ни по математика е най-готината каза,че няма да ги пише.

Неска по български 'малко' говорих и не спря да ми правя забележки. Нямам нови оценки,но беше много забавен ден. ^^
    За утре имам да препиша 2 теста и да уча по физика,ако реша да ме изпита.Сега съм много изморена да решавам тестове,утре вечерта.

Цитирай Първоначално написано от polssa
    Снощи сънувах, че съм приета в училището, както и най-добрата ми приятелка (и тя ще кандидатства там ;дд ) и сме в един клас и е супеееррр
    ^^ да ви имам яките сънища .. аз сънувах, че съм с некъв пистолет и избивам всичките си приятели ии това се случва в моята стая и всичко е в кръв и аз гръмвам телевизора и от него почва да тече кръв и тъкмо да се самоубия и ме събудиха .. сериозно толкова бързо досега не съм се будила (попринцип ми трябват 20-30 минути да разбера на кой свят съм, а днеска направо скокнах от леглото на първата секунда)
    супер смешно ми е като се сетя това за телевизора, ама този сън ще ме преследва още години наред, казвам ви ... после ще трябва да ходя на психиатър !
    днес мина горе-долу ... правихме контролни по руски и по литература и имам 6 пи БеЛ всъщност внесе оценките от пробния, ама все пак си е 6 !! само ми трябва още една шестица (на контролното примерно) и всичко е тип-топ : ))
    по биология ще падне яко зубкане утре, щото имаме контролно ...
    по математика класното е на 16 май .. надявам се на 6 : ))

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Имам един простичък въпрос, но как ме мъчи от доста време.... :
    За кандидатстването в езиковите взима ли се средният годишен успех ?
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си