.
Отговор в тема
Страница 205 от 293 ПървиПърви ... 105155195201202203204205206207208209215255 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 101 до 5 125 от общо 7312
    Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Не! Балът за там се сформира с годишните оценки по бел и по мат и оценките на изпита -удвоени.Учителите казват,че се взимат другите оценки,защото искат да учим по техните предмети,но не е така.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Не! Балът за там се сформира с годишните оценки по бел и по мат и оценките на изпита -удвоени.Учителите казват,че се взимат другите оценки,защото искат да учим по техните предмети,но не е така.
    Ухх .. .. че както завършвам с две петици .. ;Д
    Мерси за бързия отговор.
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Град
    Varna
    Познавам хора,които не са били пълни отличници,но сега са в едни от най-елитните училища.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ако завършим с 5 и 6 от даскало,(математика и бел)
    толкова ли е фатално за езикова? ://
    отдавна се чудя..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Varna
    Вижте ако завършите с 5 примерно по Химия,това няма как да ви се отрази в бала и класирането.А ако завършите с 5 (По бел или мат) балът ви пада с 1 единица и това вече може да е фатално .

Ако искате в училище,което за начален бал смятат някой друг предмет различен от бел и мат (физика,химия,история,геогр афия и тн) дори и да имате годишни по бел и мат по-ниски от 6,няма да ви се отрази.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Добре дошла! =) Какви са ти оценките по Математика и Литература? (:

Оффф,аз утре имам класно по Математика..цял ден решавам,но пак се чувствам безкрайно несигурна,и да..чувствам се неподготвена,и това притеснение вечното-'бала съм го..:// дано не са трудни,мамка му..че тази оценка ми е важна,гррр...
    По литература нямам различно от 6 Ааа по математика вечее.... На един тест имам 3, 25 (но слава богу класната ми е готина и поне ми писа 4 в дневника) а пък на друг имам 5 или 6. Зависи, по алгебра съм добра, но по геометрия ме няма. Някой път и еднакви триъгълници не мога да видя
    Ноо пък на класното имам пълно 6! Нещо, което не се случва често! Все имам 5 и 50 или 5 и 75 и най-кофти случая 5 и 25. Но пък и то една голяма класнааа.. 3 задачи: две неравенства, една кратка за доказателство и още една за доказателсво (доказваха се с точно 5 реда) .. и някой хора пак имат 2ки и 3ки...
    За сега хубавото е, че по Математика и Български ми се очертават отлични оценките.

А иначе за притеснението - и при мен е така. Върпеки, че вече започвам да добивам по-голяма сигурност по математика и все си повтарям, че мога и че ще се справя Защото ако сме негативни ще ни се отрази. Сами ще си прецакаме късмета. А в крайна сметка в тея изпити на човек му трябва и малко късмет )

Ох, и аз съм водила блог. Но все не мога да го поддържам. Рак съм си - дневник по може, но блог трудно...

А моят ден беше хубав, определно. Първо, радостната новина за класното и много много смях и добро настроение в класа. Ей, ще ми липсва класа, колкото и да не си го признавах...

Супер фен Аватара на magiie
    Неска мина 100 пъти по-добре от вчера.. ;дд
    правихме изненадващ тест по химия (направих го без 2 задачи от 10)

След малко отивам на фитнес
    ии може ли помощ с тези задачи по физика
    http://prikachi.com/images/434/3324434f.jpg
    Just be yourself!

Не съм добра по физика..://

Ся имам да пиша още по математика,и съм готова..
    Чета една книжка ''Книга за успеха'' и си се надъхвам,чеее..к'вот съм депресарче до изпитите няма да оцелея XD..

Утре съм на урок от 2 до 4..Йей!=)

Град
    София
    Хораааа
    Имам 5 по математика на теста за неравенства в триъгълниккк ии 5 по литература на един тест ии омг 6 ПО ИСТОРИЯЯ НА УСТЕН ИЗПИТТ

Е*аси якия ден дет бешее
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Офф От половин час търся и не мога да намеря-та някой маже ли даде линк с ТАБЛИЦА за оценяване СПРЯМО получените точки-например: Направих си матурите от миналата година и по математика имам 97 точки, а по БЕЛ- 94 точки и искам да разбера каква оценка е това (ТОЧНА оценка с десети и стотни...гледала съм такава таблица и сега не мога да я намеря !! )
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Хораа.. на някой трябва ли му нещо от pomagalo.com? имам абонамент за 1 ден

Град
    Varna
    Аз днес се пробвах да направя външното оценяване от миналата година.По математика имах 99 ,а по БЕЛ имах 97 точки може ли да ми кажете оценката.Вторият модул по математика ми го провери учител и имах 35 точки,а на преразказа имах 32 т.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Аз днес се пробвах да направя външното оценяване от миналата година.По математика имах 99 ,а по БЕЛ имах 97 точки може ли да ми кажете оценката.Вторият модул по математика ми го провери учител и имах 35 точки,а на преразказа имах 32 т.
    ( това ми иронията към хора ,които мислят ,че другите им вярват) Напълно подкрепям aras97 Как си оцени втория модул сама? Не знам защо пускате такива коментари,да се правите на велики ли?Има скромни хора,които не се перчат с такива неща и знаят много повече от колкото си мислите.

Град
    Varna
    Вкъщи изкарвам по 100 т. ,но в изпитна обстановка е съвсем друго.Всеки може да си изкарва такива резултати ,но във вкъщи не обективна оценката.На пробните изпити на ,които ходих там нали са само ,,големи,,но само на думи,за това се наредиха цяла колона да преписва от мене.Познавам много хора с големи възможности,но най-добрите от тях са скромни,а тези които много ,,знаят,, всъщност нищо не знаят.Например на изпита по БЕЛ. до мен седеше едно момче ,което не беше от най-ученолюбивите и ме пита за един въпрос.Аз погледнах и веднага му казах какво е.Той ми каза:-Човече ти си пълен изрод,,.То не ме познаваше ,защото аз не се изхвърлям като някои други,а тези които най-много знаят на приказки,нищо не направиха на изпита.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    горе имах предвид помагало.ком ама като е на английски нещо не излиза..

Супер фен Аватара на Runaway11
    ХДДДДДДДДДДДДД

ОМГ! И как си направихте преценката за втория модул?! Аз по бг изпита от миналата год. имах 59 верни от преразказа (без да броя тезата..тоест без нейните шест точки другото ми беше вярно) А по мат бях много зле към 5,00 ама аз си знам че съм зле де ХДДДДД При положение че правих изпита преди два месеца когато свърших материала мисля, че ще надхвърля пет по мат...а по бг и аз се чудя колко ще имам ХД

ПП Дойдоха резултатите от търговската в Пловдив и имам 91т Тестът не беше много труден, но преразказът си беше...и все пак хепииии!

polssa заповядай (:

http://www.minedu.government.bg/open...a_mat-2007.pdf
    скалата по математика. =)

http://www.minedu.government.bg/open...a_bel-2007.pdf
    скалата по БЕЛ..

хорица, днес всичко беше ОК : ) контролното по биология мина супер .. само дето снощи се осакатих ! ;дд значи оправях си леглото и си бях сложила юргана на радиатора и нещо се беше закачил за него и като го дръпнах и радиатора се сгромоляса върху крака ми !! умрях ! сега имам две рани и много ме боли .. ;ддддддд
    айде аз сега лягам, че ми стана тежко от ягодите, които унищожих преди малко ;дд пък и ми се спи .. признавам си хайде лека нощ и щастлив утрешен ден ви пожелавам
    П.С. : днес брат ми става на годинка и два месеца !!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    някои на предната страница беше поствал задачи по физика - ВТФ О.О ебаси нас ни изпитват само на теория и въобще не решаваме задачи о.о само на тока го правехме...обичам я тая г-жа бе ХД
    днес беше добре ;Д нямам нови оценки,беше забавно...
    ААААААААА утре е празника на училищтето и няма да учим шалалаллала (: ще ходя към 09:30 и после ще си се шляя цял ден навън ;Д като се прибера смятам да уча по физика [учим за радиоактивност ааа обожавам тея уроци ХД]
    ии до сега решавах адачи по мат. ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Е, ако искате вярвайте..Това са оценките по старата скала, през 2010 тя вече не беше актуална. Промениха я. На мястото на 68 във форчулата бе поставено 70, което амтоматично води до повишаване на оценката спрямо стария начин на оценяване, както и до пълни шестици за всеки с 98,99 и 100 точки. В София не изкараха точките и затова много хора не го знаят това.Ама имам познато дете от МГ Варна, там на списъка им изкараха и точки , и оценки. И точно това е скалата. Приятелка от мойто даскало ходи да си проверява работата по математика с майка си. Имаше 85 точки и 5,536. Вие си сметнете оттук нататък коя е била формулата. :P
    Точно така. Добавят се 70. Братовчедка ми показа бележката, която са й дали от училище с резултатите точки и оценки и като се добави 70 към точките и се раздели на 28 се получава точно оценката. Братовчедка ми е от София и значи и в София са изкарали точките.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Формулата е (T+70)/28, където Т ти е броят на събраните точки от двата модула. Интересно ми е обаче, как прецени по колко точки да си поставиш на 29-та и 30та задача, както и на тезата от първия модул по БЕЛ или на преразказа.Това, че си получила крайните отговори на двете задачи за разписване, не означава автоматично получаване на 10 точки за всяка. Качват след изпита критерии за това, какво отговаря като начин на изписване на задачата за всяка отделна нейна точка.Тоест може да ти е вярна задачата и пак да нямаш 10 точки, зависи как преценят начина на разписването й. Това като инфо го казавам просто. Същото важи и по БЕЛ.Друг е въпросът, ако ги е проверил учител, а не самата ти. Имам предвид в поста си Polssa, пропуснала съм, че междувременно е писал и Камен.
    Всъщност и двете матури са проверени от учител По БЕЛ на преразказа имам 30т., на теста имам 1 грешка, която се оценява с една точка. По математика имам една грешка на теста, а вторият модул ми е верен !!!! Не разбирам за какво са злобните подмятания-изкарала съм си точките и това си е.. Камене, защо се заяждаш, нали ти имаш повече точки, радвай се Прави сте, като казвате, че е различно сам да се оцениш, но за тази работа си има учители и аз съм се обърнала към тях ! 'Айде със здраве !!
    П.С. Благодаря за скалите, Силв
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Едно момиче е чуло от г-жата си на уроците по БЕЛ,че се удвоявала оценката по БЕЛ 3 пъти?Верно ли е????Аз я погледнах ей така '' '' за езикови..хуманитарен профил. -.-

Едва ли е така,но..
    да питам.

След малко тръгвам за урок по БЕЛ..дам!После ще уча по физика,че имам тест утре..и по литература един тест да пиша..гррр

Град
    София
    Хайй
    Супер як ден беше
    Изпращахме 12-токласниците .. беше мн яко ;дд
    Охх като се замисля колко мн ще ми липсва класа ...
    Вие за края на годината с класа къде ще ходите ? давайте идейки плс
    Айде аз тръгвам за урок
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на magiie
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Хайй
    Супер як ден беше
    Изпращахме 12-токласниците .. беше мн яко ;дд
    Охх като се замисля колко мн ще ми липсва класа ...
    Вие за края на годината с класа къде ще ходите ? давайте идейки плс
    Айде аз тръгвам за урок
    Ами с нашия клас ще ходим на минерални бани "Варвара" (само, че забравих коя дата беше ;дд)

Иначе на другарската ще бъдем в някакъв ресторант, но още не сме уточнили кой..
    Just be yourself!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си