.
Отговор в тема
Страница 207 от 293 ПървиПърви ... 107157197203204205206207208209210211217257 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 151 до 5 175 от общо 7312
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Трябва ми за събота?
    На елин пелин е разказа

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Трябва ми за събота?
    На елин пелин е разказа
    Дотогава няма да е готов, сори. За събота имам да правя друг прерзказ, но ще се опитам все пак !
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Ние пък в часовете по АЕ нищо не правим. Незнам как ще изкарам

изпита,защото и аз съм го поизоставила,наблягам на БЕЛ и Мат.

Pamaa имаш ли възможност да ми изпратиш задачите от пробния по Мат.?
    Може ина ЛС.

MegiBoOm утре,след училище ще се опитам да ти повогна с преразказа.

Меги,Спасовата могила нали беше за един дядо,който води болното си внуче на една могила за изцеление? Правила съм го,ако намеря тетрадката..Трябва да го преписвам,защото нямам с какво да го снимам,а от телефона не мога да качвам..Но ако намеря ще ти помогна.
    Имам 6 на класната по бел. По зип математика правихме..Имам няколко грешки и май ще е 5,но нищо.Събира тетрадките по физика за оценка.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Хора, важно : Разпечатайте си това
    http://www.rio-sofia-grad.com/index_...ilojenie_2.pdf

и го носете, защото много често квесторите са страшно забутани и нищо не знаят и най-много да направят нещо или да ви кажат нещо, с което да ви анулират работата . Пример: миналата година на една фр й казали да си напише името върху черновата по БЕЛ; да не пише върху теста по БЕЛ, а накрая й разделили втори от първи модул и едва ли не отиват у двама различни квестори, като максималната оценка, която можеш да получиш само на едното е 4 някъде . А проверяващите няма как да знаят, че си направил и втори модул, например, ако квесторите са ти запечатили в отделно пликче втори и в отделно първи
    модул
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    [b]Хора, важно : Разпечатайте си това
    http://www.rio-sofia-grad.com/index_...ilojenie_2.pdf

и го носете, защото много често квесторите са страшно забутани и нищо не знаят и най-много да направят нещо или да ви кажат нещо
    Това е супер дълго и като го разпечатам да не би да повярват като им покажа, че бъркат или да си губя времето да споря. Те могат да изгонят всеки за вдигане на шум. Нашата класна обеща да направим репетиция с пликовете.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз пак да питам янкой дали случайно може да ми помогне с преразказа?

ПЕТЪК 13 Е ВЕЛИК ДЕН! НАПРАВИХ КЛАСНОТО ПО МАТЕМАТИКА СЪВСЕМ САМА, ИДЕАЛНО, БЕЗ ГРЕШКА, ДОКОЛКОТО СИ СВЕРИХ ПОСЛЕ! СУПЕР ДОВОЛНА СЪМ ОТ СЕБЕ СИ!

Супер фен Аватара на magiie
    Ем, петък 13, ама контролната по физика си я направих цялата и деня ми мина СУПЕР!..
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ммммммм
    Днес имам 6 по история и ми е доволно

отложих урока за неделя,че ми се спеше..-.-
    та,така =)
    не ми се случи нищо кофти тоя ден..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

на мене една 'приятелка' ми каза да не й звъня повече ??!! хахаха баси пиклата иначе денят ми мина добре ,, имам 5 на 'класното' по руски и в понеделник класно по математика .... http://vbox7.com/play:8d553afb -- ето да се позабавлявате малко ;дд

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^тва последното ме разби

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    'Оти нещо сополите ме требозят'
    'Они ми се бутат напред'

За съжаление нямам възможност да пусна пробния изпит, но ако е такъв изпита много ще се радвам . Много от задачите бяха на един и същ принцип и стигаше само да се сетиш .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Това със зайченцето бяло ме разби.
    Не знам дали знаете,но на теста по бел ще има задача за поправяне на всякакви грешки,която ще носи 10-15 точки.Госпожата от урока ми даде едно помагало,в което има около 30 текста с грешки за поправяне.До утре ще съм го изяла.
    На класната по зип математика имам 5,25,защото съм допуснала супер тъпи грешки от бързане.Първо имах 5,468 ,но госпожата беше объркала една задача.
    На преразказа имам 5,50.
    Утре ще решавам тестове.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Какви са ви плановете за днес?

Моите:
    да преговоря по история,да науча едни сумати думи по компютри..бляяяяяяк!И..да решавам задачи.С всичко останало съм готова..И следобяд ще изляза,че времето е прекрасно//
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    В 8 часа ходих на стадиона да тичам с една приятелка.
    Сега малко ще на компютъра и след това ще решавам задачи.
    Хора малко остана до изпита, ей! Аз за БЕЛ много не се притеснявам, но за Математиката
    Вече няма търпение да минава и всичко да се свършва
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

здрастиии
    много ми беше радостно вчера !! сутринта бях на йога, после учих (правих тестове де,, надминах си рекорда !! 34,84 !! пукам се от щастие : )) ) ии после ходих по магазините 2-3 часа и си купих супер яки пантофки, после карах ролери още 3-4 часа ии направо беше спортен ден ;ддд тази сутрин едва-едва станах от леглото ... коремът ме боли сууупер много .. имам мускулна треска ;дд
    днеска пак ще направя един тест по български и един преразказ, ще си науча по литература и след това цял ден се отдавам на математика, че утре ни е класното ... може за час да изляза примерно, ама по-скоро ще си седя на отворен прозорец, защото изглеждам умопомрачително, не съм се къпала от 2 дена ии не искам да се показвам така пред хората ... по-късно ще си направя вана : ))
    приятен ден ((:

Град
    София
    Здравейте
    Как е настроението ??
    Вчера наште ме оставиха сама в нас и аз си викнах една приятелка за компания .. беше адски забавно
    Днес сутринта бях на изпит по математика .. мина добре
    Сега ще изям учебника по биология и математика ,защото трябва да изкарам 6 и ще накарам г-жата да ме изпита и после ще излезна на картинг и след тва ще се изкъпя и такам
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

ааа хораааа хелпп !! как да преразкажа тава „Бе тя нашта каквато е - рече той - остави я!“ -- това е откъс от По жицата, там където селянинът (май беше Гунчо) си говори с Моканина ... помощ !! аа и също за това ще ми е нужна помощ : „запишете 6 топонима от стихотворението „заточеници“, които означават българското пространство в творбата.“ смисс то кво беше тва 'топоним' ?? ;ддддд
    мерси предварително ((:

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    ааа хораааа хелпп !! как да преразкажа тава „Бе тя нашта каквато е - рече той - остави я!“ -- това е откъс от По жицата, там където селянинът (май беше Гунчо) си говори с Моканина ... помощ !! аа и също за това ще ми е нужна помощ : „запишете 6 топонима от стихотворението ?„заточеници“, които означават българското пространство в творбата.“ смисс то кво беше тва 'топоним' ?? ;ддддд
    мерси предварително ((:

Това , което питаш как трябва да се преразкаже ... нз ... мислих го , ще го помисля още и ако ми изникне идея , ще ти кажа ;дд
    Иначе за топонимите ... не знам ... не съм чувала такова нещо
    Сори
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

^^ нп, ама мерси все пак ((:

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    ааа хораааа хелпп !! как да преразкажа тава „Бе тя нашта каквато е - рече той - остави я!“ -- това е откъс от По жицата, там където селянинът (май беше Гунчо) си говори с Моканина ... помощ !! аа и също за това ще ми е нужна помощ : „запишете 6 топонима от стихотворението „заточеници“, които означават българското пространство в творбата.“ смисс то кво беше тва 'топоним' ?? ;ддддд
    мерси предварително ((:
    За думите на Гунчо можеш да пишеш, че не се спира в/у тази жена или е някаква роднина ..
    За топонимите в "Заточеници: пък.. "топоним" е име на географски обект.
    И в елегията се споменават точно 6 топонима, които са: Вардар, Дунав, Марица, Балкана, Странджа и Пирин.
    Надявам се да съм ти помогнала.

А сега и моя проблем с тази математика ..
    Една задача, която беше от класното и изобщо не я разбрах.

Задачата: В ромба ABCD ъгъл А>90градуса, BK перпендикулярно на AC, K принадлежи на АD. Правите BK и AC се пресичат в точка О и AC = 2BK. Намерете ъгъл AOB.

И това е чертежа: http://www.prikachi.com/images/320/3342320p.jpg

Моля помогнете ..
    "Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."

^^ супер много ми помогна даже ((:
    относно задачата, ако не греша, чертежът ти не е както трябва .. сигурна ли си, че е така ?? защото в условието е казано, че ВК е перпендикулярно на АС => <ВОА би трябвало да е 90градуса ... не знам .. ;дд

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    ^^ супер много ми помогна даже ((:
    относно задачата, ако не греша, чертежът ти не е както трябва .. сигурна ли си, че е така ?? защото в условието е казано, че ВК е перпендикулярно на АС => <ВОА би трябвало да е 90градуса ... не знам .. ;дд
    O, да! Не съм обърнала внимание, че е перпендикулярно. Благодаря ти много, реших задачата.
    "Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейтее..
    Днеска само си прочетох урока по Билогия, излизах, спах.. А утре имам класно по математика нито една задача не съм решила :Х след малко ще ставам да решавам, че ще се изложа утре. Утре май ще връщат класните по бел., да видим какво съм направила :Д:Д

^^оооо !! и моето класно е утре !! стискам ти палци (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си