.
Отговор в тема
Страница 208 от 293 ПървиПърви ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 176 до 5 200 от общо 7312
    Sibel1990, отговорът 90 ли е ? ;дд

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    и аз

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123

Днес сутринта бях на изпит по математика .. мина добре
    Сега ще изям учебника по биология и математика ,защото трябва да изкарам 6 и ще накарам г-жата да ме изпита и после ще излезна на картинг и след тва ще се изкъпя и такам
    Къде беше на изпит по математика? В СМГ ли, защото тази сутрин аз бях на пробен там
    По темата : В момента правя един пробен изпит, ама 30-та задача нещо май не ми се получава.. малко помощ? :
    В правоъгълник ABCD AB>AD. Върху страната CD е взета точка Р така, че АР=СD. Върху отсечката АР е взета т.Q така, че AQ=DP. Ако ъгъл PBQ=15 градуса и периметърът на ABCD e 60cm, намерете лицето на ABCD в кв.см.
    П.С. Според мен нещо в задачата е грешно, защото се получава равнобедрен триъгълник APD с два ъгъла по 90 градуса, което е невъзможно !!!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Sibel1990,преди съм те засичала във форума и мислех,че си поне на 15-16..не знаех,че си 7 клас.
    За утре нямам да уча по нищо,но одеве се сетих за доклада по биология..Темата е "Роля на растенията в природата и значението им за човека"..Нямам принтер и ще трябва да го правя на ръка.

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Sibel1990,преди съм те засичала във форума и мислех,че си поне на 15-16..не знаех,че си 7 клас.
    За утре нямам да уча по нищо,но одеве се сетих за доклада по биология..Темата е "Роля на растенията в природата и значението им за човека"..Нямам принтер и ще трябва да го правя на ръка.
    Ами.. да ти кажа в този форум съм била на колко ли не.. щото първо братовчед ми ползваше регистрацията, който е на 21, после една позната на 16, приятелката ми - на 13 и аз.. не се сещам за други.
    "Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."

Супер фен Аватара на magiie
    Амии след малко започвам да уча по литература, че имам ОГРОМНА домашна.. а по математика имам да реша един тест ;дд

Между другото във вторник и четвъртък почиваме, нали?
    Just be yourself!

Ох, утре имам класна по математика! Много ми трябва 6! Днес решавах задачи за класното и направих един преразказ за урока по БГ. Успех на всички, на които утре им е класното!

P.S. Да, във вторник и четвъртък почиваме

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Нашето класно пък е в сряда . . УжасТ!
    Нещо съвсем съм се отпуснала, но утре ще взема сборник от уч-ще и ще решавам, пък и утре трябва да ми пристигне сборника на Просвета =D> . За него ням тъпение, защото всички задачи са решени, и от първи, и от втори модул . Няма да има да се чудя на супер елемтарни задачи
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Нямам търпение всичко да свършва..Нямам!:<
    Тези две седмици,които остават ще си ги направя много сложни,ама трябва!;///
    Просто трябва.

И после:
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    Карлово <33
    След тия изпити може и от дъжд на вятър да влизам в часовете, защото по всичко съм си оформена .
    Имам 91 точки на пробния по БЕЛ . Можех и повече, поне на теста. Преразказа ми е за 33т., а тест за 59 . Общо 91 .
    На пробния по Мат. още не са пристигнали резултатите . С нетърпение ги чакам, въпреки, че съм направила мнооОго тъпи грешки .
    Днес си взех сборника на Просвета и съм много щастлива, защото си е разделен на темички, има задачи и тест към всяка тема и 12 теста с първи и втори модул. Задачките са малко по-труднички, но така е по-добре .
    Днес тичах 300 метра, по мое желание, и имам 6. За 65 секунди го изтичах, а дори не се изморих .
    След малко ще си напиша по Математика, ще си науча по Биология, след това ще решавам задачи от Успоредник и Трапец, а в шест ще излизам с кучето и една приятелка на стадиона, да поспортуваме малко .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Оооффф нескаа минаа тъпоо...тоест времето беше мн яко и топличкоо и мързеливоо нзз мина тъпоо и тъйй....отивам след малко на урокк и после Стъклне домм
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Аз също

Правихме класно по мат. .. имаше 4 задачи, а аз направих 3зад. и половина :д По бел сме със заместничка, която ни даде да правим съчинение разсъждение на свободна тема (учудващо, но беше мн лесно )
    по физика и биология гледахме презентации и това ее
    още не съм решила к'во ще правя днеска и утре нали не учим..

Супер фен Аватара на magiie
    Неска мина мн якоо снимаха ни за годишника..
    Сега ще ходя да ям и в 18:00 отивам да гледам едно представление в театъра ;дд
    Just be yourself!

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Неска мина мн якоо снимаха ни за годишника..
    Сега ще ходя да ям и в 18:00 отивам да гледам едно представление в театъра ;дд
    Нас пък на 31-ви ще ни снимат .
    Оказа се, че няма да ходим на двудневна екскурзия, но ще ходим на планина . . иейй!
    Випуска, в моето училище, сме супер тъпи. Единия клас вече си били резервирали място в ресторант и ест няма да сме всички паралелки . Не, че нещо много ми трябва да съм с тях, но...

Град
    ..в близката далечина..
    Ние имаме една награда "СЛАВЕЙКОВЕЦ" получава я ученик от нашето дскл., който е в седми клас. И днеска щото класната не знаеше кого да предложи и ние анонимно написахме на малки листчета кой искаме да стане славейковец.. на победителя му се даваха 100-200лв. или нещо такова.

Вие имате ли някакви такива?

Град
    Карлово <33
    За жалост не .
    Иначе това е яко =D>

Вече наистина отивам да решавам задачи! Все пак трябва да изкарам 6 на класното .

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте хора!
    Следя ви всекиднвено, но не чак толкова често в писането.
    Сега правих един тест по бел/нещо като пробен...таа ето някои въпросчета да кажете как са според вас:
    http://prikachi.com/images/225/3346225H.jpg -14,15
    http://prikachi.com/images/226/3346226b.jpg 17
    http://prikachi.com/images/227/3346227a.jpg 19

ПС. Забравих да кажа,че днес имах контролна по химия и тая чавка ни даде неща, които каза,че няма да дава и сега сигурно ще имам 4!
    Дано поне да е 4.50

В петъка имах класно по ЗИП математика, а днеска - по математика...Скапах се тоя уикенд просто !! Цяла събота не съм си подавала носа навън и реших някъде около 100 задачи, най-вече от тестове де и дано да имам 6 на тая класна, че иначе ще ми остави 5 за срока ама се бях подготвила много яко и смятам, че поне 5,50 ще ми пише А днеска ходих на бадминтон и сега китката на дясната ръка мноого гадно ме наболява. След час съм на АЕ и после ще разхождам кучето на една приятелка
    The Vampire Diaries...

Град
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте хора!
    Следя ви всекиднвено, но не чак толкова често в писането.
    Сега правих един тест по бел/нещо като пробен...таа ето някои въпросчета да кажете как са според вас:
    http://prikachi.com/images/225/3346225H.jpg -14,15
    http://prikachi.com/images/226/3346226b.jpg 17
    http://prikachi.com/images/227/3346227a.jpg 19

ПС. Забравих да кажа,че днес имах контролна по химия и тая чавка ни даде неща, които каза,че няма да дава и сега сигурно ще имам 4!
    Дано поне да е 4.50
    Ето според мен отговорите- 14-б) ; 15-в) ; 17-а) ; 19-б) ..

П.С. И ние правихме едно тъпо контролно по Химия, но кофтито е, че ние знаехме за него, а аз не бях учила и сигурно и аз ще имам 4 (аз съм си виновна де..) Дано пише 5 (4,50) !!!!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    След тия изпити може и от дъжд на вятър да влизам в часовете, защото по всичко съм си оформена .
    Имам 91 точки на пробния по БЕЛ . Можех и повече, поне на теста. Преразказа ми е за 33т., а тест за 59 . Общо 91 .
    На пробния по Мат. още не са пристигнали резултатите . С нетърпение ги чакам, въпреки, че съм направила мнооОго тъпи грешки .
    Днес си взех сборника на Просвета и съм много щастлива, защото си е разделен на темички, има задачи и тест към всяка тема и 12 теста с първи и втори модул. Задачките са малко по-труднички, но така е по-добре .
    Днес тичах 300 метра, по мое желание, и имам 6. За 65 секунди го изтичах, а дори не се изморих .
    След малко ще си напиша по Математика, ще си науча по Биология, след това ще решавам задачи от Успоредник и Трапец, а в шест ще излизам с кучето и една приятелка на стадиона, да поспортуваме малко .
    Вчера на върнаха и аз имам 91 т, .Очаквах повече,но на изпита се стремя ктм 92-93 т, а по математика имам 72 т.

Как е,утре ще се явявате ли на матурата? (бъзик)
    По математика на пробния имам 87 точки. Това ми е рекорд досега,дано и на изпита толкова.Утре цял ден ще решавам тестове.
    Сега отивам да си паля ароматни пръчици и да гледам нещо. <3

Град
    Карлово <33
    На пробния по Мат. имам 70 точки, но определено съм разочарована .
    А отговорите според мен са:
    14б) 15.в) но не съм хич сиг. 17.а) 19.б).

Към седем се прибрах и се изкъпах, а сега гледам Стъклен дом . Днес направих около 11-12 обиколки на стадиона, почти без почивка .
    Утре ще стана към 7.30 и ще потичам малко из квартала, пък после ще се прибера и ще видя да порешавам задачи .Следобяд ще излизам, а привечер ще ходя на стадиона да тичам, ОТНОВО!

здрастиии днеска имах класно по мат и всичко си реших ((:
    zlatit0o, верно ли имахте 4 задачи ?? ние имахме 12 !!!! от които 5 бяха за описване, другите 7 бяха с а,б,в или г и само драсканици по чертежа ти стигаха да се сетиш, ама все пак само 4 задачи ?!!
    върнаха ни по литература контролните и имам 6 !!!!! засега оценките са ми 5,5,5,6,6,6 !! сууперр ... дано да не ме изпитва повече, направо да ми пише 6 !! ;ддд (не че съм нахална де ;дд)

абе хорааа, покрай всичките уроци, контролни, изпитвания, покрай цялото това напрежение, не усетихме как годината си отмина.. ей го е, краят се вижда вече ! до изпита по БеЛ остават точно 3 учебни дни, а именно 18,20,26 (за мен са 2, защото на 26 няма да ходя) .. можете ли да повярвате, че всичко е на път да свърши,да се приключи с всички уроци и притеснения ?? а лично не мога.. супер странно е ...

и в крайна сметка всичко и всички ще ми липсват и едва днес осъзнах колко много ще ми е мъчно, дори за хората, с които се карах тази година ...

Град
    ..в близката далечина..
    Да, 4задачи от които само една алгебрична с параметър.. Останалите три геометрични за описание. Каквото е решила госпожата- такова. Ама първия срок имахме 20-25 задача.. половината геометрични, другата половина алгебрични и всички геометрични бяха за описване (имах 2.48, много яко нали ;d).
    Иначе разделянето с класа е гадно само като си помисля... всичко наново.. ново училище, нови приятели и така.
    Само дано всички да влезнем там където искаме :SS

Вие в каква гимназия ще кандидатствате? Май отдавна някъде на 150тата страница бяхме писали ама аз вече забравих

^^ да гадно е разделянето с класа и почването на всичко отначало, ама като се замислиш -- нови приятели, нови възможности да се покажеш такъв, какъвто искаш да си ии нови момчета ;ддддддддд
    ето малко класика от мен : http://www.youtube.com/watch?v=RASKa...1&feature=fvwp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си