- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Моля ви за решение на тези двете, знам, че са суперелементарни, но наистина не знам ...
![]()
Love is everything!
zlatit0o, честит аватар.
Вие хубаво имате задачи за ограждане, ами на нас ни дава 6 задачи и АБСОЛЮТНО всички за описване! Без значение дали има отговори, или не! Дори и да си оградил правилния отговор не се зачита, дори и половин точка не дава. На всичкото отгоре, сигурно, ще са написани на дъската и ще трябва да преписваме целите условия, да пишем дадено, да правим чертеж и след това да решаваме. Все пак съм й свикнала.
Аз знам четири от задачите, или поне две. Остават още две, но те сигурно ще са от учебника или учебната тетрадка
. Ние днес правихме подготовка и някои от задачите, които ще са на класното ги решихме. Не си представяйте, че госпожата казва " Сега! Тези задачи ще ги дам на класното, затова ги научете. ", просто си ги решаваме и който е слушал и внимавал е с едни гърди напред, така да се каже.
vannes, те и три учебни дни остават до изпита по Мат.!
Аз по-назад бях казала, че още ми е рано да се отделям от родителите ми. Така, че си оставам в моя град, като се има предвид, че в паралелката, в която ще кандидатсвам, винаги поне 50% от учениците влизат в университета, в който искат! Например тази година от 17 човека клас, 15 ще кандидатсват с профила си. Учителката по Биология, може би и бъдеща моя класна, е супер якаА, а за госпожата по химия просто не мога да коментирам. Свалям й шапка. Най-добрия учител, еver! Не само мое мнение, а и на много квалифицирани хора.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И на мен ми е страшно странно..не мога да се осъзная още;//Първоначално написано от vannes
особено тоя 2-ри срок толкова толкова бързо мина,че..не го усетих хич.-.-
И като си помисля,че първия ни изпит е следващата седмица,направо ме хваща нервната..;/////////
Класът ще ми липсва..в началото не си мислех така,но уви..;//
Абе,ще се справим!Точка!XD
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Хмм. . Според вас по-добре ли, че ще ни пускат само един път записа на текста и след това ще имаме 15 мин сами да си го четем?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Здравейте отново!
Утре мисля програмата ми да е такава:
-спорт за 1ч.30мин.
-закуска
-учене по курса по БЕЛ (ще си напиша всичко)
-излизане
-правене на два пробни изпита по Математика
-почивкааа![]()
И на мен мега много ще ми липсват всички.Кой знае кви идоти ще ми се паднат, ама всеки с късмета си! ;х
Аз даже отсега правя снимки и всякакви клипчета, за да си имам за спомен! -.-
Решили сме за класната да купим някакъв красив комплект само сребро (тя такова носи) и един хубав букет! Като отделно две момичета ще правим табло: "спомени с най-хубавия клас", където ще има всякакви снимки,рисунки,всеки ще напише по нещо,всичко общо взето... защото ТЯ Е ЖЕНАТА, КОЯТО НАИСТИНА ГО ЗАСЛУЖАВА!
ох стана ми мъчно ;( / ;д
Та така хора, айде ще ви оставям,че съм супер изморена! Лека.![]()
И аз сигурно след малко ще лягам, защото днес много се изморих.
Яка ви е идеята. И на мен ще ми е много тъжно, но какво да се прави.
По-добре да ни го четат текста ,защото миналата година е имало проблем с касетофоните.Като се замисля пък на нас нали ни четоха класното,но госпожата сричаше мн нагло на някои по-трудни думи.Но всичко си написах.Иначе нашето класно беше с 8 задачи: първите от 1-4 бяха с а,б,в,г ,а другите бяха с описание,но госпожата искаше да опишем всички задачи за да види как сме стигнали до отговора.
![]()
Камен, пак ще е на аудио запис. Но На мен ми е интересно дали вие слухово или зрително възприемате текста по-добре. Преди на мен ми беше по-лесно да си го прочета, но сега, след около 20 преразказа, слухово ми е стократно по-лесно*! От друга страна пък като можем да си го четем, можем да обърнем внимание на частите, които не сме чули или разбрали, пък и за 15 мин. може да си го прочетеш 120 пъти![]()
*повтаря се, амаа..
Извинявам се ако вече е питано, но трябва ли за изпита по БЕЛ и МАТ да се подават заявления за проверка на способностите (срока е от 17 до 20)
Не, не трябва! Само за спортните училища и т.н.
Ние имахме 6 задачи-2 алгебрични и 4 геометрични.
Иначе и аз май няма да ходя на 26..Вие ще ходите ли? Като чух,че повечето от класа няма да ходят..
Утре съм на урок от 9.Имам още 3 теста,а сутринта ще направя преразказа.
Скоро всичко ще свърши.![]()
МерсиПървоначално написано от Pamaa
![]()
Силно се надявам да изкарам силни оценки на изпитите, на последния пробен съм на 2 място и имам 5,60
МОЛЯ ви .. нали всички се хвалехте с много точки по математика .. никой ли не може да я реши .. аз си признавам, слаба работа съм, но все пак наближават изпити, трябва да го разбера товаПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
![]()
![]()
Love is everything!
От къде си смисъл аз съм от Варна и имам 5,71 и съм на 15 място,а ти си на 2-ро място с 5,60.Първоначално написано от marto12345
![]()
http://www.digital.bg/hardware/nikon...dware1150.html хорааа .. искам го ... как да накарам наште да ми го купят ? ;ддддд
Как няма да ходя на 26 нали тогава ще ни раздават фиктивните номера за изпита с които ще можем да влизаме в залите.Не си мисли ,че ако не отидеш на 26 ще си преговориш толкова много,а не е ли по-добре тази цялата седмица да си учиш аз така ще направя и вярвам в успеха си.Първоначално написано от RY
![]()
На мен ми е по лесно да си го прочета 2-3 пъти и хубаво да го осмисля, а и някои госпожи имат толкова гадни гласове, че направо не ми се слуша(знам, че на изпита ще е на касетофон......говоря по принцип)
SladkaZagadka Мене нещо ме мързи да ги погледна тия задачи ;D иначе на пръв поглед не изглеждат трудни![]()
НикконПървоначално написано от vannes
Не вярвам много в тази марка.Принципно Канон и Сони са най-добрите марки за апарати.До колкото видях този фото апарат е от висок клас ,но не знам ти си решаваш .
![]()
Не виждам основание да не ходя! Просто за мен това си е някакво тъпо 'извинение', с което съвсем да се пропусне училище и да се откара ваканция от една седмица!Първоначално написано от RY
vannes Моли ги всеки ден!До половин година като им писне ще ти купят. Аз съм така по принцип
D:
бтв.. ще си правим ли тема за през лятото? "Предстоящи осмокласници"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
знам, че е тъпо ама за др. не се сетих![]()
![]()
Еми аз знам,че ще ни ги раздадат някъде между 20-24..Не вярвам последния ден да чакат.То повечето няма да отидат==> да останат без номера.![]()
Иначе за фотоапарата,нашият е почти същия,само че черен и на ФуджиФилм.Може да ги накараш ако се справиш добре на изпита да ти го купят.Ако имаш рожден ден лятото?
Дааа,аз искам лятна тема.Ще пишем как изкарваме лятото,макар и по-рядко.И другата година задължително темааа.
![]()
Мога да ти реша задачата със sin и cos, но вие не сте го учили. Но май сте взели еднакви триъгълници? Значи симетралата да е SM. ASM е еднакъв с SCM и АМ=CM. CM+MB=10 => AM+MB=10Първоначално написано от SladkaZagadka
pAMB= AM+MB+AB=10+5=15
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Имам никон, уникален е. Само да го разучиш и да имаш свободно време, страхотни снимки стават, но после иска и малко обработка, лека и повърхностна, аз ползвам фотошопа.Първоначално написано от kamen971
zlatit0o , моля тееее.. знам, че не са трудни, но не мога да се сетя..![]()
![]()
![]()
![]()
Love is everything!
^^ еми рожденият ми ден е на 18.09. ии повярвайте ми постоянно им говоря за фотоапарати ;ддд аз още на нова година им казах нищо да не ми подаряват за именни дни,рождени дни и т.н. направо на коледа тая година да ми подарят фотоапарат (така де под подаръци имам предвид пари ;дд), ама вече ми дадоха 100 лева за именния ден ;дддд
П.С. : ако има някой, който ходи на ВЕДИ да ми пише, искам да му кажа нещо