- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Днеска правихме преразказ на Ангел Каралийчев — Сърце. Да се надявам поне една 4-ка да изкарам![]()
Корнелия, толкова много си мразя иметоПървоначално написано от kik7
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Апффф.. другия вторник ще правим тест по история за 7,8,9,10 и 12 урок. Аз съм учила само 10-тиЩяла да ни раздели на 2 групи, а аз си мисля, че от 7 до 9 урок са за Месопотамия и редицата от към прозорците ще трябва писмено да каже какво знае за Месопотамия, а ние от другата редица ще сме за 10 и 12 урок - Тоест за Израел.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Утре контролно по История, 5 минутка по Английски, и по Химия ще ме изпита![]()
супер, направо чудесно
![]()
![]()
А ние вече започваме 3-ти раздел по Математика и петък май ще пра'им тест![]()
♥ 2PAC ♥
офф и ние утре имаме тест по исторя ( при тъпата ти класна сиске ;д) хубавото е че е само в/у 3-4 урока !!
а и на вс отгоре тая по бел като за първи път ни даде домашна ;дд за първи път ама доста дългичка![]()
к`во да я направяПървоначално написано от kik7
![]()
![]()
![]()
и на мен не ми се прови контролна ама
![]()
![]()
поне т`ва за Египет е лесно
![]()
лесно като си учила, аз знам само един урок ( тоя за религията ) и то щото на кара да го четем в час ;d![]()
Аз по История не уча идва ми от вътре![]()
![]()
да да и аз виках така миналата година като не бях отворила учебник пък завърших с 6 ама тая година като ми трясна една 4-ка и ...![]()
може ли да ми помогнете с една задачка??? плс
П.П: дано не съм много нахална
![]()
Някой може ли да ми каже каква е ролята на песента в ||| глава от Немили-недраги
Първоначално написано от loveislie
Задачата ?![]()
В триъгълника ABC М е средата на страната АB, а N - на страната BC . Намерете лицето на триъгълника MBN. ако лицето на ABC е 70 см (на 2-ра)
мерси все пак че опита![]()
![]()
Възпламененият дух на хъшовете намира “един изход” и гръмва “Тръба звучи, Балкан стене”. Мощните звуци на бунтовната Чинтулова песен преодоляват тясното пространство на избата и се разнасят волно. Песента пренася хъшовете в мечтаното пространство на юначните битки. Тя изразява копнежа за героично завръщане в родината чрез сражения за свободата. В песента емигрантите изливат гнева и мъката си от робската участ на отечеството, нетърпението по-скоро да настъпи часът на делото. Обет за нови подвизи, Чинтуловата “Тръба звучи. Балкан стене” е спонтанният отклик на словото на Знаменосеца.Първоначално написано от kik7
awesomesheepy
тии попринцип отличничкаа ли си![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
извинете,но ми трябваа помощ .. трябва ми преразказ на ''Немили-недраги'' 3 главаа моля ви помогнете.Много е спешноо за утре ми е !!
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
апф,колко да съм отличничкаПървоначално написано от mee3
по някои предмети ми върви,но попринцип не мога да кажа че съм отличничка![]()
по всеки предмет различно .
от името на някой ? илиПървоначално написано от mee3
нее, обикновенПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
напиши в гугъла - преразказ трета глава немили недраги
и мисля че може да излезне нещо
разрови се
аз ти търсих,обаче нещо само трансформиращи ми излизат ;/ иначе в ПОМАГАЛО трябва да има . само че нямам рег да ти сваля