.
Отговор в тема
Страница 211 от 293 ПървиПърви ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 251 до 5 275 от общо 7312
    Тъкмо влизам в темата и изненада-някой пуснал задачи. Сега почвам да ги решавам.

аре бее оставете ме един път аз първа да реша задачите !! ;ддддд

Добре,няма да се обаждам ще си ги реша само за мен.

ами аз 13 не я мога, никога не съм ги можела тия, а за 14 ме мързи, ама другите ги решавам ;ддддд

Аз реших задачите от първия линк.Задачите от смеси и сплави просто трябва да си направиш табличка,а с модулите не ги харесвам много,ама тая е лесна..Маги по-късно ако искаш решенията кажи.
    После ме чакат още 3 теста за утре.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Тези задачи съм ги решавала , само че не знам , в коя тетрадка са ми, защото аз реших този сборник през пролестната ваканция
    Преди малко си реших задачите от учебната, след малко ще хапна нещо и ще си реша задачите от учебника, пък може и една тема (Трапец).

Днес се чудя дали ще излизам, защото така или иначе ще ходя с едни приятелки да тичаме, пък, ако излизам ще трябва да си оправям косата, а нещо ме мързи
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ех все не ми остава време да пиша :/
    утре ми е класното по математка...ААА цяла сутрин решавам задачи и сега продължавам...г-жата каза че ще са 3 -успоредник,трапец и квадрат най-вероятно >.<
    имам 6 по география,5 биология и 6 информатика ;D

ох някой има ли идея за някакъв макет по физика?става въпрос за раздела с астрономия мислих половин час и нищо не ми дойде на ум...защото госпожата каза без макети на слънчевата система >.<

ох мако време ни остана до изпитите....ще се застрелям...

догодина и въобще лятото задължително трябва да си направим тема!

ох за завършването смятам да не слагам никакъв грим...аз попринцип не слагам абсолютно нищо де ама ще взема да се разрева като се познавам и ще заприличам на...

аз и дрехи още не съм си избрала и направо полудявам... обиколих 2-3 мола и нищо не си харесах >.< някой ако има някви идеи за някви дрехи от София да казва

нашия клас също смятам,че е доста задружен.момичета сме си сплотени поне по мой наблюдения ии много рядко се случва да се делим на групи...които най-често са 2
    при момчетата е същото често са задружни но има моменти когато се делят на 2 аз и най-добрата ми приятелка най-често сме в компанята на момчетата но не постоянно ;DD
    а пък момчета с момичета се разбираме почти винаги освен в четвъртъците!тогава имаме технологии и никога не помним на кой е ред и се караме абе ще ми липсват колко и да са ме ядосвали през годините...охх ... ;[

* http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU поздрав за всички...dont worry be happy! :]

**ъъ стана ебаси дългия пост...съжалявам
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

^^ и аз съм така ще се побъркам !! нямам никаква идея с какво ще съм облечена, а дори не сме решили къде ще ходим !!!!! ИДЕИ ?? ще съм много благодарна, ако ми помогнете ((:
    П.С. : и аз съм от София

охх зарязвам математиката, отивам на тичащата пътека ;дддддд

оу еми ние още не сме говорили щото имаме ебаси заблеяната класна...ии аз си мислех да идем в един ресторант-пицария който е на 100 метра от училище ии там е много уютно... нещо като и аз не не знам старинен стил е всчко е дървено и е добра идея...само че не знам какво ще искат тея от моя клас не знам за вас ама мен идеята да си празнуваме в класната стая ми е няква тъпа >.< всмисъл все ми е едно къде стига да съм с класа ама все пак... ;D
    та идеята ми е да идете в някакъв да не е прекалено официален ресторант нали ама да не и някаква пицария дето няма място за 2ма души а и да е нещо което ще ви е близо...за да не се налага да се ръгате в градския транспорт
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Карлово <33
    Ние ще бъдем там, където бяхме на Коледа. Ест, ще си платим за DJ, че иначе е сууУпер тъпо .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

И ние не сме решили къде ще ходим.Говореше се нещо за екскурзия с една вечер преспиване,но едва ли ще стане. Годишник уж щяхме да си правим,ама...След изпитите ще отиде по магазините и на спокойствие ще си избера дрехи.
    Горе-долу сме задружни.Но има многооооооооооооо караници.
    Някой може ли да каже решението на 27 и 28 задача от втория линк?

аз, ама само на 27
    значи първият работник за 20 часа прави цялата работа (1) ии нормата му е 1/20
    вторият работник за 20 часа прави 6/10 от работата и нормата му е 3/100
    правиш си табличката, като на първия и втория ред си пишеш даденото за двамата работника, а на третия на А пишеш х, защото това се търси, на Т пишеш 9часа (това ти е дадено) и на N пишеш х/9
    ето как ти става уравнението :
    N1 + N2 = N3 => 1/20 + 3/100 = х/9
    НОК на 20 и 100 ти е 100 => 5/100 + 3/100 = х/9
    8/100 = х/9 => х = 8/100 по 9 х = 72/100, което е 72 %
    надявам се да си ме разбрала ((:

направих 15 минути кардио, 60 коремни и 3 упражнения за крака
    сега отивам да изям един домат, колкото да не кажат, че не съм обядвала, влизам да се изкъпя и излизам ((:

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз се управям и отивам на урок..
    Не ми се ходи.Не ми се ходи.Не ми се ходи.Ще издръжа 2 часа,айде..
    После ще уча по Литература и..ще решавам задачи..damn!
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    София
    Хеейй
    Сега учих по история и биология и мисля да си поспя малко,че съм много уморена и все не мога да се наспя ;ддд след тва ще влезна да се изкъпя , после ще се лакирам ии ще си изправя косата , ще напраа малко упражнения , ще вечерям ;д ии после ще си легна
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от vannes
    аз, ама само на 27
    значи първият работник за 20 часа прави цялата работа (1) ии нормата му е 1/20
    вторият работник за 20 часа прави 6/10 от работата и нормата му е 3/100
    правиш си табличката, като на първия и втория ред си пишеш даденото за двамата работника, а на третия на А пишеш х, защото това се търси, на Т пишеш 9часа (това ти е дадено) и на N пишеш х/9
    ето как ти става уравнението :
    N1 + N2 = N3 => 1/20 + 3/100 = х/9
    НОК на 20 и 100 ти е 100 => 5/100 + 3/100 = х/9
    8/100 = х/9 => х = 8/100 по 9 х = 72/100, което е 72 %
    надявам се да си ме разбрала ((:
    Многооо 10х.
    Правих въпросите от матурата (без литературните,резюметата и там темата) и са ми верни.

Град
    Карлово <33
    ^ Браво. То попринцип седми клас последно се учи граматика .

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Аз да ви се похваля.. от уроците правихме пробен по мат. и имам 81 точки.. по формулата за оценка от миналата год. това прави 5,52и нещо.
    Да изкарам толкова и на изпита накрая.. ще съм адски щастлива.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мерси. Да наистина се учи в 7 клас последно граматика и затова ще си запазя всички тетрадки от тая година,за да преговарям в 12 клас,ако забравя нещо.
    Видяхте ли какъв закон добавили? Да избираш втора матура само от 4 предмета,в зависимост в каква гимназия си..Примерно ако си в математическа,само физика,математика,химия,би логия..Ами ако искаш история,философия или някой от другите? Много гадно..На 13 не можем да знаем със сигурност какви искаме да станем.

Град
    Valley of the Sun
    с риск да ме ЛИНЧУВАТЕ, ИЗГОНИТЕ или да... ъ....някакво друго подобно мъчение (понеже съм бивш седмокласник (тоест седмокласниЧКА)), ще си го напиша. Та, по темата. Ееее, доживях да го кажа: "ВСИЧКИ СМЕ МИНАЛИ ПО ТОЗИ ПЪТ"!!! Не се филмирайте много и въобще не се притеснявайте за тия изпити. Колкото повече се притеснявате, толкова по-зле за вас, понеже така има други неща, които да ви занимават мозъците. И така вместо да мислите за въпросите, ще се панирате и тогава... (няма да обяснявам) .. Щом сте си учили съвестно през годината, не само, за да изкарвате хубави оценки, и после да забравяте всичко, ами ви е останало нещо в главата, значи ще се справите. И както са се изразили по-горе, тези тестове все пак трябва да са на общото ниво, за да са достъпни за всички ученици...
    И за да не се проточвам много, ще ви пожелая успех, не се притеснявайте, вярвайте в себе си и влезте там, където искате и сте си решили.
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

Град
    Карлово <33
    ^Благодаря .

Колкото повече наближава, толкова повече искам да идва и да минава . Вече нямам търпение да идва 31 и на всички мъки да се сложи край .

Супер фен Аватара на magiie
    За коя матура се притеснявате повече: тази по БГ или по Мат.?
    Аз се притеснявам повече за БГ, само заради преразказа..
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Тази по Мат. ме притеснява повече Заради втория модул :X

мене ме притеснява повече математиката...ужасно трудна ми е >.<
    иначе по БЕЛ ме е страх повече от теста отколкото от преразказа О.О аз обожавам да пиша преразкази

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си