- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Тъкмо влизам в темата и изненада-някой пуснал задачи.Сега почвам да ги решавам.
аре бее оставете ме един път аз първа да реша задачите !! ;ддддд
ами аз 13 не я мога, никога не съм ги можела тия, а за 14 ме мързи, ама другите ги решавам ;ддддд
Аз реших задачите от първия линк.Задачите от смеси и сплави просто трябва да си направиш табличка,а с модулите не ги харесвам много,ама тая е лесна..Маги по-късно ако искаш решенията кажи.
После ме чакат още 3 теста за утре.![]()
Тези задачи съм ги решавала, само че не знам , в коя тетрадка са ми, защото аз реших този сборник през пролестната ваканция
![]()
Преди малко си реших задачите от учебната, след малко ще хапна нещо и ще си реша задачите от учебника, пък може и една тема (Трапец).
Днес се чудя дали ще излизам, защото така или иначе ще ходя с едни приятелки да тичаме, пък, ако излизам ще трябва да си оправям косата, а нещо ме мързи![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ех все не ми остава време да пиша :/![]()
утре ми е класното по математка...ААА цяла сутрин решавам задачи и сега продължавам...г-жата каза че ще са 3 -успоредник,трапец и квадрат най-вероятно >.<
имам 6 по география,5 биология и 6 информатика ;D
ох някой има ли идея за някакъв макет по физика?става въпрос за раздела с астрономиямислих половин час и нищо не ми дойде на ум...защото госпожата каза без макети на слънчевата система >.<
ох мако време ни остана до изпитите....ще се застрелям...![]()
догодина и въобще лятото задължително трябва да си направим тема!![]()
ох за завършването смятам да не слагам никакъв грим...аз попринцип не слагам абсолютно нищо де амаще взема да се разрева като се познавам и ще заприличам на...
![]()
аз и дрехи още не съм си избрала и направо полудявам... обиколих 2-3 мола и нищо не си харесах >.< някой ако има някви идеи за някви дрехи от София да казва![]()
![]()
нашия клас също смятам,че е доста задружен.момичета сме си сплотени поне по мой наблюдения ии много рядко се случва да се делим на групи...които най-често са 2![]()
при момчетата е същоточесто са задружни но има моменти когато се делят на 2
аз и най-добрата ми приятелка най-често сме в компанята на момчетата но не постоянно ;DD
а пък момчета с момичета се разбираме почти винаги освен в четвъртъците!тогава имаме технологии и никога не помним на кой е ред и се караме![]()
абе ще ми липсват колко и да са ме ядосвали през годините...охх ... ;[
* http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU поздрав за всички...dont worry be happy! :]
**ъъ стана ебаси дългия пост...съжалявам![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
^^ и аз съм така ще се побъркам !! нямам никаква идея с какво ще съм облечена, а дори не сме решили къде ще ходим !!!!! ИДЕИ ?? ще съм много благодарна, ако ми помогнете ((:
П.С. : и аз съм от София
охх зарязвам математиката, отивам на тичащата пътека ;дддддд
оу еми ние още не сме говорили щото имаме ебаси заблеяната класна...ии аз си мислех да идем в един ресторант-пицария който е на 100 метра от училище ии там е много уютно... нещо като и аз не не знам старинен стил евсчко е дървено и е добра идея...само че не знам какво ще искат тея от моя клас
не знам за вас ама мен идеята да си празнуваме в класната стая ми е няква тъпа >.< всмисъл все ми е едно къде стига да съм с класа ама все пак... ;D
та идеята ми е да идете в някакъв да не е прекалено официален ресторант нали ама да не и някаква пицария дето няма място за 2ма душиа и да е нещо което ще ви е близо...за да не се налага да се ръгате в градския транспорт
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ние ще бъдем там, където бяхме на Коледа. Ест, ще си платим за DJ, че иначе е сууУпер тъпо.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И ние не сме решили къде ще ходим.Говореше се нещо за екскурзия с една вечер преспиване,но едва ли ще стане.Годишник уж щяхме да си правим,ама...След изпитите ще отиде по магазините и на спокойствие ще си избера дрехи.
Горе-долу сме задружни.Но има многооооооооооооо караници.![]()
Някой може ли да каже решението на 27 и 28 задача от втория линк?
аз, ама само на 27
значи първият работник за 20 часа прави цялата работа (1) ии нормата му е 1/20
вторият работник за 20 часа прави 6/10 от работата и нормата му е 3/100
правиш си табличката, като на първия и втория ред си пишеш даденото за двамата работника, а на третия на А пишеш х, защото това се търси, на Т пишеш 9часа (това ти е дадено) и на N пишеш х/9
ето как ти става уравнението :
N1 + N2 = N3 => 1/20 + 3/100 = х/9
НОК на 20 и 100 ти е 100 => 5/100 + 3/100 = х/9
8/100 = х/9 => х = 8/100 по 9 х = 72/100, което е 72 %
надявам се да си ме разбрала ((:
направих 15 минути кардио, 60 коремни и 3 упражнения за крака
сега отивам да изям един домат, колкото да не кажат, че не съм обядвала, влизам да се изкъпя и излизам ((:
Аз се управям и отивам на урок..
Не ми се ходи.Не ми се ходи.Не ми се ходи.Ще издръжа 2 часа,айде..
После ще уча по Литература и..ще решавам задачи..damn!
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Хеейй![]()
![]()
Сега учих по история и биология и мисля да си поспя малко,че съм много уморена и все не мога да се наспя ;ддд след тва ще влезна да се изкъпя , после ще се лакирам ии ще си изправя косата , ще напраа малко упражнения , ще вечерям ;д ии после ще си легна![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Многооо 10х.Първоначално написано от vannes
![]()
Правих въпросите от матурата (без литературните,резюметата и там темата) и са ми верни.![]()
^ Браво. То попринцип седми клас последно се учи граматика.
Аз да ви се похваля.. от уроците правихме пробен по мат. и имам 81 точки.. по формулата за оценка от миналата год. това прави 5,52и нещо.
Да изкарам толкова и на изпита накрая.. ще съм адски щастлива.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Мерси.Да наистина се учи в 7 клас последно граматика и затова ще си запазя всички тетрадки от тая година,за да преговарям в 12 клас,ако забравя нещо.
![]()
Видяхте ли какъв закон добавили? Да избираш втора матура само от 4 предмета,в зависимост в каква гимназия си..Примерно ако си в математическа,само физика,математика,химия,би логия..Ами ако искаш история,философия или някой от другите?Много гадно..На 13 не можем да знаем със сигурност какви искаме да станем.
![]()
с риск да ме ЛИНЧУВАТЕ, ИЗГОНИТЕ или да...ъ....някакво друго подобно мъчение (понеже съм бивш седмокласник (тоест седмокласниЧКА)), ще си го напиша. Та, по темата. Ееее, доживях да го кажа: "ВСИЧКИ СМЕ МИНАЛИ ПО ТОЗИ ПЪТ"!!! Не се филмирайте много и въобще не се притеснявайте за тия изпити. Колкото повече се притеснявате, толкова по-зле за вас, понеже така има други неща, които да ви занимават мозъците. И така вместо да мислите за въпросите, ще се панирате и тогава... (няма да обяснявам) .. Щом сте си учили съвестно през годината, не само, за да изкарвате хубави оценки, и после да забравяте всичко, ами ви е останало нещо в главата, значи ще се справите. И както са се изразили по-горе, тези тестове все пак трябва да са на общото ниво, за да са достъпни за всички ученици...
И за да не се проточвам много, ще ви пожелая успех, не се притеснявайте, вярвайте в себе си и влезте там, където искате и сте си решили.![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
^Благодаря.
Колкото повече наближава, толкова повече искам да идва и да минава. Вече нямам търпение да идва 31 и на всички мъки да се сложи край
![]()
.
За коя матура се притеснявате повече: тази по БГ или по Мат.?![]()
Аз се притеснявам повече за БГ, само заради преразказа..
Just be yourself!
Тази по Мат. ме притеснява повечеЗаради втория модул :X
мене ме притеснява повече математиката...ужасно трудна ми е >.<
иначе по БЕЛ ме е страх повече от теста отколкото от преразказа О.О аз обожавам да пиша преразкази![]()