.
Отговор в тема
Страница 212 от 293 ПървиПърви ... 112162202208209210211212213214215216222262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 276 до 5 300 от общо 7312
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Да.. и на мене преразказите са ми много яки да ги пиша

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    По математика,определено.Труд на ми е.Но..;///

Да минават по-бързо вечеееееееее и да се свършва!^________^
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    ..в близката далечина..
    Дааааааа! И да ни приемат къде то искаме и да си гледаме кефа през лятото

По математика ме притеснява 29 задача..защото ги мразя от движение и от работа.Но може и да е алгебрична,в пробните има и такива случаи..И малко за 30 ме е страх.
    А по български преразказа ме притеснява повече..Тестът ще го изям.
    По бел искам над 5,50,а по мат-5-5,20 и повече може.
    Утре не съм учила много за даскало,ама..Като свърши се прибирам и цял следобед задачи.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    охх утре класно...4-5 часа съм решавала задачи... раздела успоредник,трапец и тея съм го изяла направо!!! ох дано ми отлежи всичко в глаавата до утре....смятам сутринта да стана рано да си преговарям пак...охх мнооооооооого ми трябва 5! за 6 не се и надявам но ако имам пълна петица ще се гръмна от КЕФ!
    ще имам 5 за годината ако имам 5 на класното....ох дано се справя :3 моооля стискайте ми палци! <3; D
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

^^ ще се справиш знам, че вече е късно да ти го кажа това, ама по-добре не преговаряй сега, ами си остави мозъка да почине малко .. защо според теб ни препоръчват преди изпита 1 ден да не правим нищо ??
    иначе мен преразказът не ме притеснява никак ... по принцип ги пиша за по 31-32 или 33 точки .. един път само имах 35, ама над 30 е перфектно : )) тестът повече ме притеснява, ама някакси спря да ми пука ... квот такова ;дд

t1nk3rb3ll, толкова лоши ли изглеждаме, та чак да те линчуваме ?? ;дддд споко ангелчета сме си всичките я кажи сега какъв ти беше балът, по кой предмет колко имаше

Мина добре в даскало =)
    Свършихме.
    Утре почивен ден,но съм на урок по Математика до 3 и 30..;//////
    та,голяма жега е<3
    ще излизам
    и довечера може да поуча по нещо..^_____^

Град
    София
    Преди малко се прибрах от дск ..
    Сега мисля да хапна , после ще реша един тест по математика , ще отида да играя волейбол , после ще играя белот и ще се прибера ;д Обаче утре никви излизания и тн .. цял ден ще решавам задачи , щото в петък ми е класното по математика .. пхх ... трябваа ми 6
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ухх. . в Карлово е едно такова, много е мрачно ! Направо ми убива настроението .

Днес класното беше лесно. Всичко задачи си написах, за жалост не бяха тези, които аз мислех, че ще са . Имаше две алгебрични и 4 геометрични. ВСИЧКО С ОПИСВАНЕ !
    Ако искате може послед да ви напиша какво беше дадено на геометричните и да ви ги пусна да ги решите .
    Днес трябваше да ни върнат писмените по Биология, контролното по Физика, някой от 5-те преразказа по БЕЛ, контролните по История и да правим класно! За жалост само класно правихме и ни казаха оценките по История . Имам 5.60 ( само 3 шестици имаше в целия клас, една от които пълна ), много се радвам, защото мислех, че ще имам 4 .
    В петък ще правим изходно ниво по ЗИП Математика, така, че трябва да поуча днес и утре

От изпитите повече се притеснявам за Математиката, защото паралелката, в която искам да влизам ми се умножава 3 пъти оценката от изпита по Мат., а по БЕЛ нито преразказа, ни то теста ме притесняват. Само не са ми любими упражненията за поправяне, но то няма как . С оценките от пробните ми става бал 32.750, доволно, но може и повече, особено по БЕЛ .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Преди малко се прибрах от дск ..
    Сега мисля да хапна , после ще реша един тест по математика , ще отида да играя волейбол , после ще играя белот и ще се прибера ;д Обаче утре никви излизания и тн .. цял ден ще решавам задачи , щото в петък ми е класното по математика .. пхх ... трябваа ми 6
    Хаха. . аз пък яко разцъквам 3-5-8 FAV =D>
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    ..в близката далечина..
    ООхх.. днеска беше супер! Като изключим двата часа математика, в които бях супер неадекватна
    Сега отивам да хапна нещо малко почивка пред тв ии ще уча щото утре цля ден ще съм вънка.

Град
    Карлово <33
    Някой да каже как се записва 300 000 с думи на англ, плийс

Град
    ..в близката далечина..
    three hundred thousand, мисля че е така ама не съм сиг.

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    three hundred thousand, мисля че е така ама не съм сиг.

мерсаЖ
    Сега излизам, а в 3.40 съм на англ. ! SUCK !

Днес беше супеееер забавно.Накарах едно момче да ми се подпише на класната,защото бях забравила да я дам на наще. И той се подписа,ама накара още 98239 човека и на листа станаха поне 20 подписа. Половината училище се подписа на класната ми. Госпожата не я видя,но дано да я видя,искам да видя реакцията.
    Сега ставам да си гледам сериала и да уча.

Супер фен Аватара на magiie
    Ами неска мина супер.. само дето имам 4 по физика ии вече в дневника имам 3,4 ;дд карай, петък ще я оправям тази 4-ка..

p.s.: остава 1 седмица до изпита по БГ ии толкова мн се вълнувам (искам да идва по-бързо ;дд)
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Първата и надявам се последна 4ка за срока си получихх нескаа Химияя... Засега имам само 6-ци, а сега Има в класа само една 6-ца, тоест повечето имат 4..госпожата каза, че ще ми пише 6, ако на изпита на 3.06 имам висока оценка-мисля, че там ще се справя, з-то на олимпиадата по Химия имам висока оценка, а онзи тест се очаква да е по-лесен.. Но все пак ми е кофти...
    С изключение на Химията, днес беше готинко Показаха ни снимките на отличниците- не се харесвам много, ама аре.. Сега имам да пиша за частните (по БЕЛ и математика), ще реша още два теста по математика ии..ще уча по География или Химия ..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    ..в близката далечина..
    ОО забравих да кажа, че днеска имаме родителска За 2 месеца три родителски ;х

Здравейте! От колко много време не съм писала направоо... ама тая математика ужасс. В понеделника си направих класната, беше лесно. Сигурно ще имам 6, ама да видим. От миналата година теста е супер лесен, ама оная задача от движение(29) Ако има такава няма да имам повече от 5-6 точки за нея. Дано поне другите да са лесни, щото и геометрията не ми е любима...
    Опаа, дълго стана, ама

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    ОО забравих да кажа, че днеска имаме родителска За 2 месеца три родителски ;х
    Оххх. . като има родителска ми се иска да умра! Много ги мразя . Не, че съм някоя, която не учи или нещо такова, ама съм си сус ( тъпо звучи, ама тва си е точната дума ), само някой нещо да ми каже и си има проблеми един месец. Лошото е, че повечето пъти всичко стига до класната, а тя го разказва доста цветущо на баща ми/майка ми. Миналата година беше казала, че аз и моите приятелки сме лъжели, че ходим на тренировки по волейбол и, че сме ходили да пушим и сме се разкарвали по кафенетата . Тъпа работа. Ест, че ходя на кафене, но не лъжа родителите ми и всичко си им казвам! Баща ми дори не ме попита дали това е истина, защото много добре знае, че нито пуша, нито го лъжа къде ходя. И всичко това беше станало, защото майката на едно момиуче от класа ме мрази и говори простотии на класната .

Добро утро! ^___^
    Аз сега ще уча по история,химия(преговор) и литература..и съм на урок от 13:00,след което излизам..

П.П утре съм рожденничка,йей!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Дано утрешният ден ти донесе късмет на изпитите! ^^
    Хораа...нещо започвам да се притеснявам...От няколко дена започнах САМО ЗАДАЧИ ВТОРИ МОДУЛ ДА РЕШАВАМ, ама не мога смис решавам там, стигам до янкъде и край....дотук!
    Нешооо взе да ме хваща шубе....някои пък ми се струват изключително трудни! Дали вие ще успеете да решите и да ми помогнете с 28 и 30:
    http://prikachi.com/images/970/3356970a.jpg

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Дано утрешният ден ти донесе късмет на изпитите! ^^
    Хораа...нещо започвам да се притеснявам...От няколко дена започнах САМО ЗАДАЧИ ВТОРИ МОДУЛ ДА РЕШАВАМ, ама не мога смис решавам там, стигам до янкъде и край....дотук!
    Нешооо взе да ме хваща шубе....някои пък ми се струват изключително трудни! Дали вие ще успеете да решите и да ми помогнете с 28 и 30:
    http://prikachi.com/images/970/3356970a.jpg

Мммм...най-обичам 30та задача(най ми е лесна ).Вече поочти я реших.След малко ще кача някакво решение(може и нищо да не разберете)

Хора,помогнете с едни задачи! За утре ни даде един тест,от първия модул 2 задачи не ми се получават,а от втория модул едната я реших със сигурност,на другите само някои неща.
    1.На чертежа CL е ъглополовяща на АСВ,а BL е ъглополовяща на външния ъгъл при върха В на тр.АВС.Ако ВАС=50 градуса,то градусната мярка на CLB e:
    А)30 б)45 в)25 г)70
    Чертежа: http://prikachi.com/images.php?images/849/3357849n.jpg
    2.Две леки коли тръгнали едновременно съответно от градовете А и В за град С.
    Средната скорост на първата кола (която е тръгнала от А) е 80км/ч,а на втората-70 км/ч.След 4 часа първата кола настигнала втората.Разстоянието между градовете А и В е:
    а) 30км. б)40км в)45км г)50 км.
    Чертеж: http://prikachi.com/images.php?images/871/3357871C.jpg
    От втория модул: Дадено е уравнението 3(ax-2)-5=4ax,където параметърът а е цяло число.Да се намери броят на стойностите на параметъра а,за които коренът на уравнението е естествено число.
    2.Даден е ромбът АВСD.Построена е ъглополовяща на DAC,която пресича страната DC в точката М,така че АМ=BD.Да се намери големината в градуси на острия ъгъл на ромба.
    Чертеж:http://prikachi.com/images.php?images/896/3357896H.jpg
    Само АМ=BD не мога да включа някакси.
    3.Да се реши уравнението a(3x-4)-1=4a^2+x (samo a e na vtora),в което а е параметър.
    Благодаря многгонгмног на този който помогне.

Град
    Карлово <33
    Мързи ме да ги решавам, но на първата задача ъгъл CLB е 90 градуса ( имаше една такава една задача в учебника, в която се доказваше това ).

Втората след малко може да ти пусна решението, защото мисля, че ще мога да я реша
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си