- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
^ Да.. и на мене преразказите са ми много яки да ги пиша![]()
По математика,определено.Труд на ми е.Но..;///
Да минават по-бързо вечеееееееее и да се свършва!^________^
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Дааааааа! И да ни приемат къде то искаме и да си гледаме кефа през лятото![]()
По математика ме притеснява 29 задача..защото ги мразя от движение и от работа.Но може и да е алгебрична,в пробните има и такива случаи..И малко за 30 ме е страх.
А по български преразказа ме притеснява повече..Тестът ще го изям.![]()
По бел искам над 5,50,а по мат-5-5,20 и повече може.![]()
Утре не съм учила много за даскало,ама..Като свърши се прибирам и цял следобед задачи.
охх утре класно...4-5 часа съм решавала задачи... раздела успоредник,трапец и тея съм го изяла направо!!! ох дано ми отлежи всичко в глаавата до утре....смятам сутринта да стана рано да си преговарям пак...охх мнооооооооого ми трябва 5! за 6 не се и надявам но ако имам пълна петица ще се гръмна от КЕФ!
ще имам 5 за годината ако имам 5 на класното....ох дано се справя :3 моооля стискайте ми палци! <3; D
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
^^ ще се справишзнам, че вече е късно да ти го кажа това, ама по-добре не преговаряй сега, ами си остави мозъка да почине малко .. защо според теб ни препоръчват преди изпита 1 ден да не правим нищо ??
иначе мен преразказът не ме притеснява никак ... по принцип ги пиша за по 31-32 или 33 точки .. един път само имах 35, ама над 30 е перфектно : )) тестът повече ме притеснява, ама някакси спря да ми пука ... квот такова ;дд
t1nk3rb3ll, толкова лоши ли изглеждаме, та чак да те линчуваме ?? ;дддд споко ангелчета сме си всичкитея кажи сега какъв ти беше балът, по кой предмет колко имаше
Мина добре в даскало =)
Свършихме.
Утре почивен ден,но съм на урок по Математика до 3 и 30..;//////
та,голяма жега е<3
ще излизам
и довечера може да поуча по нещо..^_____^
Преди малко се прибрах от дск ..
Сега мисля да хапна , после ще реша един тест по математика , ще отида да играя волейбол , после ще играя белот и ще се прибера ;д Обаче утре никви излизания и тн .. цял ден ще решавам задачи , щото в петък ми е класното по математика .. пхх ... трябваа ми 6![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ухх. . в Карлово е едно такова, много е мрачно! Направо ми убива настроението
.
Днес класното беше лесно. Всичко задачи си написах, за жалост не бяха тези, които аз мислех, че ще са. Имаше две алгебрични и 4 геометрични. ВСИЧКО С ОПИСВАНЕ
!
Ако искате може послед да ви напиша какво беше дадено на геометричните и да ви ги пусна да ги решите.
Днес трябваше да ни върнат писмените по Биология, контролното по Физика, някой от 5-те преразказа по БЕЛ, контролните по История и да правим класно! За жалост само класно правихме и ни казаха оценките по История. Имам 5.60 ( само 3 шестици имаше в целия клас, една от които пълна
), много се радвам, защото мислех, че ще имам 4
![]()
.
В петък ще правим изходно ниво по ЗИП Математика, така, че трябва да поуча днес и утре![]()
От изпитите повече се притеснявам за Математиката, защото паралелката, в която искам да влизам ми се умножава 3 пъти оценката от изпита по Мат., а по БЕЛ нито преразказа, ни то теста ме притесняват. Само не са ми любими упражненията за поправяне, но то няма как. С оценките от пробните ми става бал 32.750, доволно, но може и повече, особено по БЕЛ
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хаха. . аз пък яко разцъквам 3-5-8Първоначално написано от theonlyone123
FAV =D>
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ООхх.. днеска беше супер! Като изключим двата часа математика, в които бях супер неадекватна
Сега отивам да хапна нещо малко почивка пред тв ии ще уча щото утре цля ден ще съм вънка.
Някой да каже как се записва 300 000 с думи на англ, плийс![]()
three hundred thousand, мисля че е така ама не съм сиг.
Първоначално написано от zlatit0o
мерсаЖ![]()
![]()
Сега излизам, а в 3.40 съм на англ. ! SUCK!
Днес беше супеееер забавно.Накарах едно момче да ми се подпише на класната,защото бях забравила да я дам на наще.И той се подписа,ама накара още 98239 човека и на листа станаха поне 20 подписа.
![]()
Половината училище се подписа на класната ми.
Госпожата не я видя,но дано да я видя,искам да видя реакцията.
![]()
Сега ставам да си гледам сериала и да уча.![]()
Ами неска мина супер.. само дето имам 4 по физикаии вече в дневника имам 3,4 ;дд карай, петък ще я оправям тази 4-ка..
p.s.: остава 1 седмица до изпита по БГ ии толкова мн се вълнувам![]()
(искам да идва по-бързо ;дд)
Just be yourself!
Първата и надявам се последна 4ка за срока си получихх нескаа![]()
![]()
Химияя...
![]()
![]()
Засега имам само 6-ци, а сега
Има в класа само една 6-ца, тоест повечето имат 4..госпожата каза, че ще ми пише 6, ако на изпита на 3.06 имам висока оценка-мисля, че там ще се справя, з-то на олимпиадата по Химия имам висока оценка, а онзи тест се очаква да е по-лесен.. Но все пак ми е кофти...
С изключение на Химията, днес беше готинкоПоказаха ни снимките на отличниците- не се харесвам много, ама аре..
Сега имам да пиша за частните (по БЕЛ и математика), ще реша още два теста по математика ии..ще уча по География или Химия ..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ОО забравих да кажа, че днеска имаме родителскаЗа 2 месеца три родителски ;х
Здравейте! От колко много време не съм писала направоо... ама тая математика ужасс. В понеделника си направих класната, беше лесно. Сигурно ще имам 6, ама да видим. От миналата година теста е супер лесен, ама оная задача от движение(29) Ако има такава няма да имам повече от 5-6 точки за нея. Дано поне другите да са лесни, щото и геометрията не ми е любима...![]()
Опаа, дълго стана, ама![]()
Оххх. . като има родителска ми се иска да умра! Много ги мразяПървоначално написано от zlatit0o
. Не, че съм някоя, която не учи или нещо такова, ама съм си сус ( тъпо звучи, ама тва си е точната дума
), само някой нещо да ми каже и си има проблеми един месец. Лошото е, че повечето пъти всичко стига до класната, а тя го разказва доста цветущо на баща ми/майка ми. Миналата година беше казала, че аз и моите приятелки сме лъжели, че ходим на тренировки по волейбол и, че сме ходили да пушим и сме се разкарвали по кафенетата
. Тъпа работа. Ест, че ходя на кафене, но не лъжа родителите ми и всичко си им казвам! Баща ми дори не ме попита дали това е истина, защото много добре знае, че нито пуша, нито го лъжа къде ходя. И всичко това беше станало, защото майката на едно момиуче от класа ме мрази и говори простотии на класната
.
Добро утро! ^___^
Аз сега ще уча по история,химия(преговор) и литература..и съм на урок от 13:00,след което излизам..
П.П утре съм рожденничка,йей!
Дано утрешният ден ти донесе късмет на изпитите! ^^
Хораа...нещо започвам да се притеснявам...От няколко дена започнах САМО ЗАДАЧИ ВТОРИ МОДУЛ ДА РЕШАВАМ, ама не могасмис решавам там, стигам до янкъде и край....дотук!
Нешооо взе да ме хваща шубе....някои пък ми се струват изключително трудни! Дали вие ще успеете да решите и да ми помогнете с 28 и 30:
http://prikachi.com/images/970/3356970a.jpg![]()
Хора,помогнете с едни задачи! За утре ни даде един тест,от първия модул 2 задачи не ми се получават,а от втория модул едната я реших със сигурност,на другите само някои неща.
1.На чертежа CL е ъглополовяща на АСВ,а BL е ъглополовяща на външния ъгъл при върха В на тр.АВС.Ако ВАС=50 градуса,то градусната мярка на CLB e:
А)30 б)45 в)25 г)70
Чертежа: http://prikachi.com/images.php?images/849/3357849n.jpg
2.Две леки коли тръгнали едновременно съответно от градовете А и В за град С.
Средната скорост на първата кола (която е тръгнала от А) е 80км/ч,а на втората-70 км/ч.След 4 часа първата кола настигнала втората.Разстоянието между градовете А и В е:
а) 30км. б)40км в)45км г)50 км.
Чертеж: http://prikachi.com/images.php?images/871/3357871C.jpg
От втория модул: Дадено е уравнението 3(ax-2)-5=4ax,където параметърът а е цяло число.Да се намери броят на стойностите на параметъра а,за които коренът на уравнението е естествено число.
2.Даден е ромбът АВСD.Построена е ъглополовяща на DAC,която пресича страната DC в точката М,така че АМ=BD.Да се намери големината в градуси на острия ъгъл на ромба.
Чертеж:http://prikachi.com/images.php?images/896/3357896H.jpg
Само АМ=BD не мога да включа някакси.
3.Да се реши уравнението a(3x-4)-1=4a^2+x (samo a e na vtora),в което а е параметър.
Благодаря многгонгмног на този който помогне.![]()
Мързи ме да ги решавам, но на първата задача ъгъл CLB е 90 градуса ( имаше една такава една задача в учебника, в която се доказваше това ).
Втората след малко може да ти пусна решението, защото мисля, че ще мога да я реша
.