- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
http://www.prikachi.com/images/640/3358640l.jpg, ако правилно съм разбрала
![]()
Две са възможностите! При -1 отново се изпълнява решението![]()
Маги, нашите часове попринцип са по 40 минути, а, когато изпращахме абитурентите бяха по 30
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ооо по нищо не съм учила, обае имам супер мн домашна ;дд
Хора.... Утре часовете са намалени и първите 2 часа няма да ги карам, заради абитуриентите![]()
1 час = 45 мин (попринцип)
2 часа = 40 мин (утре)
Якоо![]()
Just be yourself!
RY, първата не ми се получава, ще я помъча още малко .. на втората отговорът е 40 км .. искаш ли решението ?? другите ей сега ще си погледна
Много благодаря и на двете! Да,ако може решението на втората.
Пама,и на мен така ми се получи,че е една стойност,но не бях сигурна.
Ако някой реши другите,нека свирка.Ако не,утре ще ги препиша от някой,пък и като питам хората от класа,повечето не са решили доста,така че аз съм добре.
![]()
Утре имам изходно по литература,почти не съм учила,но уж всичко знам.![]()
http://www.prikachi.com/images/640/3358640l.jpg, ако правилно съм разбрала
![]()
Две са възможностите! При -1 отново се изпълнява решението![]()
Маги, нашите часове попринцип са по 40 минути, а, когато изпращахме абитурентите бяха по 30
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
При нас ги намалят с 25 минутиии oстават 20 мин за учене ;дд
Just be yourself!
RY, стойностите са две . забравяте, че 11 се дели и на 1 => а = -1 и а= -11 оттам -1 . (-11) = 11
решението не мога да го снимам, затова ще пиша ..
пътят между А и В = х
пътят, който изминала втората кола = у
пътят, който изминала първата кола = х + у
първата кола е изминала х+у за 4 часа с 80 км/ч
S = V . t => x+y = 4. 80 = 320 км
втората кола е изминала у за 4 часа със 70 км/ч
S = V . t => y = 4 . 70 = 280 км
х = 320 - у => х = 320 - 280 = 40 = > S A-B = 40 км
другите ми се опъват ;ддддд
аз не мога ;дд
За първи път го чувам това "полином"![]()
![]()
Just be yourself!
Означава многочлен.Първоначално написано от Waterpolo1997
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Може ли решение на 29та? МоляяяПървоначално написано от Waterpolo1997
![]()
Love is everything!
Първоначално написано от Waterpolo1997
![]()
Решили сме я едновременно .. Мерси все пак
Love is everything!
Тая задача е много лесна за 29,според мен.![]()
После искате ли да ви пусна една 30та,която за мен пак е многооо лесна?![]()
Благодаря за решените задачи.![]()
awesomesheepy, миличка, честит рожден ден !Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много, много добри приятели, с които да споделиш щастието и късмета ;дд ии да влезнеш където искаш ! хайде приятно прекарване на празника !!
awesomesheepy, честит рожден ден, мацка![]()
![]()
Днес супер яко ни пре...! Предпоследния час ни беше свободен, но никой не ни каза, че и последния няма да го караме. Лигавихме се сууУпер много
.
По математика имахме изходно. 20 задачи и всяка от тях с описване на решението, но накрая не ми взеха листа с решенията, а само тези с отговорите!! Срашно нечестно! За задача ни се падат по 2 минути, а и трябваше на всичко да правим чертеж
.
Трябваше 15 мин да седя при госпожата по СИП БЕЛ и направо умрях, защото в стаята й миришеше на умрели катерички![]()
awesomesheepy честит рожден ден, всичко най-хубаво и каквото си пожелаеш да се сбдне![]()
Неска трябваше да са ни по 20 мин часовете, обаче 1-я час мина наредба,че ще са 30А пък голямото междучасие- 10 мин.
![]()
Иначе не са ме изпитвали, беше як ден.. изпращахме абитуриентите
ии в сряда (25.05) ще имаме урок по математика с г-жата.. хич не ми се ходи!!! ;дд
Just be yourself!
awesomesheepy Честит рожден ден! Да си жива, здрава и много успех и късмет във всички начинания![]()
Днеска беше яко, часовете бяха по 30 мин. и празнувахме също.
Сега чак в четвъртък сме на у-ще нали?
awesomesheepy, честит рожден ден !! Всичко най-хубаво и да те приемат, където искаш![]()
Хех, вчера си видях гимнaзията, в която ще кандидатствам ( 91 НЕГ) (не че преди не съм я виждала де, все пак брат ми учеше там
) ии направо си викамм " Ех, пожелавам си всеки ден да минавам по тая улица.. " и седя така и я гледам гимназията
![]()
Утрее ни е последното занимание в СМГТолкоо е яко тамм .. добре поне, че си разменихме с половината хора скайпове, фейсбуцции и пр..
Сега имам да решавам един пробен изпит и после на Софияя..
П.С. Нашите часове не бяха изобщо намалени![]()
ПП.С. Някой знае ли дали ще има концерт на Еминем на 28 май ? (в София), щото едно момиче от нашия клас каза, че ще има, даже и билети може да ни уреди, ама в гугъл нищо не намрирам за тая дата![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
awesomesheepy честит рожден денн ! пожелавам ти всичко най-хубаво и нека влезнеш там където пожелаеш![]()
Иначе моя ден беше някъв мн як ... само дет ми стана лошо и си тръгнах от последния час ;хх ;д ... все тая .. вече съм по-добре и след малко може би ще излезна за малко ;д![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
awesomesheepy честит рожден ден мила! Да си жва и здрава, мноооооооооого късмет, любов, добри приятели и не на последно място - сбъдване на всички мечти! ^^
Иначе днеска не беше нищо специално! Тъпня....само дето тая по биология малко "разведри" обстановката с това,че ще ми остави 5и че ако на външното имаме по-малко от 5, нямало оттогава нататък да живеем спокойно...
![]()
![]()
тая е луда.
Утре съм на пробен по БЕЛ от курсовете ми, а в неделя по математика. Сега уча и решавам тестове по български и такам...айде чао засега!![]()
awesomesheepy,честит рожден ден!Да влезеш в английска или френска (ако си си променила желанието,в желаното училище),едно незабравимо лято,много усмивки,здраве и успех като осмокласничка.
![]()
Днес беше среден ден..Изходно по ИТ мина горе-долу.По литература беше трудно,но сички с общи усилия го направихме.Тая по история май ми е писала 5 на една контролна,ама карай.
Сега правя един многооо труден тест по бел.
По-късно ще пусна обещаната 30та задача.