- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Сиилв,честит рожден ден!!!![]()
Да си жива и здрава,много щастлива,много усмивки,истински приятели и незабравими моменти,много сбъднати мечти,успех в любовта и да имаш висок бал=>да влезеш където най-много искаш!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*бтв помня че в някаква тема беше писала че слушаш Skillet и ако е така и не греша - поздрав- http://www.youtube.com/watch?v=1mjlM_RnsVE
та така в четвърктък класното мина и какво да кажа...1 и 2 задача си направих всичко без грешка! описания,четежи -всииичко! а 3 задача охх много ме яд..не ми стигна времето и написах само една трета![]()
днес беше забавно ;Д бях 1ва смяна...едвааааааааааам станах :Д малко се успах ;D имах 3 и 4 час литература и госпожата освободи мен и още няколко човека защото сме оформени за срока/годината ии беше много забавнотая вечер мисля да си почивам а утре- много,много,мнооооого задачи :/
П.П. - ей останаха ни 7 днеа т.е. седца до изпита по БЕЛ и 10 до математиката![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Незнам за вас,ама аз да изкарам над 5 по математика ще е супер.По БЕЛ и 4 да имам пак влизам с над 31 бал.
![]()
Вие към какви оценки се стремите?
Благодаря ви много.Гушкам ви всички ^__^
Днес мина яко,смисАл да..доволна съм,
колкото до даскало-прайхме тест по бг зип,пф
също и..бяха по 30-минутни =)
свърших рано..
Утре съм на урочец по математика -.- а вече хич нямам желание,ама;/
и после ще излизам.
Аз се стремя:
по БЕЛ - 5,50 - 5,75 - и нагоре.
по Математика - ако хвана 4,50 ще съм най-щастливата ^____^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Днес съм на пробен по БЕЛ /последен/! Стискайте палци да си го направя, както трябва! (:
Инче моите стремежи са:
- Математика - 4,80 до 5,25 /там някъде/
- БЕЛ - 5,40 до 5,70![]()
Извинявам се за спама,но Меги ти 7 клас ли си ? Мислех,че си поне 8-9,изглеждаш много хубава и надраснала възрастта си :PПървоначално написано от MegiBoOm
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Еми аз се стремя по МАТ: 5-5,30 ,а по БЕЛ: 5,70-5,80 ! :P
Пуснете снимка да видим ?Първоначално написано от Greennight
![]()
БЕЛ: 5.50
Мат.: 4.50![]()
Днес ще решавам 1-2 втори модула ии така..
Just be yourself!
awesomesheepy честит рожден ден.. !! Пожелавам ти всичките ти мечти да се сбъднат и умната..Малко късно ти честитя, обаче вчера не сядах на компютъра..
![]()
Иначе по БЕЛ се стремя за над 5,50
По математика за над 4,80
Дано да не се паникьосам..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ето:
http://prikachi.com/images/17/3365017j.jpg
http://prikachi.com/images/18/3365018d.jpg - дясно![]()
http://prikachi.com/images/891/2953891n.jpg
Хора, само не искам да се шашкате! Напротив, нека се радваме,че най-накрая всичко привършва и чак след 5 години пак ще се "мъчим" така! Смятам,че всички от тук ще се справим много добре!![]()
И аз така, въпреки, че по мат мисля, че мога и много повечеПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Недейте да се целите така.. Не си поставяйте някакви определени граници за това ,какви оценки искате да получите..
Просто не се притеснявайте.. Няма нищо страшно..
Лично при мене миналата година квесторите бяха много добрички и накара всички ни да се отпуснем.. (:
Хайде,успех..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първата година в гимназията ще ви е най-трудно. От там нататъка.. живот!![]()
![]()
![]()
Здрастиииииииииииииииии ...
плаша се от себе си ! имам 6 на класното по мат, а дори майка ми се зарадва повече от мен ;ддд смисъл или съм свикнала вече с мисълта, че имам само шестици по математика, или тотално е спряло да ми пука ... не знам ...
след около час заминаваме за вилата и ще се върнем чак във вторник, ако е хубаво времето .. ако вали ще се върнем в неделя ;дд
нали един ден преди изпита не трябва да се учи (ок тва го знаех, ама не знаех другото) трябва да правиш само нещата, които обичаш ! а аз ще ходя на кола маскаиии ще излизам
Еми аз по български някъде 5,50-5,80,а по математика 5-5,50..Ако имам примерно по математика 5,4,а по бел 5,7,балът ми става предостатъчен.Но все пак не си поставям граници.
Абе хора,вие учите ли задачи от втори модул наизуст? Щото госпожата от урока ми каза,че ако не мога да ги реша,а имам решенията,да ги уча наизуст.Та неска ще уча такива.
Абе хора да ви питам вярно ли е, че ако те приемат в гимназията, която си писал на първо място, не можеш да се откажеш от нея и да влезеш другаде.. питам защото си вече си нямам никаква идея в кое училище искам да вляза![]()
А иначе аз на пробните изпити имам 71,5 точки по математика и 80 по български.. надявам се на истинските да изкарам 5-5,50 по математика и 5,40-5,90 по български
RY аз уча само основните задачи и теореми наизуст.. и то не самите доказателства, а колкото да ги знам.. доказателствата сама си ги извеждам![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Ами вярно е.. защото ако се откажеш от първото си желание не можеш да влезеш в другите и трябва да ходиш в някакво СОУ ;д
Just be yourself!
До сега решавах тестове.. и сега излизам ^^![]()
Намерих супер як блог с уникални картинки- http://scodoz.tumblr.com/ .![]()
Днес не съм решавала тестове,след малко ще се къпя,а тестове после.
Вие ако примерно влезе по второ желание,смисъл втората гимназия която сте писали,ще се запишете ли на второ класиране да се пробвате за първо желание? Защото то мястото не се губи,само ако отидеш на трето класиране губиш мястото..
Ми значи ако те приемат по първо желание, но по някакви обстоятелства не искаш да влизаш там, чакаш 3-то класиране, там ако не се лъжа желанията се пишат на ново и готово.Първоначално написано от Evie
Обаче не е особено препоръчително, тъй като до тогава доста хора ще са се записали в училищата където са ги приели и не се знае колко свободни места ще има, ако въобще останат.
От СофЕто съм!![]()
Днеска последният ми пробен по БЕЛ мина сравнително добре - теста беше гаден, а преразказа хипер лесен. Изписах 4 стр.![]()
След малко почвам да правя един пробен по математика!
Утре имам урок по математика до към 11, а след това от 14.00 /май/ съм на последен пробен по мат.! Натоваренооо......