.
Отговор в тема
Страница 216 от 293 ПървиПърви ... 116166206212213214215216217218219220226266 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 376 до 5 400 от общо 7312
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Друго, от което ме е страх, е да не ми се паднат някакви забутани квестори! Защото миналата година на едно момиче от моето училище не бяха поискали да й дадът нова белова, а тя я беше надрскала. Извинението им било, че нямали други! Така на мацката й анулираха работата и никъде не влезе .

Хора, на вас дадоха ли ви номерата?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

За какви номера става дума?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Друго, от което ме е страх, е да не ми се паднат някакви забутани квестори! Защото миналата година на едно момиче от моето училище не бяха поискали да й дадът нова белова, а тя я беше надрскала. Извинението им било, че нямали други! Така на мацката й анулираха работата и никъде не влезе .
    Грешката е само в нея. Преди изпита квесторите ви обясняват изключително подробно правилата, къде не трябва да се драска и подобни. Това, че тя е "блеела" през прозореца е нейн проблем.

А това за многото мастило да ти пусне химикала, ме уби..

И мен ме е страх да не попадна на забутани квестори.
    Иначе на нас номерата още не са ни ги дали..На 25 на училище ли сме? Ако не сме значи трябва да ни ги дадат на 26,но тогава малко хора ще дойдат.
    Иначе това са номера,с които полагаш изпита..Без тях не можеш.На тях май пише и в коя стая си,но не съм много сигурна.Този входящ номер го пишеш там на бланката,защото работите са анонимни.

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Грешката е само в нея. Преди изпита квесторите ви обясняват изключително подробно правилата, къде не трябва да се драска и подобни. Това, че тя е "блеела" през прозореца е нейн проблем.

Абе знам ли ги какви ще оценяват! Всякакви злобари има в днешно време ! И не съм съглясна, че тя е в грешка, защото си е в правото да си иска втора белова!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577

Абе знам ли ги какви ще оценяват! Всякакви злобари има в днешно време ! И не съм съглясна, че тя е в грешка, защото си е в правото да си иска втора белова!
    Не се знае. Да си поиска втора чернова да, но белова ... става сложно. Може да няма бройки и куп други пречки. Така че, ако ще задрасквате, нека бъде възможно най-малко.

А те те оценяват без да знаят коя/кой си и т.н., пликовете с имената се отварят чак като са проверени изпитите. Пък и никой няма да посмее да злобее, понеже после и министерството проверява и куп други учители, не може да правят каквото си поискат.

Пама,и момичето къде влезе? Остана да повтаря или в някое соу (ти си писала че не е влязла никъде де но)
    Хора,пак да питам-на 25 на училище ли сме?

А да ви попитам,вие вече избрахте ли си училища,в който ще учите в 8 клас?Вероятно сте казвали по-назад в темата,ама не ми се търси. Аз вече твърдо съм си избрал НТГ Пловдив.А вие?

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    на 25 не се учи...чак на 26 сме на училище ии искрено се надявам часовете да са намалени поне за 7 клас иначе е ебаси преебавката...

аз сега ям,слушам си музика ии си решавам тестове по БЕЛ ;D след малко мисля да направя 2-3 трансформираще преразказа че цяла година съм правила само 3! лесни са ми ама все пак мисля че ми трябва малко тренировка
    иначе и мен ме е страх да не ми анулират работата...каквато съм блейка ще взема без да искам да драсна някъде и... >.<

ъъ бтв колко време имаме да направим преразказа? час или час и половина?
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

За преразказа е час и половина.Ама то докато го прочете квестора ще минат 5-10 минути,после и ние като го четем 15 минути,тъй че пак става час колкото първия модул.

Миналата година, когато правих по Математика имаше въпрос, където трябваше да се мисли логически. Отговора мисля, че беше 10 така, че бъдете внимателни ако има такъв въпрос. Сравнително лесен е, но изисква концентрация. Дано по БЕЛ да ви се падне лесна тема, че миналата година беше супер тъпа. Мисля, че се казваше "Вида". Простотия до шия!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    И аз се притеснявам за това.
    Тази седмица какви са ви плановете?По колко часа ще учите?И само по БЕЛ и МАТ ли?Ще излизате ли?
    Аз тази седмица стегнато си работя,няма да ходя на даскало дори и в четвъртък(поне така си мисля) всеки ден ще решавам тестове,и ще пререшавам от уроците,както и ще правя тестове по БЕЛ.

Исках да питам,можем ли да си ограждаме/пишем/чертаем в/у тестовия лист?Където са ни условията на задачите и избираемите отговори и т.н?;///
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    И аз се притеснявам за това.
    Тази седмица какви са ви плановете?По колко часа ще учите?И само по БЕЛ и МАТ ли?Ще излизате ли?
    Аз тази седмица стегнато си работя,няма да ходя на даскало дори и в четвъртък(поне така си мисля) всеки ден ще решавам тестове,и ще пререшавам от уроците,както и ще правя тестове по БЕЛ.

Исках да питам,можем ли да си ограждаме/пишем/чертаем в/у тестовия лист?Където са ни условията на задачите и избираемите отговори и т.н?;///
    Аз ще уча цяла седмица.Даже в момента решавам задачи.И смятам да не излизам..
    Ииии да..мисля, че може да се ограждат отговорите на самия тест..поне на нас така ни каза класната.Те квесторите би трябвало да кажат.
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Здрастиии...
    аww остават 5 дена до изпита по БЕЛ
    лично не се притеснявам толкова за него, отколкото за този по МАТ ;д
    2 дена си почивах а сега почвам здраво да уча и да правя тестове по БЕЛ и 2ри модул по МАТ...по БЕЛ най-вече преразкази, защото повечето теория я знам..иначе съм от Варна и ще кандидатствам в 1ВА и в 4ТА ЕГ..
    повече искам в 4та с испански .. доста съм притеснен и искам вече да се свършва, докато не съм полудял тотално
    Късмет на всичкии и дано влезем там където желаем!
    Enjoy Life ^_-

Абе деца вашата е лесна. Като погледнете изпитите от миналата година, ще видите, че са достатъчно лесни, за да се справите. Много се занемари образованието в България. Преди 2 години когато аз правих изпитите бяха по-трудни, особено този по математика. Беше най-трудния в последните 10-15 години с над 20 логически задачи.
    Но все пак ви пожелавам успех, дано успеете!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Те от миналата година са лесни, ама сега не се знае какво ще се падне.. Вчера цял ден учих (ЦЯЛ !! ) и нееска също ще уча.. Лелеее, колко искам да вляза в тая гимназия..направо ми е мечта от 1-2 години.. Оф, само губя време като се обяснявам, отивам да уча !!!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy

Самият тест, където са написани въпросите и има подточки с отговорите (демек това, за което питаш дали може да си пише върху него), ти го дават да си го вземеш вкъщи. Така че да.

Ако има промени те ще ви кажат квесторите... но едва ли.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Днеска бях на първия ми и последен пробен по математика и изкарах 5,250 ДОВОЛНООООООООООООООООООО ! ^^
    Напрао, ако така се справя на истинския изпит ще пукна, честно ви казвам!

Aз на последния пробен по математика изкарах 5.89 Абе там съм добре ама по български съм алеле мале.Дано да изкарам над 5 на изпита.Сега тая седмица яко учене

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Днеска бях на първия ми и последен пробен по математика и изкарах 5,250 ДОВОЛНООООООООООООООООООО ! ^^
    Напрао, ако така се справя на истинския изпит ще пукна, честно ви казвам!
    Я кажи втория модул какви задачи имаше,пък ако го имаш в себе си,може ли да го пратиш? Иначе честито!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    и аз тая седмица смятам да уча яко...преразкази и тестове по БЕЛ,припомняне на теореми,правила...формуи,2ри модули по МАТ и така само в сряда мисля да изляза за 2-3 часа защото си харесах една страаааааашна тениска и трябва да си я взема!
    сега си правя преразказа

*искам в испанската мамка му! но имам чувството че няма да ми стигне бала и ....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Карлово <33
    Не повтаряше, но отиде в най-обикновена паралелка в СОУ , а беше отличничка .

И аз тая седмица ще уча 24/7 . Няма да излизам , само в четвъртък ще се разходя до даскало да си взема служебния номер. Иначе, не се притеснявам за българския , ама за математиката -- no comment ;d .

Град
    Карлово <33
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    не, не! Тоя народ яко изпростя

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ определено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си