- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аз ходих на програмата и слънчасах.После спах.И сега отивам на урок,последен,по математика!!!!!ЙЕЕЕЕЕЕЕЕС!Сл ед което ще излизам сигурно за 2 часа,после ще реша 2 теста по БЕЛ и по Математика..и ще преговарям..-.- Такава е жега..
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
В Теранова има едни много сладки роклички по 20-25 лв.Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
И за да не е спам > днеска ще реша няколко теста по БЕЛ и няколко втори модула.![]()
П.П : Честит ви празник !![]()
Честит празник на всички! ^^
oх днес цяла сутрин тестове по БЕЛ,направх 2 преразказа и асъм адски доволна...мисля тая вечер да порешавам още малко тестове и да почвам и математиката,че цяла ваканция съм само на БЕЛ...охх и за уроците в събота [ПОСЛЕДНИТЕЕ : ) ] имам да решавам 4-5 теста и ще се застрелям....
сега си почивам,слушам си музика и такавремето навън е страхотнооо
йей утре ще излизам ^^ за пръв и последен път тая ваканция... :/ ех малко ни остана! само да мине 30ти и ЖИВОТ : ) няма да се тормозя с решаване на тестове,истерии,преразкази и т.н....обаче пък идва притеснението кви глупости съм писала...оф писна ми от всичко...да се свършва по-бързо...
![]()
*бтв мерси за роклите,след изпитите ще проверя ;D
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Както казваш, и да мине 30-и, пак ще ни е притеснено (поне на мен..) какви ще са резултатите.. Аз викам да мине 15 юни и тогава ще дам банкет у насПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
От сутринта реших 2 теста по математика и си препрочетох цялата тетрадка по Литература от училище.. Довечера може би ще направя един преразказ..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здравейте! Днеска времете е суперр ^^
Сутринта реших 1 тест по математика + к'вото можах от втори модул...
Досега преговарях по БЕЛ /абсолютно всичко/ и след малко почвам литературата, след което ще правяяяя мноооого тестове от огромното ми помагало по курса по БГ, за да се упражнявам и утре съм последно на курсче по бг ^^
И такам....
ПС. Аз въобще си нямам и на идея как ще бъда на другарската ;дд
Хораа, здравейтее и честит празник! Не знам дали ме помните, ама все тая.![]()
Идвам с един въпрос...Понеже преди 2 месеца станах на 14 и все още не са ми извадили лична карта () дали ще ми го направят на проблем при кандидатстването...Глоба ясно, че ще има, ама да не да ми попречи нещо...
Утре мисля да ходим, ама...да питам...
Иначе, успех на всички в петък, а после и в понеделник!! Пожелавам ви да се справите отлично.![]()
Между другото, polssa, и аз съм за НЕГ-а. Може да се паднем заедно.![]()
Здравейте, честит празник на всички!![]()
Lanconnection не ми се вярва да ти направят проблем на изпитите заради личната карта, защото може да си покажеш бележника или ученическата карта, плюс това не всички седмокласници имат лична карта, все още. По темата - днес си преговорих по литература, направих теста по БЕЛ от 2008г. с 50 въпроса + един с 25 и след малко мисля да направя някакъв преразказ.
Остават още 2 дена до изпита по БЕЛ и леко съм притеснена.Успех на всички!
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Здравейте,хора!Честит празник!
Ахх тези изпити..стрес голям покрай тях..до преди малко решавах пак задачи и главата така ме заболя..
Вчера се упражнявах по БЕЛ ,реших два теста с по 50 въпроса и направих един преразказ,но за този изпит не се притеснявам особено,ами математиката...![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Амиии днеска не съм решавала по нищо, някъв ОГРОМЕН мързел ме хвана точно преди изпитите..;дд
Колкото и да ме мързи ще започна да пиша един преразказ, после ще реша един втори модул (колкото мога ;д) ии така..
Утре с класа ще се събираме да решаваме задачи с госпожата.. изобщо не ми се ходи!!ама като не разбирам нищо, трябва..
Just be yourself!
Няма да ти попречи личната карта, аз ставам на 14 чак през август, та какво ще ми кажат ?Първоначално написано от Lanconnection
![]()
Дано наистина сме заедно..доста хора вече знам, които ще кандидатстват в НЕГ-а, та дано всички ни приемат..![]()
Исках да питам дали някой ще може да пусне някой тест по БЕЛ, защото аз вече нямам тестове по БЕЛ, които да правя, а ми писна да решавам задачи цял, та си викам да ви помоля за някое тестче![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз си намерих тестове по БЕЛ, тъй че не пускайте, освен ако някой друг не иска. Ето линкове за тези, които намерих :
http://www.minedu.government.bg/open...el_7kl_nac.pdf
http://www.minedu.government.bg/open...rio_burgas.pdf
http://www.minedu.government.bg/open..._kardzhali.pdf
http://www.minedu.government.bg/open...io_montana.pdf
http://www.minedu.government.bg/open...io_plovdiv.pdf
http://www.minedu.government.bg/open...l_rio_ruse.pdf
Не са малко, затва аз се захващам с тях![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз днес бях 5 часа на урок-Математика..
Предпоследен ми е.Вече след изпита по БЕЛ ще отида пак. =) За последно.
Днес..може да реша 1-2 теста по БЕЛ и някои задачи..ама по-късно..
Няма да излизам докато не ми минат изпитите,поне така се навих..дано успея:Д))
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Моля за помощ, ако някой може да се отзове ще съм много благодарна и ако имате подобни пускайте.
![]()
Love is everything!
Аа. . някой ще пусне ли тестове по Мат?!
Охх и аз не съм си взела нищо за завършването, но ще гледам да е някаква по-официална рокля, че да мога да ида с нея и на чартирането на клуба. В събота ще ходя на един бал на Rotary и ще водя някаква томбола на АНГЛИЙСКИ!! Ооо. . не ще умра
!
През Юни ми се очертават много 'ангажименти'. Екскурзия, но не точно, защото ще ходим на балкан, един бал, хижа, чартиране + афтър парти, за което се разбрахме, че ще си запазим едно клубче само за нас и гостите от другите интерактове, и на 10, 11 и 12 съм на Рибарица с фемилито![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Моля те, помогни ми със задачата по-горе ^Първоначално написано от Pamaa
![]()
Love is everything!
Здравейте хора!
отновоо...![]()
така, досега реших 4 теста обобщителни по литература с по 20 въпроса и сега започвам да правя за всяко произведение по един литературен въпрос ... айде![]()
![]()
wow .. благодаря ти страшно многооПървоначално написано от aras97
. А такъв ли е принципът с всички ? ( първо слагам всичко от едната страна, от другата да имам нула, след това мисля как да ги групирам)
Love is everything!
Тъкмо се прибирам, до сега бях вънка. Преди да излезна направих един тест по бел + един преразказ и такам. Сега отивам да се къпя и после ще почивам, утре вече по-сериозно се захващам с тестове, задачи и т.н.
Попринцип в такива задачи, като са дадени 2 неща и се търси 3то трябва тези 2те неща да се включат в подходяща формула и от тази формула да се намери търсенотоПървоначално написано от aras97
На всяка задача е различно общо взето
Сега дорешавам трети тест по Математика и мисля да направя тестовете по БЕЛ, които бяхте пуснали, а после ще гледам филмче и ще нанкамм![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Току-що станах и започвам да се оправям, че в 08:30 ще ходя в училище да решавам задачи![]()
Айде..
Just be yourself!
И на мен толкова ми се получи, но видях, че вече са го написали...Вчера половин час си блъсках главата над една подобна задача, но после се сетих как се решава и сега ми е лесноПървоначално написано от SladkaZagadka
Не са трудни, стига да се сетиш как да образуваш точен квадрат и да сравниш с 0..
![]()
По темата: Днес ще напиша един преразказ, после ще правя тестове по БЕЛ и ще решавам задачи..още малко остана, хора ! Айде дано ни се падне хубав текст за преразказ, а не като миналата година !
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здравейте или по-точно Добро Утро! ^^
Днес имам да реша 15 теста на ВЕДИ по БЕЛ! До към 3 съм на последен курс по бг и след това ще ги почвам...![]()
Математиката за сега съмя оставила малко на заден план,че се боря първо за българския. Та така....освен това днес ще правя един преразказ и утре до 12 ще преговоря всичко+още един преразказ и това ще е!![]()
Последния път като бях на урок по БЕЛ.,решавахме един тест от 2009.Оказа се ,че от него имаше въпроси,които бяха в изпита 2010.Значи от МОН вземат от неизтеглените варианти въпроси. http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...010_2011_1.pdf това е неизтеглен вариант от миналата година,има голяма вероятност да вземат някои въпроси от тук.