.
Отговор в тема
Страница 220 от 293 ПървиПърви ... 120170210216217218219220221222223224230270 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 476 до 5 500 от общо 7312
    ^^ нарочно

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    То и аз така си мислех, ама .

Някой може ли да пусне тестове по БЕЛ, но с ПЪРВИ и ВТОРИ МОДУЛ!
    Тези от състезанията много ги мразя .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Защо да ги мразиш от състезанията? Много са хубави. Има какъв ли не тип задачи за упражнение :P

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Защо да ги мразиш от състезанията? Много са хубави. Има какъв ли не тип задачи за упражнение :P
    Не ми е приятно да ги решавам . А другите, които са под формата на външното оценяване, направо ми прави удоволствие . Пък и най се притеснявам за упражнението, в което трябва да се поправят грешки, въпреки, че там г/д ме бива
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мен от теста ме притеснява евентуално отговор на литературен въпрос

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Мале, хора, как може точно преди изпитите да ме е сполетял такъв мързел.. много малко тестове направих.
    Чак неска почнах преговор по български. До вчера преговарях по литература и маалко по математика. Ужас. Обаче съм много позитивно настроена и си мисля, че ще успея. (Уф.. дано. :P ) Моля се на Господ да направим всичко много добре и да изкараме максимално резултати.
    btw.. И аз ще пиша 133-то. обаче на 4 или 5 място.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

И мен малко ме притеснява литературния въпрос и може би въпросите от текста не знам защо
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Град
    София
    Радвам се,че все пак ще пишете и мойто даскало ^^ Иначе няма да се стряскате изобщо!,не е толкова сложен изпита,ако сте учили Смис,аз миналата година цяла година се ослушвах,накрая ми писаха 5 по БЕЛ за годината и въпреки всички вързах 30 бал
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    Света На Мечтите
    Литературните въпроси са лесни. Би трябвало, ако ходите на курсове, да са ви ги обяснявали?

Аз досега направих 100 задачи по бг и след малко почвам още 50 и сигурно това ще е за днес!

Град
    Карлово <33
    А на теб точно какво са ти обяснили за тези въпроси?
    Аз доста тестове съм правила и г/д ми е ясно какво трябва да се напише, ама може да има някакъв друг майсторлък .

Аз специално не съм ходила на никакви уроци. Мисля, че от моя клас някой не ходи на уроци по БЕЛ . По мат пак не са много хората, около 5-6 човека

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Днес реших цялата тетрадка със 20 теста ,почти всички литературни въпроси които могат да дадат съм ги направил по-поне 2 пъти,защото ходих през годината на курсове и решавахме много тестове там,а 100 % като решаваш много тестове на изпита ще се паднат същите въпроси.
    От това което правих средният ми резултат беше 89-90 точки,което мен г/д ме устройва,въпреки,че се надявам на изпита да имам поне 95.

За литературните въпроси със свободен отговор:
    От това което господина ни е обяснявал,най-важно е да намериш ключовите думи за дадения въпрос. Не е важно да напишеш много информация,а във тези примерно три или четири изречения да си написал най-важното за дадения въпрос.

Град
    Карлово <33
    RainbowGirl, и мен ме е налегнал мързела .
    Аз по литература няма да преговарям, само фигурите и тропите , а по БЕЛ сега почвам

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    По български,тези сложни съставни изречения така и не ги разбрах.

Град
    Света На Мечтите
    BulgaRiN и на мен са ми малко неразбираеми ;/

Пама, трябва да напишеш жанра и автора на произведението и две-три уводни изречения за цялото произведение, след което е добре ако откриеш литературния похват в дадения израз да го напишеш и да го анализираш с по-литературен език. Това е общо взето! (:

Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    По български,тези сложни съставни изречения така и не ги разбрах.

Ако не те мързи виж това
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=152237

Хораа, искам да ви питам нещо за "По жицата". Има ли епилог или не? В учебника пише, че има и аз честно казано смятам така, ама някои учители смятат, че няма...Според вас какво е?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    Хораа, искам да ви питам нещо за "По жицата". Има ли епилог или не? В учебника пише, че има и аз честно казано смятам така, ама някои учители смятат, че няма...Според вас какво е?
    На нас госпожата ни в у-ще ни каза, че няма епилог. И аз мисля така.. все пак накрая не е казано какво е станало по-нататък с героите.
    П.С. Аз изреченията ги знам перфектно.

П.С. 2 .. Казвам се Дени..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    Карлово <33
    Аз съм сигурна, че няма епилог.
    Отворете на 'Една българка', 'Опълченците на Шипка' или 'По жътва' и обърнете внимание как е отделен епилога. Има си Enter, та дори и тирета .

Аз се казвам Пламена ( Пама, Плами, Пам, Памчо, Пами и т.н. ).

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Много глупав въпрос. Разказът е с отворен финал . Какви са тези тирета,че нещо не ги разбрах ?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Няма епилог. Аз пък ще ви питам друго за "По жицата"-къде е кулминацията? Защото господинът по БЕЛ в училище ни каза, че според него тя е когато Моканина извиква "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! ", а г-жата от частните казва, че е при срещата на Моканина с Нонка, с което аз съм съгласна, но все пак да ви питам и вас
    По темата: Днес направих 4 теста по БЕЛ с по 60 въпроса..доста се уморих, защото ги правих на компа ии... Сега отивам да решавам задачи по математика..и да пишете, ей !
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от polssa
    Няма епилог. Аз пък ще ви питам друго за "По жицата"-къде е кулминацията? Защото господинът по БЕЛ в училище ни каза, че според него тя е когато Моканина извиква "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! ", а г-жата от частните казва, че е при срещата на Моканина с Нонка, с което аз съм съгласна, но все пак да ви питам и вас
    По темата: Днес направих 4 теста по БЕЛ с по 60 въпроса..доста се уморих, защото ги правих на компа ии... Сега отивам да решавам задачи по математика..и да пишете, ей !
    Госпожата от уроците ти е права и аз мисля така а там където казва "Боже, колко мъка има по тоя свят. боже" е развръзка май

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Учителката ти от уроците е права.Как кулминацията ще е ,когато Моканина извиква:,,Колко мъка има по този свят,, грешно е просто да не се подведеш нещо на тест ,кулминацията е там ,където ти е казала учителката.
    П.С DirtySmile да така е!

Град
    Карлово <33
    И аз си мисля, че е при срещата на Моканина и Нонка, защото той й дава надежда , а в същото време се опитва да убеди самия себе си в това, което казва.

Град
    Карлово <33
    Аз искам да ви питам дали ще има нещо за разказа "Мамино детенце" на Любен Каравелов. Той не е в учебното ни съдържание, но ми се случва да срещам въпроси за него в някои тестове. На мен не ми пречи да го прочета, но може да се объркам

Голям фен Аватара на Chery
    Здравейтеееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си