- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
и аз не си поставам граници но наистина се надявам на около 5,80 по БЕЛ което знам че мога да постигна и ужасно трудното към 5,30-5,40 по мат...опитвам се да се упокоя,че ще справя....роднини,приятели въобще всички се опитват някси да ми кажат че е се справя и ще вляза там където скам и все пак като се сетя че трябва да мина летвата 33,928 и ми иде да си тегля ножа...
иначе днес реших 3 теста от по 60 въпроса по БЕЛ и в 1 от тях имаше по 1-2 въпроса за мамино детенце..ние не сме го учили та мисълта ми е дали тая година ще има въпроси за него? ъм + тва направих 1 тест по мат обаче само 1вия модул...за 2рия нямам сили и желание е момента :/ ии направих и един преразказ..мен тея 15 минути зависи от текста де но попринцип ми стгат за 2 прочита и едно така да се каже осмисляне...запомняне на нещата премисляне на ум за най-важните епизоди и така ;D
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Някой може ли да пусне 2-3 теми за "коментар" ( 25 задача..... миналата година е било да се опише внучението на "будна кръчма", ако не се лъжа), защото искам да направя и няколко такива пробни като за край![]()
![]()
Няколко от този сборникПървоначално написано от DuDeN
Защо Баба Илийца бърза "с утроена сила към манастира"?
Какво изразяват думите на Вазов в края на повестта "Немили-недраги" : Бедни, бедни Македонски! Защо не умря при Гредетин.....?
Защо бунтовникът от стихотворението "На прощаване" избира пътя на борбата?
LaChupacabra, споко, няма да има от "Ангелинка" и "Маминото детнце"![]()
Зпишете какъв е идеалът на лирическия герой от поемата "На прощаване" изразен във финалната част на творбата.
Напишете с 2-3 изречения какви внушения създава опозицията "една хартия и една дрипа-величествени документи" от повестта "Немили-недраги".
Какви внушения създава изразът "щикът се пречупва-гърдите остаят" от "Опълченците на Шипка".
Какви внушения поражда изразът "свобода и смърт юнашка" от " На прощаване "
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Благодаря! а има ли отговори ( ключови думи) по които да си ги оценя?![]()
Леле колко много сте изписалиДокато ме е нямало.
Аз до сега бях навън и тъкмо се прибирам, влизам в банята и лягам мъртва на леглото, че съм супер изморена...
Аз за сега съм спокойна.Утре ще е друго.Предполагам.
Няма да ходя на даскало,ще преговарям и ще правя тестове..
Макар и ден преди изпита да не трябва..
Ще се справим,споко.(Само това си повтарям,ама:Д)
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Утре ще ти ги напиша, че сега ще гледам Отчаяни съпруги и ще ляга.
Утре имам първи час Химия и ще гледам да не закъснея, че![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Абе и аз това си повтарям, амаа и си вярвам. Направо не мога да повярвам, че като мине 30 и спирам да уча! Чак ще ми е такова, едно нереално като седна вечер да "гледам ТВ" и да не решавам тестовеПървоначално написано от awesomesheepy
А на теб някой ще ти вземе номера ли?
П.П: ти ли си на аватара?
Ето отговори на моитеПървоначално написано от DuDeN
1) бърза, защото иска да спаси 2 живота - на внучето и на бунтовника
2) болка, упрек, съжаление, съчувствие, обвинение
3) любов към родината, чувство за дълг към родината, омраза към робството, неудовлетвореност от емигрантския живот, непририм характер
и азПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Според мен не е правилно утре да имаме часове. Въпреки,че утре ние ще караме 1 час БГ и 1 час Мат. и ще ни разяснят какво ще представлява изпита,какво ще правим и такива неща,за тези на които още не им е ясно. Въпреки,че от училище казаха,че утре щяло да има някаква изненада,надявам се да не е допълнително учене.![]()
и на мене само тва ми е в главатаПървоначално написано от DuDeN
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Да, а аз какво да кажа, като съм си разлепила белешжки , накоито пише: "Ще успееш!"
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента се чувствам наистина много тъпо,във петък ставам и гледам всички хора отиват на плаж кой на разходка кой на кафе,а само аз и наборите на изпит.![]()
Кофти е, но нали и те са "минали през това"![]()
Имам един въпросЗначи нямаме право да драскаме,да оставяме знаци и прочие на БЕЛОВАТА. Знаете ли как стоят нещата с черновата. Имаме ли право да драскаме по черновата да не би да се сметне за знак,защото аз по български мога да се сдържа да не драскам,ама по математика...
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Не знам,но знам че по математика ще ни дават само по 3 листа.
Хубава работа, и ако ен ни стигнат?![]()
Аз имам един час математика и два български.Също география и химия.
![]()
След това ще преговарям биографиите на авторите,кулминации,развръ зки и тн и лит.тропи и фигури.
Спокойно хора!![]()
Ами те ще дадат 3 листа за първи Модул и 3 за втори,аз така разбрах.Трябва да се постараем да ни стигнат.
Първоначално написано от MegiBoOm
Ми просто си вземи от вас няколко карирани листа за всеки случай (: те черновите не ги проверяват , така че не мисля,че ще има проблем да си носим от вкъщи ;дд
УуУ хоораа 2 дена , даже няма и толкова .. маууее ;хххх ... кога мина толкова бързо времето ;х
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ох мале хора вие добре ли сте?? Ще си взимате листа от вкъщи?? Там ви дават определена бройка и после си взимат всичко дето са дали.Ако искаш да ти анулират работата си носи листаИначе имаме право за колкото си искаме листа няма определена бройка
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Какъв номер? Нищо не са ни казвали.Първоначално написано от Pamaa
Щяло да има списъци,където като влезем в стаята в която сме,ще ни проверят личната карта/бележник и т.н и това ще да е.
п.п дават ни колкото листи за чернова искаме и си записват колко сме взели.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()