.
Отговор в тема
Страница 226 от 293 ПървиПърви ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 626 до 5 650 от общо 7312
    Мерси.
    Пускам си 20ти и 21ви епизод на lord of the chefs и през това време няколко теста.
    До после.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз сега излизам навънка за час,час и нещо да се разтоваря.. Не издържам вече..Омръзна ми.
    После пак ще преговарям,и така..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Днес ни върнаха класното по МАТ. имам 6.0000000 . Раздадоха ни номерата,паднах се с най-големите глупаци,но няма значение,защото няма да подсказвам на никой.Сега мисля да изям един галон с 3 л. сладолед и ще си реша 2-3 теста с по 60 въпроса по БЕЛ.,и ще си прочета цялата тетрадка от уроците,която ми е много ценна.

Супер фен Аватара на magiie
    Аз пък искам да подсказвам, ама като не знам нищо.. Едно момиче от класа ми каза, че ще подсказва на целия клас, за да можем всички да имаме хубави оценки и да влезем където искаме.. мн е добра! :P
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    ^ Но ме безпокои, че накрая вие ще влезнете в елитните, а тя няма ...

бтв.. в колко официално започва изпита?
    Love is everything!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ В 9 майче.

Град
    Sofia
    ЪЪЪ, хора, изписали сте 5 страници за няколко часа, докъто бях навън ! Не мисля да пипам повече за днеска.... Най-важно е да не се паникьосаме на изпита, защото като ни викат толкова рано и то се натрупва напрежение докъто седим в залата (преди изпита)..

Успех на всички!

Хейй ^^ Някой може ли да ми обясни за пликовете, защото аз нищо не разбрах.. XDD

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Изпита почва в 09.00.. оохх.. почвам да се притеснявам, че не се притеснявам.. Неска беше много яко... тоест с най-добрата ми фр, която също ще кандидатства в НЕГ-а излязохме малко да разтоварим-беше много яко, смяхме се, говорихме си и накрая се изсипа такъв порой, че се върнах цялата мокра. Ма ние двете нали сме луди и като малките деца точно в най-големия дъжд минахме и викаме "Айде сега да ни върви по вода утре и в понеделник" ... Оф аз не мога още да го осъзная, че утре ми е изпитът..някво ми е странно... Мечтата ми е да вляза в тая гимназия, а с мен да влезе и приятелката ми, за да сме заедно... И 50% от влизането ми зависи от утре... Няма значение-мисля, че достатъчно се трудих през цялата година и съм сигурна, че ще вляза.. Таа дано утре ни се падне хубав текст за преразказ, дано тестът е на поносимо ниво и така..не мисля да подсказвам-ще си гледам моя изпит, защото ми е по-важен.. Даже си измислих програма за лягане, за да мога да заспя довечера-ще си пусна една вана със соли и свещички, после ще се наям стабилно и ще си легна... НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СМЕ СПОКОЙНИ И ДА ВНИМАВАМЕ, за да не направим глупави грешки, за които после да се ядосваме.... Това е от мен, малко дълъг стана постът... по-късно може пак да пиша, но засега ви пожелавам УСПЕХ НА ВСИЧКИ, ЗАЩОТО ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗЛОЖИМ...ВСЕ ПАК ЦЯЛА ГОДИНА СМЕ СИ ИЗЛИВАЛИ ДУШАТА ТУК, НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ.... <3<3
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Здравейте.. Аз не мога да повярвам,че дойде.. аз не мога.. просто не го чувствам.. дори не мога да почувствам напрежение..иначе учихх .. но на мене по БЕЛ ми много по-важно от математиката, което ме притеснява повече.. ноо винаги, като се сетя за това, ако се изложа или нещо такова, че е най-важно щастието ми, пък дори да с остана в моето училище, нали пак ще получа някакво образование, макар не от най-добрите, ако си уча.... :Д леле колко оплетено говоря.. личи ми притеснението :Д
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xsupernatural
    Хейй ^^ Някой може ли да ми обясни за пликовете, защото аз нищо не разбрах.. XDD
    Утре квесторите ще ти обяснят подбрно. Само не трябва да правиш нищо ти имам предвид не слагай нищо във пликовете,без квестора да е казал,когато свършиш вдигаш ръка квестора идва и ти обяснява и ти казва какво да сложиш къде и така нататък.

едит: Само аз ли не съм притеснен ?

Оукееей, мерси много . ^^ Класната ми си пада малко злобарка и ни каза, че квесторите не са длъжни да ни повртарят нищо. Кой разбрал, разбрал...

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Оукееей, мерси много . ^^ Класната ми си пада малко злобарка и ни каза, че квесторите не са длъжни да ни повртарят нищо, кой разбрал, разбрал...
    Всъщност са длъжни,защото е тяхна отговорността,за пликовете и съдържанието им.

И аз така мисля ..

Е вие чувствате ли се подготвени ? Притеснявате ли се? И всъщност смятате ли че изпита тази година ще е по труден от този от миналата ?

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    И аз така мисля ..

Е вие чувствате ли се подготвени ? Притеснявате ли се? И всъщност смятате ли че изпита тази година ще е по труден от този от миналата ?
    Да чувствам се подготвен,не се притеснявам,изпита не знам,то миналата година не е бил много труден,надявам се тази също да не е,все пак няма да е честно нас да ни ощетяват.

Миналата година наистина е бил много лесен. Аз честно казано повече се притеснявам за математиката и останалите предмети, тъй като нищо не знам..

Казаха ли ви нещо да се пише голямо Z след преразказа
    Аз не знам кои са в моята стая, но повечето май няма да са от моя клас

Мне на нас нищо не са ни споменавали за преразказа.... А резултатите на коя дата излизат ?

Супер фен Аватара на magiie
    xsupernatural излизат на 10 юни, а на 15 юни се получават служебните бележки с оценките. ;p
    Just be yourself!

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Знака Z по принцип означава " да минеш на нов ред,защото започва нов момент" ,но нищо не са ни казвали за това,то този знак се поставя от проверяващият във случай,че даденият човек не е пренесъл новият момент на нов ред.

Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    Знака Z по принцип означава " да минеш на нов ред,защото започва нов момент" ,но нищо не са ни казвали за това,то този знак се поставя от проверяващият във случай,че даденият човек не е пренесъл новият момент на нов ред.
    При нас казаха за край на текста, че никой да не може нищо да дописва

Да и аз съм го чувала това за Z,за да не може някой да ти допише текста.

E и аз така...миналата година е било така, за тази...не знам...Сигурно утре ще ни кажат

Май квесторите го пишели

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Успех на всички да ни приемат където искамее Много ме е страх!!! А да имаме ли право да използваме молив? Смисъл на бланката да пишем с молив и после да го изтрием и да го минем с химикал?
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си