- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Мерси.![]()
Пускам си 20ти и 21ви епизод на lord of the chefs и през това време няколко теста.
До после.![]()
Аз сега излизам навънка за час,час и нещо да се разтоваря.. Не издържам вече..Омръзна ми.
После пак ще преговарям,и така..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Днес ни върнаха класното по МАТ. имам 6.0000000 .Раздадоха ни номерата,паднах се с най-големите глупаци,но няма значение,защото няма да подсказвам на никой.Сега мисля да изям един галон с 3 л. сладолед и ще си реша 2-3 теста с по 60 въпроса по БЕЛ.,и ще си прочета цялата тетрадка от уроците,която ми е много ценна.
![]()
Аз пък искам да подсказвам, ама като не знам нищо..![]()
Едно момиче от класа ми каза, че ще подсказва на целия клас, за да можем всички да имаме хубави оценки и да влезем където искаме.. мн е добра! :P
Just be yourself!
^ Но ме безпокои, че накрая вие ще влезнете в елитните, а тя няма ...
бтв.. в колко официално започва изпита?
Love is everything!
ЪЪЪ, хора, изписали сте 5 страници за няколко часа, докъто бях навън![]()
! Не мисля да пипам повече за днеска.... Най-важно е да не се паникьосаме на изпита, защото като ни викат толкова рано и то се натрупва напрежение докъто седим в залата (преди изпита)..
Успех на всички!
Хейй ^^ Някой може ли да ми обясни за пликовете, защото аз нищо не разбрах.. XDD
Изпита почва в 09.00.. оохх.. почвам да се притеснявам, че не се притеснявам.. Неска беше много яко... тоест с най-добрата ми фр, която също ще кандидатства в НЕГ-а излязохме малко да разтоварим-беше много яко, смяхме се, говорихме си и накрая се изсипа такъв порой, че се върнах цялата мокра. Ма ние двете нали сме луди и като малките деца точно в най-големия дъжд минахме и викаме "Айде сега да ни върви по вода утре и в понеделник" ... Оф аз не мога още да го осъзная, че утре ми е изпитът..някво ми е странно... Мечтата ми е да вляза в тая гимназия, а с мен да влезе и приятелката ми, за да сме заедно... И 50% от влизането ми зависи от утре... Няма значение-мисля, че достатъчно се трудих през цялата година и съм сигурна, че ще вляза.. Таа дано утре ни се падне хубав текст за преразказ, дано тестът е на поносимо ниво и така..не мисля да подсказвам-ще си гледам моя изпит, защото ми е по-важен.. Даже си измислих програма за лягане, за да мога да заспя довечера-ще си пусна една вана със соли и свещички, после ще се наям стабилнои ще си легна... НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СМЕ СПОКОЙНИ И ДА ВНИМАВАМЕ, за да не направим глупави грешки, за които после да се ядосваме.... Това е от мен, малко дълъг стана постът... по-късно може пак да пиша, но засега ви пожелавам УСПЕХ НА ВСИЧКИ, ЗАЩОТО ЗНАМ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗЛОЖИМ...ВСЕ ПАК ЦЯЛА ГОДИНА СМЕ СИ ИЗЛИВАЛИ ДУШАТА ТУК, НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ.... <3<3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здравейте.. Аз не мога да повярвам,че дойде.. аз не мога.. просто не го чувствам.. дори не мога да почувствам напрежение..иначе учихх .. но на мене по БЕЛ ми много по-важно от математиката, което ме притеснява повече.. ноо винаги, като се сетя за това, ако се изложа или нещо такова, че е най-важно щастието ми, пък дори да с остана в моето училище, нали пак ще получа някакво образование, макар не от най-добрите, ако си уча.... :Д леле колко оплетено говоря.. личи ми притеснението :Д
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Утре квесторите ще ти обяснят подбрно.Първоначално написано от xsupernatural
Само не трябва да правиш нищо ти имам предвид не слагай нищо във пликовете,без квестора да е казал,когато свършиш вдигаш ръка квестора идва и ти обяснява и ти казва какво да сложиш къде и така нататък.
едит: Само аз ли не съм притеснен ?![]()
Оукееей, мерси много . ^^ Класната ми си пада малко злобарка и ни каза, че квесторите не са длъжни да ни повртарят нищо. Кой разбрал, разбрал...![]()
Всъщност са длъжни,защото е тяхна отговорността,за пликовете и съдържанието им.Първоначално написано от xsupernatural
И аз така мисля ..
Е вие чувствате ли се подготвени ? Притеснявате ли се? И всъщност смятате ли че изпита тази година ще е по труден от този от миналата ?
Да чувствам се подготвен,не се притеснявам,изпита не знам,то миналата година не е бил много труден,надявам се тази също да не е,все пак няма да е честно нас да ни ощетяват.Първоначално написано от xsupernatural
Миналата година наистина е бил много лесен. Аз честно казано повече се притеснявам за математиката и останалите предмети, тъй като нищо не знам..![]()
Казаха ли ви нещо да се пише голямо Z след преразказа
Аз не знам кои са в моята стая, но повечето май няма да са от моя клас
Мне на нас нищо не са ни споменавали за преразказа.... А резултатите на коя дата излизат ?
xsupernatural излизат на 10 юни, а на 15 юни се получават служебните бележки с оценките. ;p
Just be yourself!
Знака Z по принцип означава " да минеш на нов ред,защото започва нов момент" ,но нищо не са ни казвали за това,то този знак се поставя от проверяващият във случай,че даденият човек не е пренесъл новият момент на нов ред.
При нас казаха за край на текста, че никой да не може нищо да дописваПървоначално написано от BulgaRiN
Да и аз съм го чувала това за Z,за да не може някой да ти допише текста.
E и аз така...миналата година е било така, за тази...не знам...Сигурно утре ще ни кажат
Успех на всички да ни приемат където искамееМного ме е страх!!! А да имаме ли право да използваме молив? Смисъл на бланката да пишем с молив и после да го изтрием и да го минем с химикал?
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)