- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
ООфф дано не е вярно онова с многото отговори..знаеш, знаеш, ма колко пък да знаеш...хубаво си беше само с по 3 отогвора, да си спокоен, че си нацелилпосле станаха 4, сега 100 бате а ги направят !!
Днесс ще вдигна ръка да ме изпитат по химия и биология, иначе физиката върви-другия път имаме контролно
По рисуване ни е няква ЛУДА?!
![]()
![]()
нищо лично, но на женицата нещо й хлопа здравата
![]()
Иначе на последния уч.ден съм знаменоскааа
![]()
тряда да стърча права цял 1 часссс!!
Се таяя..пожелайте ми късмет днес с изпитванията!!
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ние по Литература бавно вървим... Сега в момента сме на Немили-недраги 2ра глава.. o.O
междудругото не говорех на теб, че сме по - напред, защото ние сме до трета главаПървоначално написано от awesomesheepy
не знам на кой всъщност.. както и да е.. уча,уча.. колко да уча, и аз не знам. идва ми отвътре
чета си квот има в учебника ВСИЧКО и от тетрадката и после някви материали, мнения, есете у - а от помагало
а по мат съм най - епичния ФЕЙЛ и за там не коментирам. и единствено по история уча, щото ми е важно и интересно. и по билогия
по другите предмети науча няко - друг урок и вдигам ръка, така се подсигурявам, че няма да ме изпитат за напред
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Мале тая по Химия ще я убия![]()
как може да стави от цял клас 5 не изпитани
![]()
![]()
миналия път изпита от 1-10 номер, днес от 11 до 15 (без Нани щот имала РД )
![]()
и мен ме остави на най-трудните неща да ме изпита
![]()
.. По История и там излагация
![]()
поне по Английски си направих 5 минутката
![]()
При нас по история падна голямо преписване ( както винги ) ;дд .. имам 5 по литератураи най-хубавото е че в часа по АЕ ;дд си написах по БЕЛ, по математика и по АЕ. Сега имам да уча само по химия
![]()
![]()
Да ти си при директорката пък аз при оная тъпата Ганева![]()
![]()
вие л.с. , нещо?
днес имахме само пет часа, ама се прибрах размазана. тая седмица не ми е особено яката. ама имам шесТ по руского языка.![]()
Ужас имах контролно по математика и не съм сигурна за някои задачи, а госпожата ни е таква злобарка, че възможно най-трудните да ни даде!![]()
познато чувствоПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
и аз имах, оня ден, а толкова ме е яд като се сетя, че цял час се мъчих да накарам някой да ми реши едната задача, защото просто бърках едно елементарно изваждане, без да забелязвам. накрая една фр. ми я реши и после на по - трудната нямах време да й обърна внимание.... е*ала съм го.
Аз на контролното по Матем. бях написала, че 40.5 = 90![]()
каква логика само
![]()
Ние утре имаме празник на училището и ще ходим на някакъв образователен балет от 12..Часовете ще почват чак от 2,30,тъй че ще са около 15-20 минути.Ама по литература ще кажа да си прочета съчинението,защото стана супер.
![]()
хора
ако следващия ден имате контролна/тест по математика
по колко време решавате задачи ?
![]()
блазе виПървоначално написано от RY
ние такова нещо скоро няма да видим![]()
нямаме вода в целия град,ама едва ли ще намалят часовете,тъпия директор..уф
мда,и ние.Първоначално написано от awesomesheepy
Разбрах,че ще дойде утре следобед,ама ние понеже сме накрая и последна спира при нас,значи и последна ще дойде..тъй че до вечерта няма да имаме.
![]()
Ами...Първоначално написано от awesomesheepy
Аз си карам само с домашното. Напълно достатъчно ми е. Просто задачите си ги разбирам, а и сега сме на супер лесен материал и няма смисъл. По-нататък сигурно ще решавам, ама сега няма нужда.
на миналия тест имам 4 . по математика
днеска го върна
ще се гръмна ве
![]()
честито ми
абе хора..как учите..как я разбирате тая ПРОСТА МАТЕМАТИКА !
аз изобщо не я схващам
и на уроци ходя,там си правя всичко,а в даскало - блоквам
как си решавате,учите задачите..
дайте съвети,че.. ;/
само 4ки въртя .
Еми .. нз винаги съм я разбирала, обаче все нещо ми куцаиначе и аз само 4-ки въртя и вече не издържам
аз толкоз се старая и после пак 4-ка
![]()
![]()
Имам 6 по химия![]()
колкото до математиката и аз почти нищо не разбирам .. не са ме изпитвали, но много искам да ме изпитат сега на лесния материал ( за кръстни, съответни и прилежащи ъгли), защото после ...
аз по математика не разбирам нищоимам 4 по химияяяяяяя.