.
Отговор в тема
Страница 231 от 293 ПървиПърви ... 131181221227228229230231232233234235241281 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 751 до 5 775 от общо 7312
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    оохх...мн кратък ми е постът..айде още малко...на 7 писах Г) , а на определителното изр, писах запетайка (може и да не е трябвало да се пише, но за всеки случай ;дд) , на 25 писах там, да се надяваме, че ще ми го зачетат....на 15 какво писахте (аз там много се чудих...)
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Изпитът беше лесен. Притеснява ме само 25ти въпрос. Преразказът беше добре, но накрая пропуснах 1-2 изречения, защото трябваще да бързам. Мисля, че поне 5.50 ще получа, а на 4 е отговор а).

Град
    Стара Загора
    на 15 е В)

Супер фен Аватара на magiie
    Да, и на мен първите 3 ми излезнаха "Б".. ;д

Абее кво напрайхте с пликовете, аз толкова много се притеснявах да не сбъркам ;DD
    Just be yourself!

12 грешки ли намерихте на 22?

на 7 писах- Г нали лесния начин да открея кои глагли са от несъвършен вид е като пред глагола се постави често или винаги - примерно често дъфча, често губя, често бърша , ако се получи смислено значи глаголите са от несвърешен вид ако не е смислено значи са от свършен вид - примерно често скоча

Цитирай Първоначално написано от Strength
    Да.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от Strength
    да..
    П.С. 15 май ми е вярно
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

12 са, да:
    Предложиха му да ръководи строежа на пясачният замак. Важно беше да не се
    прекъсва работния процес за да бъде успешно претставянето на конкурса. Още се
    говореше за миналогодишния им шедйовър снимките на който бяха побликувани в всички
    месни весници и списания.

Предложиха му да ръководи строежа на пясъчния замък. Важно беше да не се
    прекъсва работният процес, за да бъде успешно представянето на конкурса. Още се
    говореше за миналогодишния им шедьовър, снимките на който бяха публикувани във всички
    местни вестници и списания.

Голям фен Аватара на joannalof
    колко грешки открихте на текста ... аз 13-14 грешки
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Голям фен Аватара на joannalof
    колко грешки открихте на текста ... аз 13-14 грешки
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

На 21 задрасках запетайката пред че и стана нещо като кръстче,дали ще признаят отговора за верен?

Обаче тоя 12 - ти въпрос беше малко като, че беше за тест по химия ама ..

Притеснява ме да не съм объркал нещо с членовете
    Преразказа ми излезе 37 реда (страница и половина), ама написах едни глупости.....

текста за преразказа беше малко странен .. , а накрая писахте ли за това, че децата са го видяли да си купува петел от пазара аз го написах там нз..

Оценката нали се смяташе,като се съберат точките от теста и преразказа и после се определя по таблица.Някой ми беше казал,че тази година оценката ще е средноаритметично на оценката от теста и оценката от преразказа...

Супер фен Аватара на magiie
    Цитирай Първоначално написано от d33n177oo
    текста за преразказа беше малко странен .. , а накрая писахте ли за това, че децата са го видяли да си купува петел от пазара аз го написах там нз..
    На нас ни казаха да го пишем..
    Just be yourself!

МОИТЕ ОТГОВОРИ
    1. Б
    2. Б
    3. Б
    4. А
    5. В
    6. А
    7. Г
    8. В
    9. А
    10. В
    11. Б
    12. В
    13. А
    14. Б
    15. В
    16. А
    17. В
    18. Г
    19. А - 1 ; Б - 4 ; В - 2 и Г - 3
    20. един човек от туристическата група споделя, че десет пъти е посещавал тази местност .
    21. Че всяко зло е за добро.
    22. мързи ме да го преписвам и не помня колко грешки открих ...
    23. Българският език , Неразделни, Заточеници, Опълченците на Шипка
    24. Македонски, Бай Ганьо, Евтимий, Никола
    25. Българските хъшове са принудени да емигрират в негостоприемната Браила . Всеки ден за тях е изпитание, преминаващо в търсене на прехрана, подслон, работа . Те са отхвърлени от обществото, сърцата на браилските граждани са затворени за тях. Единственото, което ги крепи е мисълта за победоносното завръщане в България - техният свят идеал .

супер много се надявам всичко да ми е вярно ...

Хеееей ! ^^ Мислих си, че ще е по трудноо .. А някой знае ли отговорите в сайта на МОН кога излизат ?

Минаааааа. На 4то писах и аз г). Открих 12 грешки.На 25 малко го смотах и можех още неща да напиша и сигурно няма да имам пълни точки,но нищо.Преразказът беше по лесен от Вида,нямаше стари думи..Само да не съм объркала някои времена.Надявам се най-малко на 26-27 точки. Към 3-4 да чакаме отговорите май??
    Ааа и си оставих малко време за препис,защото правих 2 страници чернова. Писах на беловата 3 страници.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Здравейте ии от мен.. И на мен тестът ми беше супер лесен ..само на 13 то се колебах, но си сверих с други накрая и се оказа вярно . На онова за описанията и имената на литературните герои как яко оплесках отец Евтимий.. първо написах "отец Евтими" след т'ва направих 'в'-то на 'ф'. След това се сетих, че няма как да е с 'ф' и го задрасках и го написах пак "отец Евтими', ама забравих 'й'.. :Д Та дано да ми го зачетат.. на преразказа забравих да пиша, че не ядат от тая череша, и че в стаята има много картини .. иначе другото си го писах..
    На ония въпрос с вида на глагола писах Г .
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Мнооого ме е яд за 15!! Уж прочетох невярното, а като си четях подточките си мислих кое е ВЯРНО . И точно си виках, че не може да е В, защото то действието е през нощтаа! Ам съм една паткаа .
    Аз на преразказа на няколко места задрасках с една хоризонтална черта, нали няма да е проблем?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Всичко направих, обаче на съм сигурна дали е вярно.. Да не съм объркала в бързината.
    Абе хора, ако сгреша нещо на беловата и ако го сложа в скобички дали ще ми направят някакъв проблем??

Аз моите отговори не успях да ги препиша ама до колкото помня за почти същите като на vannes

vannes, моите са същите, обаче на 11 съм писал Г - според мен трябва да е привързан

На 11 какво писахте?Аз Г) писах,защото пише прЕвързан,не трябва ли да е прИвързан?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си