- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
еми може, обаче „обикнат регион“ как ти звучи ?
а аз дори не видях, че е с Е ;ддд
Странно.. на 11 пишеше "коя дума не е употребена правилно" а не "коя от думите е грешно написана"
Аз писах Б
"шедьовър, снимките, които бяха публикувани във всички
местни вестници и списания."
А вие пред 'които' махнахте ли 'на'? Аз за това се чудих и накрая го махнах, ама дали трябва..
Олее. . много ме е страх да не ми анулират работата![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И мене ме е страх да не ми я анулират.. Щото нали не трябва да има нищо надраскано, като знак.... апък моя лак на ноктите нещо падна и малко изцапах бланката с отговори :{{{{{{{{{
ми аз писах „шедьовър, снимките на който ...“
Ужас ... издъних се тотално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
защо ?
Аз поправих на който с на КОГОТО.. не знам дали е така![]()
Защото съм объркала времето на преразказа ... 7 точки ... 7 ... и сигурно имам и други грешки ... отиде ми Търговската Гимназия![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
не е така, защото шедьовър не е одушевено
е чакай де .. остава още един изпит, там ще си по-добре (:
миналогодишния им шедьовър - снимките, на които бяха публикувани във всички местни вестници и списания."
писах го с тире.. дали ще го зачетат?![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Оофф...сега си разбрах една грешка - написах, че истинският петел се връща сутринта, а не вечерта, както е в текста...дали ще се вземат много точи ? Бтв и аз драсках малко на беловата- тоест на 3-4 места трябваше да поправя със скобички, но ми казаха, че е нормално и няма да направят голям проблем ..
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ами и на мен не ми звучи добре, но Г е според менПървоначално написано от vannes
Да точно по Математика ... за к`во не ходих на уроци подяволитеПървоначално написано от vannes
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
На 24 писах и от коя творба са, да не ми го счетат за знак :XX.
Първоначално написано от vannes
охх. . вече не знам!
Имам чувството, че ще ми анулират работата, защото съм зачертавала, но пък почти всички са зачертавали на беловите! То си пише отпред в упътванията, но много, много се притеснявам! И както казах много ме е яд за въпроса с "Немили-недраги", дано да е за една точка.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Как мина изпитът сладури ?
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Веднъж завинаги на 11 е "Г".. след изпита питах госпожата, и тя каза, че е "Г" ;DD
Just be yourself!
какво написахте на 6? аз определително съм го определил, обаче се колебаех дали не е допълнително.... логиката ми е че след "поглед" не може да стои допълнително..... , въпреки че отговаря на випроса какво![]()
![]()
....
Казаха ми, че не може да се поправя със скоби, а трябва да се задраска с черта![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
DuDeN Допълнително писах.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
На 24 за сгрешен герой 1 точка ли се отнема?