- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
на 6 е А) ...според мен де..![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Опа..аз на едно място в преразказа таковах със скоби..защото мислех,че ще ми го считат за знак или нещо от сорта..-.- ГРПървоначално написано от joannalof
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
абее лесен, лесен, ама за всички е бил лесен и всички ще имат по-хубави оценки, така че е все едно ;ддд
АПФФФ, че защо да не може в скоби?!? Каква е разликата, а и квестора така ми каза.
DuDeN мисля, че е допълнително на 6
Just be yourself!
http://pmgzlatarov.org/Documents/3ti...7-may-2011.pdfДано сте се справили! И догодина дано някой е зайче в 1 АЕГ.
Изпитът ви обаче по-труден от този, който ни беше на нас миналата.
Сиг ще го зачетат, защото няма голяма разликаПървоначално написано от joannalof
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
за 3-4-5 грешки фатално ли е?
Ако примерно имаме що-годе добър преразказ и приемлива теза?
Оценка 5,50 ще хване ли?
И да,определено изпита миналата година беше по-лесен,и преразказа беше по-приемлив..Поне за мен.![]()
Ето линк с теста. Късмет на всички в понеделник. http://pmgzlatarov.org/Documents/3ti...7-may-2011.pdf
На 8-мо к'во писахте?
че там май имам грешка,
писах Г)
Стига бее, ся да ме ми направят проблем заради тея скоби |((((((
аз написах едно "О" и после го зачертах, дали ще ми го сметнат за знак?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз в черновата един път със скоби, един път с чертаПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Златии никви проблеми няма да ти направят, на нас диркторката влезна и каза може със скоби, може и с хоризонтална черта ;дПървоначално написано от zlatit0o
Just be yourself!
Маги, дано ...
на 8мо май В писах аз.
след "долу" има запетаяПървоначално написано от magiie
И аз за скобите не мисля, че ще има проблем, ама за "О"-то с чертата МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ
На 24 вместо "Отец Евтимий" съм писала "Патриарх Евтимий" :@:@:@:@
Дали ще го сметнат за вярно??
Така, ето ви верните отговори, поне според мен, защото ги сравних с много хора, както и с госпожите ми.
1. Б
2. Б
3. Б
4. А
5. В
6. А
7. Г
8. В
9. А
10. В
11. Г
12. В
13. А
14. Б
15. В
16. А
17. В
18. Г
19. а - 2 ; б - 4 ; в - 1 ; г - 3
20. Един човек от туристическата група споделя, че десет пъти е посещавал тази местност.
21. .., че всяко зло е за добро,...
22. 12 грешки
23. а - Българският език ; б - неразделни ; в - заточеници ; г - опълченците на шипка
24. а - Македонски ; б - бай Ганьо ; в - калугерът Евтимии ; г - Никола
25 е различно при всеки
Теста е тук http://pmgzlatarov.org/documents/3ti...7-may-2011.pdf
Аз имам само една грешка - на 18 въпрос.
И аз това се чудя :///Първоначално написано от zlatit0o
На 9 писах А; Вие?
писах "калугера Евтимий"
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Злати, не знам. Дано да ти го приемат
.
Някой, ако може да ми прати линк с отговорите по ЛС, че след малко ще излизам, пък като се прибера и, ако са излезнали да мога да ги видя, защото ще са изписани мнооОго страници до тогава![]()
И аз така.И за 2-те.Първоначално написано от joannalof
![]()