- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Много лесен беше теста, преразказа не толкова, но съм доволна като цяло.
Злати, няма да го зачетат за вярно![]()
Дано всички да сме се справили добре. Между другото и аз писах, че се връща сутринта.
Не е калугер бе хора!! ОТЕЦ е!
Първоначално написано от zlatit0o
+1![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Аз се сетих, че е гледал звездите, но написах "На следващия ден"Първоначално написано от Wanderer1
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ако това са верните отговори - НЯМАМ ГРЕШКИ
Не съм сигурен за няколко неща на 22 де, на 25 - 5 реда писах
на 13-А, 15-В, 16-А?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
За грешно време колко точки взимат ?
Just Siseyy Hater's ...
+Първоначално написано от zlatit0o
Калугера се казва Иван![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Моите отговори...
1) Б
2) Б
3) Б
4) А
5) В
6) А
7) Г
8 В
9) А
10) В
11) Г) трябва да е привързан, защото превързан е, когато имаш рана и да те превържат...
12) В) (тука и химията я вкараха ХД)
13 А (тука не бях много сигурна вие какво получихте?)
14) Б
15) В
16) А
17) В
18 Г
19) А) - 2 Б) - 4 В) - 1 Г) - 3
20) Един човек от туристическата група споделя, че десет пъти е посещавал тази местност.
21) че всяко зло е за добро
22) тук открих 13, но сега забелязах, че едното съм го объркалаааа![]()
![]()
23 Българският език ; Неразделни ; Заточеници ; Опълченците на Шипка
24) Македонски ; Бай Ганьо ; калугерът Евтимий ; Никола
25) Писах за несретният живот на хъшовете, че са далеч от одината, че чужбина родина не става, че са изолирани и живечт мизерно и подобни...
За преразказа, въпреки че зачертавах ми казаха, че ми е много спретнато така че не се притеснявайте..времето е сегашно истрическо![]()
Българските хъшове са принудени да емигрират в негостоприемната Браила . Всеки ден за тях е изпитание, преминаващо в търсене на прехрана, подслон, работа . Те са отхвърлени от обществото, сърцата на браилските граждани са затворени за тях. Единственото, което ги крепи е мисълта за победоносното завръщане в България - техният свят идеал .
това ми е 25 .. добре ли е според вас ??????
Първоначално написано от Pamaa
ОХХХХХХХХХХХХХХХ! Що не го писах само Евтимий ХДДДДДДДДД
А за преразказа искам да ви питам нещо.
Аз писах в сег. историческо, но на някои места нямаше как да не използвам преизказни глаголни форми. Например:
"На другия ден съседите отляво отиват при Човека, който никога не лъже, с един петел. Те твърдят, че са го намериЛИ при техните кокошки и че се е изменИЛ малко, защото е пренощуваЛ при тях. "
То май няма друг начин да се напише, ама. .
Нз ,но имам 2 грешки на теста![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поне толкова видях на първо гледане.Иначе на 25 аз изписах цяла страница,разгледах въпроса от 5-6 гледни точки.Знаете ли каквомаз този преразказа го бях правил на уроците и имах 6,но сега сгреших една малко подробност и сигурно ще ми свалят някоя точка.Извинявам се за неграмотното писане
,просто съм ПРЕВЪЗБУДЕН.
![]()
В този тип преразказ имаме право да използваме сег. историческо, бъдеще време и мин. неопределено![]()
Тогава моето правилно лие?Първоначално написано от Runaway11
А ти със съученици ли го свери или имаш ключ с отговорите?Първоначално написано от kamen971
Май имам повечко грешки на тестаКакво писахте на 15? Иначе преразказа ми е перфектен
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Айдеееее, излязоха отговорите
НЯМАМ ГРЕШКИ
На 22 май един член обърках, а на 25 ще видим
ВИДЯХТЕ ЛИ БЕЕ! http://www.minedu.government.bg/open...-26May2011.pdf Отговори - ПРИ ЕВТИМИИ ИМА КАЛУГЕР!!!!!! Кви глупости говорите не бил калугер! отец евтимии/калугер/монах!!!!!!!!!!!!!!!!
ИМАМ ЕДНА ГРЕШКА 64 ОТ 65 ЙЕЕ
дай линк ПЛСПървоначално написано от marto12345
![]()
Говорих с учител и каза, че може и 2-те - отец и калугер![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95