- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
И как разбрахте на тезата колко ще имате ХДДДДДДДДДДДДДДДД
Аз имам една грешка на текста - грешен член...другото всичко ми е вярно имам 59 точки БЕЗ тези от тезата
Аз не смея да погледна ... сигурна съм, че не съм направила нищо ... дано поне 4 да имам![]()
Just Siseyy Hater's ...
Охх аз съм писала в минало време.. Някой знае ли колко точки се взимат![]()
Ти си мой човек ... и аз като теб ... мисля, че към 7 точки ще ни взематПървоначално написано от Chery
Just Siseyy Hater's ...
Първоначално написано от Runaway11
3 ли се взиматОх дано
![]()
Не е вярно !?!?!?!?!?Знам ,че ще ви стане гадно ,но трябва да го кажа ... Значи ако сте писали в друго време,освен сегашно и съответните преизказни форми се счита ,че не сте изпълнили дидактическата задача.Падат ви точки за време и от това не спазване от всички критериии като стъпала падат точки.Така е ,защото едно момиче от уроците беше писало в мин.вр и така стана при него и госпожата ни обясни ,че в такива ситуации се процедира по този начин.
-8т., защото не внимавам!! На мен ми се очертава да имам около 55-54-53 т. на теста! Ужасс! За някакви неща, които ги знам! 4 пъти си проверих теста и к'во?!
А знаете ли дали се отнемат точки за добавени грешки на текста, защото на мен това не ми е ясно! Ако не се отнемат, то аз имам макса точки на това упражнение, но ако се отнемат -3т..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ма така като гледам на 25 ще имам 2/3 точки, значи ще имам общо 61/62 !!!!!!!!преразказа мисля, че ми е за над 30 точки, така че ще съм за около 91 и нагоре .. охх дано
Камен, а ти как написа момента, в който се казва за нещата, за които си мислят децата ( че ЩЕ се купуват билети/ЩЕ ходят да го гледат и т.н. )?Първоначално написано от kamen971
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
-9т. , като 1/3 са от глупост... На 25 се надявам да имам 5 точки.
Какви билети ? Иначе е допустимо съвместяването на с преизказни форми.Целият текст е разказ на едно дете.Дидактическата задача беше да се преразкаже от неутрален разказвач,което значи ,че в началото където пише : На нашата улица имаше....; Трябва да стане: На една улица живее Човек....... Накрая има нещо като разказ на това,въпросното дете ама не трябва да се пише,защото е от неутрален разказвач.То дефакто последното изречение е вътрешен монолог на разказвача и това няма как неутралния разказвач да го е видял.Първоначално написано от Pamaa
Мисля,че ще хвана 5,50..
Дано..дано..дано..
Имам 4 грешки,май ми правят -9 точки.
Да кажем на преразказа 33-34 точки..
И тезата - 3-4..
Нямам идея,ще чакаме 10-ти..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
В текста "човека" с главна буква ли се пише и членува ли се с пълен член... да не е някакво прозвище![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Писна ми вече да мисля само за тоя тест, сега ще ям.. ще седя на компа и после към6 ще излизам
Ох аз на преразказа ако искарам към 30 точки и тезата ми е за 4 ще имам мога да стигна и 90 точки...не се надявам много на преразказа,въпреки че не го направих зле всичко ми е съобрзно с дидактическата задача, но все пак...ох моляяяя те! иначе имам -1 точка на текста без тезата...
Край прецакан съмсметнах си,че имам 86 точки
Живота ми свърши...
Човека е с главна буква !Първоначално написано от joannalof
Ти и преразказа ли си провери,признавам те .......Първоначално написано от BulgaRiN
![]()
Аз си го писах с главна буква и членувано...пък и в текста се членува така че...мисля че е така защото не се назовава името абе и аз не знам вече ХДПървоначално написано от joannalof
http://www.blitz.bg/news/article/109446
Те ще разполагат с 90 минути за работа. Максималният брой точки – 25.
Така излиза,че максималният брой точки е 90 така ли![]()
Аз съм по - зле .. не се притеснявайПървоначално написано от BulgaRiN
![]()
Just Siseyy Hater's ...