- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Това ли ти е цялата теза ? Не е ли малко.
И аз това се чудих...Първоначално написано от kamen971
![]()
Е казано е 2-3 изречения.На мен толкова ми е достатъчно. Като гледам ключовите думи, съм близо до това, което е написано там.
Иначе на листа за преразказа писах заглавието и автора. Казаха, че може, ама знам ли...да не се счете за знак...вие писахте ли го?
Тестът беше супееерррррррр елементарен!Имам само една грешка на 5 задача,
мнооогоооо ме е яд!!!
Надявам се на тезата поне 2 точки да ми дадат.
На преразказа мисля, че ще имам най-малко 30 (даноооо)!!!! Оххх, сега дано и по математиката се справим.
Днес ще си почина, няма да решавам задачи.
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Аз ще решавам ама само вечерта иначе утре и в неделя яко решаване!![]()
Малко е....и то много...аз почти целято ямсто заех! Трябваше да започнете с това,че иван вазов пише тази повест следосвобождението. Че този израз е антитеза/контраст. Че те са отхвърлени от обществото и чрез израза вазов майсторски ни показва тяхното тежко социално положение и т.н. Те са ти написали 2-3 изречения, а не можа ли да видиш колко много място са ти оставили?
Се тая, аз се надявам на 62 точки и такам ^^ а на преразказа на 33 ;д
Споко хора и математиката ще я разцепим не се притеснявайте!![]()
Леллее ужасс.. писала съм човекът с малка буква .. дали ще ми вземат много точки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми най-много 2-3 да ти отнемат май зависи колко си го използвал може и повече...
Хора, понеже видях, че на задачата за поправянето съм си "прибавила" две "грешки" нали не взимат точки. И също така, понеже на едно място ми звучеше много по-добре да сложа тире, сложих, а там е сложена запетая...дали квесторите ще ми свалят...
Честити ни 400 страници..
Сега си проверих теста-няма нито една грешка, като изключим 25, защото там нали не се знае колко ще ми дадат, но г-жата от частните каза, че съм го написала добре (аз й се обадих и й казах как съм написала ) .. сега остава само преразказа..очаквам към 30 точки (на "Вида" имах 30 т., а този беше по-лесен, но така си мисля... ) ..
Айде само и математика да я изкарам и давам банкет у нас !!![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ееее и ти ли . Почти всички седмикласници от нашето училище са сбъркали на пета. Само не ми казвай, че си оградила а) на 5Първоначално написано от musiic
![]()
Badabumbaaa
Ами не съм сигурен,по принцип ние като правихме такива упражнения ,ако прибавим грешки ни ги сваляха,но не знам дали и на изпита ще бъде,така,защото един приятел също беше открил 14 грешки.Първоначално написано от MegiBoOm
И на мен едната ми точка дето я губя е т прибавяне, така че да май ги броят...за тирето щом няма отвесна черта значи май няма да ти го заетат, но пък може и да ти го зачетат всичко зависи от проверяващите!Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Излязъл е изпита)
http://www.mon.bg/opencms/opencms/to...-26May2011.pdf
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
double post
Как ще сгреша 5 зад. а) е с определително,то се вижда.За да се сгреши тази зад трябва нищо да не знаеш за изреченията.
Важно е качеството, не количеството.![]()
![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
и аз написах тире след шедьовър - снимките,на които ....
дано не вземат точки![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Америка на хоризонтаааПървоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
А според мен пък 5 беше с подчинено допълнително!![]()
Ами честно казано госпожата ни по курсовете каза,че все още не са въвели правило за ОТНЕМАНЕ на точки при добавени "грешки"...така че се надявам да нямам и вс ъщото време се надявам да ми сметнат тирето, защото ако се замислите, то даже е по-добре да се използва от запетаята! (:
Здравейте
аз също си проверих теста и имам грешка на 5то,6то и на 21во +тва съм съм добавила две грешки на 22ро тва много ли е лошо,колко точки могат да ми вземат.
Благодаря![]()
Е, да човека да не е име случайнно .... УжассссПървоначално написано от Runaway11
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Теста беше по-лесен отколкото очаквах. На теста, без тезата нямам грешки, освен ако не вземат точки за излишни поправки.
Преразказа също не беше труден. Като цяло очаквам повече от 90 точки.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Трябваше ли под заглавието да се пише дидактическата задача?
Щото 1-та квесторка я написа и каза препишете си я ?!![]()
![]()
![]()
Ооо, не, не не и нееее!!!!!![]()
10000 пъти си казах, че Човека е с главна буква, а го написах с малка!??!?!?!?!??! Много се дразня на такива тъпи грешкии!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)