.
Отговор в тема
Страница 237 от 293 ПървиПърви ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 901 до 5 925 от общо 7312
    Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Това ли ти е цялата теза ? Не е ли малко.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Това ли ти е цялата теза ? Не е ли малко.
    И аз това се чудих...

Е казано е 2-3 изречения. На мен толкова ми е достатъчно. Като гледам ключовите думи, съм близо до това, което е написано там.
    Иначе на листа за преразказа писах заглавието и автора. Казаха, че може, ама знам ли...да не се счете за знак...вие писахте ли го?

Тестът беше супееерррррррр елементарен! Имам само една грешка на 5 задача, мнооогоооо ме е яд!!! Надявам се на тезата поне 2 точки да ми дадат. На преразказа мисля, че ще имам най-малко 30 (даноооо)!!!! Оххх, сега дано и по математиката се справим. Днес ще си почина, няма да решавам задачи.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Аз ще решавам ама само вечерта иначе утре и в неделя яко решаване!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Малко е....и то много...аз почти целято ямсто заех! Трябваше да започнете с това,че иван вазов пише тази повест следосвобождението. Че този израз е антитеза/контраст. Че те са отхвърлени от обществото и чрез израза вазов майсторски ни показва тяхното тежко социално положение и т.н. Те са ти написали 2-3 изречения, а не можа ли да видиш колко много място са ти оставили?

Се тая, аз се надявам на 62 точки и такам ^^ а на преразказа на 33 ;д

Споко хора и математиката ще я разцепим не се притеснявайте!

Леллее ужасс.. писала съм човекът с малка буква .. дали ще ми вземат много точки

Ми най-много 2-3 да ти отнемат май зависи колко си го използвал може и повече...

Град
    Света На Мечтите
    Хора, понеже видях, че на задачата за поправянето съм си "прибавила" две "грешки" нали не взимат точки. И също така, понеже на едно място ми звучеше много по-добре да сложа тире, сложих, а там е сложена запетая...дали квесторите ще ми свалят...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Честити ни 400 страници..
    Сега си проверих теста-няма нито една грешка, като изключим 25, защото там нали не се знае колко ще ми дадат, но г-жата от частните каза, че съм го написала добре (аз й се обадих и й казах как съм написала ) .. сега остава само преразказа..очаквам към 30 точки (на "Вида" имах 30 т., а този беше по-лесен, но така си мисля... ) ..
    Айде само и математика да я изкарам и давам банкет у нас !!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от musiic
    Тестът беше супееерррррррр елементарен! Имам само една грешка на 5 задача, мнооогоооо ме е яд!!! Надявам се на тезата поне 2 точки да ми дадат. На преразказа мисля, че ще имам най-малко 30 (даноооо)!!!! Оххх, сега дано и по математиката се справим. Днес ще си почина, няма да решавам задачи.
    Ееее и ти ли . Почти всички седмикласници от нашето училище са сбъркали на пета. Само не ми казвай, че си оградила а) на 5
    Badabumbaaa

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Хора, понеже видях, че на задачата за поправянето съм си "прибавила" две "грешки" нали не взимат точки. И също така, понеже на едно място ми звучеше много по-добре да сложа тире, сложих, а там е сложена запетая...дали квесторите ще ми свалят...
    Ами не съм сигурен,по принцип ние като правихме такива упражнения ,ако прибавим грешки ни ги сваляха,но не знам дали и на изпита ще бъде,така,защото един приятел също беше открил 14 грешки.

И на мен едната ми точка дето я губя е т прибавяне, така че да май ги броят...за тирето щом няма отвесна черта значи май няма да ти го заетат, но пък може и да ти го зачетат всичко зависи от проверяващите!

A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Как ще сгреша 5 зад. а) е с определително,то се вижда.За да се сгреши тази зад трябва нищо да не знаеш за изреченията.

Важно е качеството, не количеството.

Голям фен Аватара на joannalof
    и аз написах тире след шедьовър - снимките,на които ....
    дано не вземат точки
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Америка на хоризонтааа
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Град
    Света На Мечтите
    А според мен пък 5 беше с подчинено допълнително!
    Ами честно казано госпожата ни по курсовете каза,че все още не са въвели правило за ОТНЕМАНЕ на точки при добавени "грешки"...така че се надявам да нямам и вс ъщото време се надявам да ми сметнат тирето, защото ако се замислите, то даже е по-добре да се използва от запетаята! (:

Град
    София
    Здравейте
    аз също си проверих теста и имам грешка на 5то,6то и на 21во +тва съм съм добавила две грешки на 22ро тва много ли е лошо,колко точки могат да ми вземат.
    Благодаря

Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Ми най-много 2-3 да ти отнемат май зависи колко си го използвал може и повече...
    Е, да човека да не е име случайнно .... Ужасссс

Теста беше по-лесен отколкото очаквах. На теста, без тезата нямам грешки, освен ако не вземат точки за излишни поправки.
    Преразказа също не беше труден. Като цяло очаквам повече от 90 точки.
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Трябваше ли под заглавието да се пише дидактическата задача?
    Щото 1-та квесторка я написа и каза препишете си я ?!

Ооо, не, не не и нееее!!!!! 10000 пъти си казах, че Човека е с главна буква, а го написах с малка!??!?!?!?!??! Много се дразня на такива тъпи грешкии!!!!
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си