.
Отговор в тема
Страница 238 от 293 ПървиПърви ... 138188228234235236237238239240241242248288 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 926 до 5 950 от общо 7312
    Град
    София
    Трябваше ли под заглавието да се пише дидактическата задача?
    Щото 1-та квесторка я написа и каза препишете си я ?!
    Аууу да трябваше ли?..и аз не съм я писала,само заглавието написах

И ти да престоиш една нощ при кокошки - казаха те, - после няма да можем да те познаем... - култово

При нас не са казвали да я пишем задачата

ха.. искам да ви успокоя..Няма как да не влезете там където искате дори и с 4.50 и на двата изпита,че понякога и по-малко.Вие за гимназиите представлявате пари,които те ще получат ако бъдете приети.И затова баловете за влизане ще са много ниски.Тъй че въобще не се кахърете за няколко точки по малко и т.н....

Град
    София
    Супер,а знаете ли дали за задрасквания и поправки по беловата ще се отнемат точки?

Аве хора нали като слагаш скоби и после го пишеш правилното отгоре... ПЛС кажете, че е така

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На нас ни казаха единствено заглавието на текста да напишем! (:

ПС. перото, не е така скобите са за отделяне на обособени части, трябваше да го задраскаш с хоризонтална черта ;/

Град
    София
    Аве хора нали като слагаш скоби и после го пишеш правилното отгоре... ПЛС кажете, че е така
    ми в един справочник пише,че се поправа като се задрасква всяка сгрешена буква с наклонена черта

Цитирай Първоначално написано от marto12345
    И ти да престоиш една нощ при кокошки - казаха те, - после няма да можем да те познаем... - култово

При нас не са казвали да я пишем задачата
    Марто защо имаш регистрация в бгмама и всичко дето пуснат там го копираш тука ?
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Дали ще ми анулират работата заради това???

Град
    София
    нямам никаква представа

Цитирай Първоначално написано от peroto
    Чак да я анулират невярвам. Най-много да ти отнемат точки.
    Badabumbaaa

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Даже и НСБОП ще викнат да те раследват ,едва ли ще ти я анулират,един от моята стая смени 2 бланки от първия модул и 1 свитък,защото беше объркал неща,ама нищо не му казаха,само че ще викат родителите му,за това,че е използвал твърде много материали.

Спокойно надали ще ти я анулират най-много да ти вземат 1,2 точкки за графично оформление
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Оф успокоих се

Най-лошият ми резИлтат, който мога да получа, е 89 т.
    Не е зле, а точките за преразказа си ги смятах от критерия. По-спокоен съм, като знам, че минимум съм за толкова.

На теста имам 2-3 грешки, на тезата не знам. Преразказа ми беше адски труден, защото не съм добра в преразказа от името на неутрален и съм го пообъркала в начало и в края от притеснение съм писала в началото от името на герои и после си го продължих нормално де, ама много късно се осетих. Дали ще ми вземат много точки или по - правилният въпрос е дали ще ми анулират работата.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ох, споко, за такова нещо няма да ти я анулират, а ще ти вземат точки!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Аве хора, не разбрахте ли, че трябва да сте спокойни на изпита.... не да ви треперят ръцете от адреналин и после да се побърквате заради подобни грешки.... вие май въобще не сте мислили за изпита, а за оценката само.... тцтцтц....

Колкото до мнението над моето, няма да ти я анулират, само ще ти отнемат точки.... защо не поискахте друга белова или пък знам ли, мислете като пишете, викате, че това ви е най-важното в живота и т.н., ама трябва спокойствие иначе ще го осерете всичкото...

абе кво толкова се шашкате .. няма да ви анулират работите заради грешно изпълнена дидактическа задача .

Искам да попитам дали ще ми вземат точки на 21 въпрос, където вместо "че всяко зло е за добро", съм написал "Всяко зло е за добро", тоест не съм написал "че".

Не беше много труден.. поне според мен беше по-лесен от миналогодишния изпит..
    Иначе на теста мисля, че ще имам към 57 точки .. и ако на преразказа изкарам 23 напр ще имам 80..толкова ми стигат
    ЛУД..брато...ЛУД

Оставаше ми малко време до края нямаше как да поискам нова белова, апък и се осетих че съм пообърклада дидактическата задача след като излязах,
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Цитирай Първоначално написано от leandra
    Трябваше ли под заглавието да се пише дидактическата задача?
    Щото 1-та квесторка я написа и каза препишете си я ?!
    Аууу да трябваше ли?..и аз не съм я писала,само заглавието написах
    На нас пък ни казаха само заглавието дори без автор и без дидактическата задача.. Мой навсякъде е било различно.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Най-сетне мина този изпит..

Проверих си теста и имам само 3 грешки За тезата обаче не знам

Преразказа ми като цяло беше ОК, от името на неочевидец, в минало неопределено. Малко разбърках епизодите.. Не знам колко точки ще ми махнат за това Те всъщност не са много разбъркани.. Ама пак не са си в правилната последователност.. имам в предвид, че не са някакви ключове случки главни такива.. ами просто няколко изречения..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си