- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аууу да трябваше ли?..и аз не съм я писала,само заглавието написахТрябваше ли под заглавието да се пише дидактическата задача?
Щото 1-та квесторка я написа и каза препишете си я ?!
И ти да престоиш една нощ при кокошки - казаха те, - после няма да можем да те познаем... - култово
При нас не са казвали да я пишем задачата
ха.. искам да ви успокоя..Няма как да не влезете там където искате дори и с 4.50 и на двата изпита,че понякога и по-малко.Вие за гимназиите представлявате пари,които те ще получат ако бъдете приети.И затова баловете за влизане ще са много ниски.Тъй че въобще не се кахърете за няколко точки по малко и т.н....
Супер,а знаете ли дали за задрасквания и поправки по беловата ще се отнемат точки?![]()
Аве хора нали като слагаш скоби и после го пишеш правилното отгоре... ПЛС кажете, че е така![]()
![]()
На нас ни казаха единствено заглавието на текста да напишем! (:
ПС. перото, не е такаскобите са за отделяне на обособени части, трябваше да го задраскаш с хоризонтална черта ;/
ми в един справочник пише,че се поправа като се задрасква всяка сгрешена буква с наклонена чертаАве хора нали като слагаш скоби и после го пишеш правилното отгоре... ПЛС кажете, че е така![]()
Марто защо имаш регистрация в бгмама и всичко дето пуснат там го копираш тука ?Първоначално написано от marto12345
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Дали ще ми анулират работата заради това???![]()
![]()
Дали ще ми анулират работата заради това???![]()
![]()
Чак да я анулират невярвам. Най-много да ти отнемат точки.Първоначално написано от peroto
Badabumbaaa
Даже и НСБОП ще викнат да те раследват ,едва ли ще ти я анулират,един от моята стая смени 2 бланки от първия модул и 1 свитък,защото беше объркал неща,ама нищо не му казаха,само че ще викат родителите му,за това,че е използвал твърде много материали.Първоначално написано от peroto
Спокойно надали ще ти я анулират най-много да ти вземат 1,2 точкки за графично оформлениеПървоначално написано от peroto
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Оф успокоих се![]()
![]()
Най-лошият ми резИлтат, който мога да получа, е 89 т.![]()
Не е зле, а точките за преразказа си ги смятах от критерия. По-спокоен съм, като знам, че минимум съм за толкова.![]()
На теста имам 2-3 грешки, на тезата не знам. Преразказа ми беше адски труден, защото не съм добра в преразказа от името на неутрален и съм го пообъркала в начало и в края от притеснение съм писала в началото от името на герои и после си го продължих нормално де, ама много късно се осетих. Дали ще ми вземат много точки или по - правилният въпрос е дали ще ми анулират работата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Ох, споко, за такова нещо няма да ти я анулират, а ще ти вземат точки!
Аве хора, не разбрахте ли, че трябва да сте спокойни на изпита.... не да ви треперят ръцете от адреналин и после да се побърквате заради подобни грешки.... вие май въобще не сте мислили за изпита, а за оценката само.... тцтцтц....
Колкото до мнението над моето, няма да ти я анулират, само ще ти отнемат точки.... защо не поискахте друга белова или пък знам ли, мислете като пишете, викате, че това ви е най-важното в живота и т.н., ама трябва спокойствие иначе ще го осерете всичкото...
абе кво толкова се шашкате .. няма да ви анулират работите заради грешно изпълнена дидактическа задача .
Искам да попитам дали ще ми вземат точки на 21 въпрос, където вместо "че всяко зло е за добро", съм написал "Всяко зло е за добро", тоест не съм написал "че".
Не беше много труден.. поне според мен беше по-лесен от миналогодишния изпит..![]()
Иначе на теста мисля, че ще имам към 57 точки .. и ако на преразказа изкарам 23 напр ще имам 80..толкова ми стигат![]()
ЛУД..брато...ЛУД
Оставаше ми малко време до края нямаше как да поискам нова белова, апък и се осетих че съм пообърклада дидактическата задача след като излязах,
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
На нас пък ни казаха само заглавието дори без автор и без дидактическата задача..Първоначално написано от leandra
Мой навсякъде е било различно.
Най-сетне мина този изпит..
Проверих си теста и имам само 3 грешкиЗа тезата обаче не знам
Преразказа ми като цяло беше ОК, от името на неочевидец, в минало неопределено. Малко разбърках епизодите..Не знам колко точки ще ми махнат за това
Те всъщност не са много разбъркани.. Ама пак не са си в правилната последователност.. имам в предвид, че не са някакви ключове случки главни такива.. ами просто няколко изречения..
![]()
![]()
![]()