- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Някой може ли да ми каже къде ще се пубикуват резултатите след 10ти..Нали нещо с тея входящи номера .. пък .. незнам си какво ..
Колко страници ви е преразказа на беловата? Мен 2стр. и половина, дано не е малко и дано вс е ОК.![]()
Аз на беловата на преразказа сложих 3 скоби, нали няма да ми го зачетат като знак или да ми смъкнат точки. Не съм драскала просто съвсем прилично сложих скоби на 3 места. Офф.. май вече се панирам.А всъщност какви са тия знаци, че не разбрах, аз ли съм тъпа или .. някакво подсказване ли се води ?
Според мене епизодите не са ти най-големия проблем.Преразказа е от името на неутрален разказвач следователно той е очевидец и се преразказва в сегашно исторически време,а не в минало неопределеноПървоначално написано от Djenka
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Ако сте си добавяли грешки взимат толкова точки, колкото грешки сте си добавили!![]()
![]()
![]()
Примерно ако сте направили 15 грешки , взимат 3 точки.
Аз на урока като направя 15 грешки имам 0т на правопис...Не знам обаче за какви грешки говориш има най-различни![]()
Ох, забравил съм да напиша как хората се чудят кой е откраднал петела...![]()
Ооф..сори за тъпия въпрос, но колко точки ще ми вземат от преразказа, че съм написала бай МилУШ, вместо бай МилЕН и вместо, че истинският петел се върнал сутринта, а не вечерта, както е в текста ?!!
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Първоначално написано от polssa
![]()
![]()
![]()
Не знам, но един мой приятел е написал бай Минчо, а всъщност е бай Милан, а не бай Милен.
бай МилУШШ![]()
![]()
Еми не ми се вярва да ти вземат много една,две най-много.А и бтв не е нито Милуш нито Милен а е МилАн)
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Аз след малко излизам, така че до после![]()
![]()
Оххххх !! Дреме ми дали е бай Милан... ще се прекръсти човека![]()
![]()
![]()
![]()
Ама се пак 2 точки
![]()
Много бе... да му се не види
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Сега си проверих. Имам гарантирани 60 точки на теста, тъй като нямам грешка, а на тезата може да ми дадат 1-2 точки, но не знам. На преразказа очаквам поне 30 точки. Сравнително съм доволна. Пък и за първо желание ми трябва 5.00 по математика, 5.50 по БЕЛ и шестици за годината по БЕЛ и математика.
![]()
![]()
![]()
Проверих си отговорите и нямам нито една грешка
![]()
![]()
На 25 въпрос съм написала повечето от ключовите думи и ако им хареса, мисля, че мога да се надявам на 65 точки от този модул. :P
Не разбирам защо много хора се бъркат и от НЕутрален и ВСЕвиждащ разказвач (което е едно и също) става неочевидец, невиждащ и т.н.
Най- тъпото е, че баловете от миналата година не са никакъв репер, защото като е по-лесно, то е по-лесно за всички....Офф, как може на тоя лесен тест 3 грешки![]()
, дано поне преразказа да ми е добър, за да хвана 5.50. Айде стига съм го мислил, че вечеее..
Абе хора споко и да нямате точно 5,50,примерно и 5,45 или 5,40 пак ще ви устройва ако искарате примерно 5 по математика или 4,60 и добри оценки по бг и мат за годината пак ще хванете бал над 30. А тази година конкуренцията е по-малка и е по-голям шанса,миналата година например във Бургас всички със бал над 30 и 30 са влизали във Англиийска Немска Математическа,при положение,че конкуренцията е била повече,така че не се притеснявайте![]()
Ти си от Бургас,нали? Как са ти точките на изпита,добре ли се справи?Как ще си подредиш желанията? (:Първоначално написано от BulgaRiN
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ООООООООХ! сега като се замислих и аз го изпуснах тоя епизод където мъжете отиват бира...и на всичкото отгоре дори и да се бях сетила мислех че отиват при бай Минчо О.Обез коментар...оф дано да си имам над 30т над преразказа..мисля че тва ми е единствената пропусната част....
писна ми от тва притеснение покрай тея изпити бе !!!
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Да аз съм от Бургас,за който питаше.
Ами ще ги пиша така
1. АЕГ
2. НЕГ
3.Френска
4.Руска
5.Икономически
И т.н още ги обмислям,нека първо си видя резултатите
Иначе имам 57 точки на първи модул,на допълнителния се надявам на 29,30 т.
Aз искам да питам, ако съм забравила "Z"-то накрая, к'во става? (не аз, една приятелка )
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Аз ще ги пиша АЕГ,Френска,Италианска/Испанска.Първоначално написано от BulgaRiN
Иначе,знаеш ли г/д колко може да е бала тази година?С 31 и нещо дали ще можем да влезем? Как си с математиката (:
п.п и аз съм от бургаска област,за това.
![]()
На нас квесторите ни ги слагаха..Първоначално написано от bbabyy
Едва ли ще е нещо фатално,споко.
Леле...и аз забравих за тоя Милан...ужас...
Не ви ли се струва трудничък тоя тест?Аз на курсовете по-малко от 55 точки не съм имал, а тук много грешки...направо не знам, това ми беше надеждата, освен да си разбия главата в някоя стена?
Сигурен съм,че ще може ,със математиката съм средно,абе 4,50-4-70 ще хвана.Първоначално написано от awesomesheepy