.
Отговор в тема
Страница 239 от 293 ПървиПърви ... 139189229235236237238239240241242243249289 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 951 до 5 975 от общо 7312
    Някой може ли да ми каже къде ще се пубикуват резултатите след 10ти.. Нали нещо с тея входящи номера .. пък .. незнам си какво ..

Колко страници ви е преразказа на беловата? Мен 2стр. и половина, дано не е малко и дано вс е ОК.

Аз на беловата на преразказа сложих 3 скоби, нали няма да ми го зачетат като знак или да ми смъкнат точки. Не съм драскала просто съвсем прилично сложих скоби на 3 места. Офф.. май вече се панирам. А всъщност какви са тия знаци, че не разбрах, аз ли съм тъпа или .. някакво подсказване ли се води ?

Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Най-сетне мина този изпит..

Проверих си теста и имам само 3 грешки За тезата обаче не знам

Преразказа ми като цяло беше ОК, от името на неочевидец, в минало неопределено. Малко разбърках епизодите.. Не знам колко точки ще ми махнат за това Те всъщност не са много разбъркани.. Ама пак не са си в правилната последователност.. имам в предвид, че не са някакви ключове случки главни такива.. ами просто няколко изречения..
    Според мене епизодите не са ти най-големия проблем.Преразказа е от името на неутрален разказвач следователно той е очевидец и се преразказва в сегашно исторически време,а не в минало неопределено
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Ако сте си добавяли грешки взимат толкова точки, колкото грешки сте си добавили!
    Примерно ако сте направили 15 грешки , взимат 3 точки.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Аз на урока като направя 15 грешки имам 0т на правопис...Не знам обаче за какви грешки говориш има най-различни

Ох, забравил съм да напиша как хората се чудят кой е откраднал петела...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Ооф..сори за тъпия въпрос, но колко точки ще ми вземат от преразказа, че съм написала бай МилУШ, вместо бай МилЕН и вместо, че истинският петел се върнал сутринта, а не вечерта, както е в текста ?!!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от polssa
    Ооф..сори за тъпия въпрос, но колко точки ще ми вземат от преразказа, че съм написала бай МилУШ, вместо бай МилЕН и вместо, че истинският петел се върнал сутринта, а не вечерта, както е в текста ?!!

Не знам, но един мой приятел е написал бай Минчо, а всъщност е бай Милан, а не бай Милен.

бай МилУШШ
    Еми не ми се вярва да ти вземат много една,две най-много.А и бтв не е нито Милуш нито Милен а е МилАн )
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз след малко излизам, така че до после

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Оххххх !! Дреме ми дали е бай Милан... ще се прекръсти човека Ама се пак 2 точки Много бе... да му се не види
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от DirtySmile
    Цитирай Първоначално написано от marto12345
    И ти да престоиш една нощ при кокошки - казаха те, - после няма да можем да те познаем... - култово

При нас не са казвали да я пишем задачата
    Марто защо имаш регистрация в бгмама и всичко дето пуснат там го копираш тука ?
    Какво лошо има

Сега си проверих. Имам гарантирани 60 точки на теста, тъй като нямам грешка, а на тезата може да ми дадат 1-2 точки, но не знам. На преразказа очаквам поне 30 точки. Сравнително съм доволна. Пък и за първо желание ми трябва 5.00 по математика, 5.50 по БЕЛ и шестици за годината по БЕЛ и математика.

Проверих си отговорите и нямам нито една грешка На 25 въпрос съм написала повечето от ключовите думи и ако им хареса, мисля, че мога да се надявам на 65 точки от този модул. :P

Не разбирам защо много хора се бъркат и от НЕутрален и ВСЕвиждащ разказвач (което е едно и също) става неочевидец, невиждащ и т.н.

Град
    Sofia
    Най- тъпото е, че баловете от миналата година не са никакъв репер, защото като е по-лесно, то е по-лесно за всички....Офф, как може на тоя лесен тест 3 грешки , дано поне преразказа да ми е добър, за да хвана 5.50. Айде стига съм го мислил, че вечеее..

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Абе хора споко и да нямате точно 5,50,примерно и 5,45 или 5,40 пак ще ви устройва ако искарате примерно 5 по математика или 4,60 и добри оценки по бг и мат за годината пак ще хванете бал над 30. А тази година конкуренцията е по-малка и е по-голям шанса,миналата година например във Бургас всички със бал над 30 и 30 са влизали във Англиийска Немска Математическа,при положение,че конкуренцията е била повече,така че не се притеснявайте

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    Абе хора споко и да нямате точно 5,50,примерно и 5,45 или 5,40 пак ще ви устройва ако искарате примерно 5 по математика или 4,60 и добри оценки по бг и мат за годината пак ще хванете бал над 30. А тази година конкуренцията е по-малка и е по-голям шанса,миналата година например във Бургас всички със бал над 30 и 30 са влизали във Англиийска Немска Математическа,при положение,че конкуренцията е била повече,така че не се притеснявайте
    Ти си от Бургас,нали? Как са ти точките на изпита,добре ли се справи?Как ще си подредиш желанията? (:
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ООООООООХ! сега като се замислих и аз го изпуснах тоя епизод където мъжете отиват бира...и на всичкото отгоре дори и да се бях сетила мислех че отиват при бай Минчо О.О без коментар...оф дано да си имам над 30т над преразказа..мисля че тва ми е единствената пропусната част....
    писна ми от тва притеснение покрай тея изпити бе !!!
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Да аз съм от Бургас,за който питаше.

Ами ще ги пиша така

1. АЕГ
    2. НЕГ
    3.Френска
    4.Руска
    5.Икономически

И т.н още ги обмислям,нека първо си видя резултатите

Иначе имам 57 точки на първи модул,на допълнителния се надявам на 29,30 т.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Aз искам да питам, ако съм забравила "Z"-то накрая, к'во става? (не аз, една приятелка )
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Ами ще ги пиша така
    1. АЕГ
    2. НЕГ
    3.Френска
    4.Руска
    5.Икономически

Аз ще ги пиша АЕГ,Френска,Италианска/Испанска.
    Иначе,знаеш ли г/д колко може да е бала тази година?С 31 и нещо дали ще можем да влезем? Как си с математиката (:
    п.п и аз съм от бургаска област,за това.

Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    Aз искам да питам, ако съм забравила "Z"-то накрая, к'во става? (не аз, една приятелка )
    На нас квесторите ни ги слагаха..
    Едва ли ще е нещо фатално,споко.

Леле...и аз забравих за тоя Милан...ужас...
    Не ви ли се струва трудничък тоя тест?Аз на курсовете по-малко от 55 точки не съм имал, а тук много грешки...направо не знам, това ми беше надеждата, освен да си разбия главата в някоя стена?

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Ами ще ги пиша така
    1. АЕГ
    2. НЕГ
    3.Френска
    4.Руска
    5.Икономически

Аз ще ги пиша АЕГ,Френска,Италианска/Испанска.
    Иначе,знаеш ли г/д колко може да е бала тази година?С 31 и нещо дали ще можем да влезем? Как си с математиката (:
    п.п и аз съм от бургаска област,за това.
    Сигурен съм,че ще може ,със математиката съм средно,абе 4,50-4-70 ще хвана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си