- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Първоначално написано от meriLinka
![]()
![]()
![]()
Прочети по-нагоре... питаха същото като теб!![]()
Стига сте психясвали, сума ти нерви хабите и то за нек'ви дреболии....
![]()
Милуш, Манол, Матей, Милен.. хааххахахаа.. поне не съм единствената...
Аз не съм си слагала Z накрая, а квесторите също не ми сложиха-ще ми анулират ли работата ?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ааа не, и тая година ще има големи бисерии....![]()
А това просто....ме застреляПървоначално написано от kamen971
![]()
![]()
Винаги, когато видя Манол се сещам за неяПървоначално написано от kamen971
![]()
Едва ли, според мен няма да ти я анулиратПървоначално написано от polssa
![]()
Just be yourself!
Дано ..Първоначално написано от magiie
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
егатииии имената честно...а аз после за малко да не се сетя,че те отиват да берат череши при Железничаря и щях да пише при Железков![]()
![]()
![]()
![]()
теста ми е добър - над 60т. / ПП. Камене,човек само критикуваш...винаги ще има някой справил се добре, друг не чак толкова, но все пак никой не е перфектен! Мн е кофти така...![]()
Преди малко с мама проверихме теста ми имам между 55-60т. на теста, а на преразката каквото кажат проверяващите.
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
"Седмокласниците тази година са 58 909, а местата в профилираните гимназии 38 303"
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Еми миналата година са били със 5-6 хиляди повече.Тоест тази година конкуренцията е по-малка.
егаати..Първоначално написано от bbabyy
![]()
П.С. Аз имам 58 точки без 25ти въпрос.. като цяло мисля, че преразказът ми е добър. Нооо.. ще видим на десети.
П.С.2 подписа.. <33![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Хора аре стига успокойте се! Всеки втори мнението му е "Ще ми анулират ли работата".Ще ви анулират работата само ако пишете с друг цвят химикал или ако рисувате усмивчици и т.н.Всичко друго са глупости.Никой няма за цел да ви анулира работата само си въобразявате !
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Преди изпита имаш 20 поста в които казваш, че искаш да учиш в английската и страшно много учиш....Имам чувството, че се самоубеждаваш колко си умен.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
100% съм сигурен ,че има много по-умни хора от мен и,че ще има много повече хора с по-висок резултат от мен.![]()
и това не ти дава право да обвиняваш другите, "по-неумни" от теб (:
Някой заек за 2 АЕГ?![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Сега по български добре, ама по математика, ако хвана 4.50 ще се радвам ;DD
Just be yourself!
Aз пък съм го объркал и съм написал дядо ЖелязкоПървоначално написано от MegiBoOm
. Дали ще ми вземат точка
![]()
Badabumbaaa
![]()
![]()
йей минааа
имам 4 грешки от по 2 точки
![]()
сега остава само по математика![]()
Айде и математиката ще я избутаме някак си..
Как ще си разпределите уикенда?
Ще ходите ли по уроци последни,по математика?
Колко задачи/ден..и етц.?
Много бисери в тоя преразказ,много нещо:Д![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз мисля утре да направя няколко втори модула, а неделя ще разгледам основните задачи.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
а ененене хора тея разновидности на името на бай Милан /в крайна сметка така беше правилното нали?/ ме убиха... милуш,манол и etc.явно човек като е притеснен си въобразява че чува такива глупости
![]()
![]()
![]()
аз до сега решавах 1 тест по математика...ох голяма съм костенурка >.< утре съм от 10 сутринта на последен урок и така...след тва цял ден задачиии а пък в неделя само ще си чета теоремите и една задача няма да пипна ;D
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Хора, на онова с литературните герои съм писала само Евтимий..а не отец Евтимий..дали ще ми отнемат цяла точка или 0,5? ;о
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
ПИСАХ БАЙ МИЛАН![]()
да де тва беше първото и най-важно нещо, което да ви кажа
![]()
Много ме е яд за теста, защото ако не бях тръгнала да си го проверявам и да се съмнявам в отговорите ми щях да имам пълен брой точкиСега ще имам между 55-60 и си мисля, че тезата ми е добре, така че ще имам 57-58-59.. а на преразказа се справих добре. Писала съм в сегашно историческо и минало неопределено и преразказа ми стига до средата на последната страница. Надявам се да имам около 32-33 точки и така стават общо 90, което е супер
Ако и по математика е толкова лесто директно влизам в английската
Аа да ви питам понеже съм писала "Български език" а не "БългарскиЯТ език" ще ми отнемат ли точките![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.