- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ами аз смятам да решавам малко тази вечер..утре имаме спортен ден, но той ще е час-два най-много.После съм на последен урок по математика..ииии се прибирам и започвам да решавам..Неделя няма да пипна нито един сборник.Ще се разходя по плажа и ще си почивам..Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Хеейй вие още пишете в тази темаа)))
Видях отговорите-имам 3 грешки на теста и съм объркала две от наклоненията.
Да се надяваме че ще е по-добре
Иначе за нещата които говорих в първите страници-Когато учебната година започна притеснението ми се изпари
По всичко имам 3ки горе долу
Освен по биология 5
и БЕЛ- 5
Оф само за тоя тест говорите..... Нали мина вече.
+1Първоначално написано от zlatit0o
Just be yourself!
Айде на тоя тест по едно 5.50 и на математиката като заковем и там 5.50 и сме кой където иска![]()
![]()
![]()
ОМГ ... „по-малко кандидатстващи - по-малка конкуренция - по-нисък бал“ -- > дрън, дрън ...убихте ме на място .. нали искате в по-хубави, по-елитни, по-престижни училища ?? ЗА ТЯХ КОНКУРЕНЦИЯТА ВИНАГИ Е ГОЛЯМА !!
както и да е, стига сме говорили за изпита по български - той мина ..
сега предстои математиката.. хайде и там да е така лесно (:
Вие се тревожите да не ви я анулират като сте драснали нещо , а аз си излях водата отгоре на теста![]()
![]()
такам сега остана изпита по математика, както казахте дано и там да по- лесно, но нещо ме притесняват тия задачи за движение и работа, че тогава, когато ги взимахме отсъствах и не ги схванах много и малко са ми трудни... има ли още някои така като мене![]()
Човек не знам какво да ти кажаПървоначално написано от l0verch0y
И какво стана ?
Някой утре ще ходи ли на тоя спортен полуден?? Аз смятах да не ходя,ама викат тука,че ще пишели отсъствия за целия ден..Не ми се играе тъпа народна.![]()
![]()
![]()
Не са разбрали още маи , защото те искаха да ми вкарат листа в плика аз отказах много ясно и го натиках набързо . Ама маи се усетиха нещо заради една коза ми са хилише отзад ама го запечатах и ... ще чакаме :Д
ПП:Половината ми вода замина :S:S
Лъжат теПървоначално написано от RY
само да съберат повече хора на празника на даскалото ми казаха ,че е задължително да отидем иначе отсъствия и на деня на талантите така беше ... нито 1 неизвинено ни ми написаха
Айде сега стига с тоя изпит...нали мина.. ще видим кво сме направила на 10и..
Аз се притеснявам за математиката-утре и в неделя по цял ден ще уча, независимо от нищо... ЩЕ ВЛЯЗА В Ш*БАНАТА ГИМНАЗИЯ, АКО ЩЕ ДА УМРА ДОТОГАВА![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Нас ни викат, ама аз няма да ходя.. те на нас няма да ни пишат отсъствия.
Иначе в 13:00 ни викат да се събираме пак в училище да решаваме задачи по мат.![]()
Just be yourself!
Не мога да повярвам. На теста имам такива прости грешки, че направо... Там за експозицията на Немили-недраги съм разбрал вярно твърдение, а на глаголите съм разбрал свършен вид и сега ще имам 55/65 точки... Epic fail!
Пак си добре. Аз на 23 и 24 задача им обърках местата в бланката“Първоначално написано от l0verch0y
Абе 48 точки на теста си е доста зле. На преразказа очаквам около 30![]()
Оф аз сега се чудя..Ама май няма да ходя.Пък и не вярвам тая да излезе с дневника на двора и да проверява.![]()
А аз се страхувах ,защото имам 2 малки грешки в теста,а в преразказа съм изпуснал една подробност.........И на 90 т. съм доволен.![]()
На вас казаха ли ви да пишете Z на свободните места в листа за преразказа?
По-принцип е грешка, ако не сложиш Зоро (тъй де, знака му) на празните листове и там където ви свършват писанията... дано няма санкции![]()
На мен квесторката от бързане да пише буквата,ми направи дупка с химикала на черновата.![]()
наща директорка ни освободи 7- ми клас да не ходим утре на спортиния празник![]()
наща директорка ни освободи 7- ми клас да не ходим утре на спортиния празник![]()
И аз няма да ходя на спортния.
Ще решавам задачи..и това ще е.
![]()
И ще се наспя![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()