.
Отговор в тема
Страница 243 от 293 ПървиПърви ... 143193233239240241242243244245246247253 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 051 до 6 075 от общо 7312
    Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Аз даже не знам от колко часа е.. Пък остава да ида..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на Mirage3
    На нас квесторките нищо не са ни казвали за това Z.

Повече от фен
    Град
    Русе
    Имам 58 на теста, очаквам почти максимални на преразказа! А това за Z, моят квестор ми го направи, но само на следващата страница, след преразказа.

Аз пък ще ходя,защото едно момиче ще е там...

Град
    Пловдив :)))))
    офф хора просто НЕ ГО МИСЛЕТЕ повече
    каквото е станало е станало
    не можем да променим НИЩО само се притесняваме още повече
    Така че дишайте дълбооко и споокойно (опитвам се да убедя и себе си )

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Как се превежда:

but your shus are still awesome ?

Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ъъъъъъ.... Но твоите обувки са все още страхотни?

Само за shus не съм сигурна, но по начина му на произнасяне трябва да е като shoes.

Град
    По света и у нас, но не и у вас! ;]
    Хорааа, искам да попитам ако по математика направя само 1вия модул и всичко ми е вярно .. общата оценка 6 ли е или ако не направя и 2рия няма да имам 6 .... Мерси предварително !

Супер фен Аватара на magiie
    Ако направиш само 1-я модул (т.е. 65т. - това е 4.750), няма как да хванеш 6.. иначе 86т. е за 5.50
    Just be yourself!

Град
    По света и у нас, но не и у вас! ;]
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Ако направиш само 1-я модул (т.е. 65т. - това е 4.750), няма как да хванеш 6.. иначе 86т. е за 5.50
    Мерси !
    ЕДИТ: Ааа може ли да ми дадеш (забравих му името ... за кокло точки каква оценка получаваш )

Голям фен Аватара на LaChupacabra

не съм добре..откачам с тоя проклет изпит! пак си борих тъпите точки и ми излязоха към 45 /мда...мазохист съм а и на всичкото отгоре ми беше интересно ии... / ..оф вече не ми пука....
    честно казано се надявам на около 4,50 по математика за да си ме приемат в моето училище в което уча сега и тва е ...искаше ми се да уча испански ама...няма да се получат нещата...както и да е

аз сега лягам...утре рано съм на уроци и ипосле не знам сигурно ще решавам задачи...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaMbOqQ
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Мерси !
    ЕДИТ: Ааа може ли да ми дадеш (забравих му името ... за кокло точки каква оценка получаваш )
    Не, това е било от 2007,2008,2009, но не и 2010 . Тогава 98,99,100 точки са били пълна шестица, следователно 5.50 е при 84 точки . Смяташ си го с пропорция, нямам скала . Иначе ползвай тая , като върнеш оценките с .. две назад .. така де, при 86 трябва да е 84 и така

http://www.minedu.government.bg/open...a_bel-2007.pdf
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    На нас квесторките нищо не са ни казвали за това Z.
    На нас дойде да ни го каже библиотекарката точно 10 сек след като си запечатах всички пликове.

Не разбирам какво толкова се тревожите за математиката. Там задачите са много лесни.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    На нас пък не са ни слагали Z, както и в други училища, а не вярвам на толкова хора да им анулират работата затова-нали все пак тва се запечатва в плик пред очите ми и после ще се разбере, ако е отварян
    Иначе тая сутрин се събудих с УЖАСНОТО чувство, че на преразказа АДСКИ съм се изложила..... Направо не знам дали и 30т ще изкарам.. !! А когато ни излизат резултатите ще можем ли да видим колко точки имаме на преразказа и колко на 1 модул ? (и за математика важи въпросът ми ) ..
    Само дано математиката да е на поносимо ниво, за да може хем да си я реша, хем да не е мн лесна, за да може да вляза...оффффффф...сега докато си чакам резултатите съм по-напрегната, отколкото преди изпита..
    П.С. Няма да ходя на спортен празник Мн ясно, че ще решавам задачи
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

И аз няма да ходя В 11.00 съм на урок и сега си решавам домашната. След като се прибера ще вляза да се изкъпя, после ще решавам задачи най-вече вторите модули от един сборник и ще реша миналото външно. Дано да се справя там, надявам се най-малко на 5.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    polssa, отговорът е не. В сайта, в който излизат оценките, точките не се дават. Публикувани са само по две оценки на предмет - една за първия модул и една за кандидатстване, тоест с включени точки и от втория модул. В София специално, миналата година много малко училище са казали точките на учениците си. В други градове са ги изкарвали на списъците, заедно с оценките.
    Единственият сигурен начин да си разбереш точките, е да отдиш с родител да си разгледаш изпитните работи в определените за целта дни.РИО публикува датите и училищата, в които могат да се направят такива проверки.Хем ще видиш и кое как ти е оценено.Аз си бях доволна от оценките и не се мръднах да си ги гледам работите. Домързя ме.
    Хмм, дано и при мен не се стигне дотам... Но нямаше ли чувството след изпита, че си се изложила (не искам да съм единствена, но това, че на първия модул нямам грешка не означава, че не мога да се изложа на преразказа ...)
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Някои знае ли колко е за 3-4-4:50 , че имам 40 точки и на преразказа 10 -15 стават 50-55
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Хора ... вярно ли е, че преразказа може да бъде написан и в сегашно историческо и в минало време ?
    Just Siseyy Hater's ...

Хайде, пускайте задачки от втори модул !!
    П.С. : и аз няма да ходя на спортния .. аа само на нас ли ни казаха на беловата на преразказа да не пишем нито заглавие, нито автор, нито дидактическа задача ???

Град
    Стара Загора ;]]
    Госпожата на една приятелка и е казала, че може ... Аз не съм ходила на уроци и не бях правила от името от неутрален разказвач и го написах с минало време ...
    Just Siseyy Hater's ...

Ако съм обаркал времето колко точки ще ми земат??

Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    Хайде, пускайте задачки от втори модул !!
    П.С. : и аз няма да ходя на спортния .. аа само на нас ли ни казаха на беловата на преразказа да не пишем нито заглавие, нито автор, нито дидактическа задача ???
    Ако съм обаркал времето колко точки ще ми земат??
    същия въпрос
    Just Siseyy Hater's ...

еми леля ми е учителка и каза че май 4 се взимат

ама ако много хора са го писали така може да решат да взимат само 2 (днес ще го обсъждат)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си