- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аз даже не знам от колко часа е..Пък остава да ида..
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Имам 58 на теста, очаквам почти максимални на преразказа! А това за Z, моят квестор ми го направи, но само на следващата страница, след преразказа.![]()
Аз пък ще ходя,защото едно момиче ще е там...![]()
офф хора просто НЕ ГО МИСЛЕТЕ повече
каквото е станало е станало
не можем да променим НИЩО само се притесняваме още повече
Така че дишайте дълбооко и споокойно (опитвам се да убедя и себе си)
Как се превежда:
but your shus are still awesome ?
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ъъъъъъ.... Но твоите обувки са все още страхотни?![]()
Само за shus не съм сигурна, но по начина му на произнасяне трябва да е като shoes.
Хорааа, искам да попитам ако по математика направя само 1вия модул и всичко ми е вярно .. общата оценка 6 ли е или ако не направя и 2рия няма да имам 6![]()
.... Мерси предварително !
Ако направиш само 1-я модул (т.е. 65т. - това е 4.750), няма как да хванеш 6.. иначе 86т. е за 5.50![]()
Just be yourself!
Мерси !Първоначално написано от magiie
ЕДИТ: Ааа може ли да ми дадеш (забравих му името ... за кокло точки каква оценка получаваш)
![]()
![]()
![]()
не съм добре..откачам с тоя проклет изпит! пак си борих тъпите точки и ми излязоха към 45 /мда...мазохист съм а и на всичкото отгоре ми беше интересно ии... / ..оф вече не ми пука....
честно казано се надявам на около 4,50 по математика за да си ме приемат в моето училище в което уча сега и тва е ...искаше ми се да уча испански ама...няма да се получат нещата...както и да е
аз сега лягам...утре рано съм на уроци и ипосле не знам сигурно ще решавам задачи...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Не, това е било от 2007,2008,2009, но не и 2010 . Тогава 98,99,100 точки са били пълна шестица, следователно 5.50 е при 84 точки . Смяташ си го с пропорция, нямам скалаПървоначално написано от BaMbOqQ
. Иначе ползвай тая , като върнеш оценките с .. две назад
.. така де, при 86 трябва да е 84 и така
http://www.minedu.government.bg/open...a_bel-2007.pdf
Love is everything!
На нас дойде да ни го каже библиотекарката точно 10 сек след като си запечатах всички пликове.Първоначално написано от Mirage3
Не разбирам какво толкова се тревожите за математиката. Там задачите са много лесни.![]()
На нас пък не са ни слагали Z, както и в други училища, а не вярвам на толкова хора да им анулират работата затова-нали все пак тва се запечатва в плик пред очите ми и после ще се разбере, ако е отварян
Иначе тая сутрин се събудих с УЖАСНОТО чувство, че на преразказа АДСКИ съм се изложила..... Направо не знам дали и 30т ще изкарам.. !! А когато ни излизат резултатите ще можем ли да видим колко точки имаме на преразказа и колко на 1 модул ? (и за математика важи въпросът ми ) ..
Само дано математиката да е на поносимо ниво, за да може хем да си я реша, хем да не е мн лесна, за да може да вляза...оффффффф...сега докато си чакам резултатите съм по-напрегната, отколкото преди изпита..![]()
![]()
П.С. Няма да ходя на спортен празникМн ясно, че ще решавам задачи
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И аз няма да ходяВ 11.00 съм на урок и сега си решавам домашната. След като се прибера ще вляза да се изкъпя, после ще решавам задачи най-вече вторите модули от един сборник и ще реша миналото външно.
Дано да се справя там, надявам се най-малко на 5.
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Хмм, дано и при мен не се стигне дотам... Но нямаше ли чувството след изпита, че си се изложила (не искам да съм единствена, но това, че на първия модул нямам грешка не означава, че не мога да се изложа на преразказа ...)Първоначално написано от aras97
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хора ... вярно ли е, че преразказа може да бъде написан и в сегашно историческо и в минало време ?
Just Siseyy Hater's ...
Хайде, пускайте задачки от втори модул !!
П.С. : и аз няма да ходя на спортния .. аа само на нас ли ни казаха на беловата на преразказа да не пишем нито заглавие, нито автор, нито дидактическа задача ???
Госпожата на една приятелка и е казала, че може ... Аз не съм ходила на уроци и не бях правила от името от неутрален разказвач и го написах с минало време ...![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Ако съм обаркал времето колко точки ще ми земат??
същия въпросПървоначално написано от l0verch0y
![]()
Just Siseyy Hater's ...
еми леля ми е учителка и каза че май 4 се взимат
ама ако много хора са го писали така може да решат да взимат само 2 (днес ще го обсъждат)