- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Дано ... Ще се побъркам заради този преразказ ...Първоначално написано от vannes
Just Siseyy Hater's ...
е какво дори да ти смъкнат 4 оставаш с 31 (:
пускайте задачи моля ви
Така и не ми отговорихте колко е за 4 .. 4,50, 5?
Е то щом си го писала в минало време ще си допуснала и други грешки така,че едва ли ще са 31 точки.
58 точки са за 4,50Първоначално написано от l0verch0y
72 са за 5,00
4 - 44т.Първоначално написано от l0verch0y
4.50 - 58т.
5 - 72т.
Just be yourself!
Самата дидактическа задача не е изпълнена отнемат се 5-6 т. само от това,но това се отразява и на другите показатели.Ако вземат само 5 т, ще е супер нечестно спрямо другите .Като се замисля те на всякъде ще проверяват различно едни ще вземат 5 т. а др 10 така ,че пак няма да е обективно.
80-87-88 точки по БЕЛ как са?Каква оценка прави?И..ако примерно имам 4,50 по математика и 5 и 6 от даскало..колко бал излиза? 31 хващам ли..![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
35
35Първоначално написано от l0verch0y
Макс, е 35 точки... е то не се гледа само времето, за да ти вземат точки-тоест трябва да си слагал правилно запетайки, правопис, оформление на текста, да нямаш фактологически грешки, да имаш хубав изказ...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Мерси мерси
ПП:Водата ми имаше вкус на манджа .. постоянно за тва мислих и са разконцентрирах ..![]()
Едва ли някой ще има пълен брой точкиПървоначално написано от polssa
Все някоя буква/дума,запетайка ще е пропуснал..и..така,де.
оф като пълния тъпанар за стотен път да повторя : може ли някой да пусне задачи тип втори модул ??
охх мерси![]()
Дайте някоя без отговорите ,че не е интересно така и като я решим да питаме дали е така.
По принцип тези задачи са по трудни от тези които дават на теста.Първоначално написано от magiie
Badabumbaaa
4-ти линк 30 зад. отг:60; 28 зад. отг:18 см2;
Да толкова е ,но тя не е от 4 линк.
Ами не ми зареждат задачите и аз предположих, че е тази.. иначе сега като погледнах всички отговори на тестовете, които съм пуснала, няма отговор 18..
Just be yourself!
Oх,мамка му!Една текстова не мога да реша..
Кой ще ми обясни как се решават по-най-простия-начин тези за работа,движение и сплави..ГР
![]()
![]()
Започнах да решавам задачата колко е ъгъл PAN ? Ако ми са верни разсъжденията ще пусна решение.Първоначално написано от aras97