.
Отговор в тема
Страница 25 от 293 ПървиПърви ... 152122232425262728293575125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 7312
    мацкоо .. незнамм другитее как я разбират тая матиматика, но лично аз нищо не разбирам .. във Вторник правим Тест и почваме с Уравнениятаа .. иска ми се да минее тояя ужасс , но въпреки това да завърша със 6 и да направя таяя гадна матураа!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    да ве мацка и аз съм същата

просто,от 5 клас не ми върви
    ама 5 и 6 клас,се отървах - с 5ци завърших
    ама сега не почвам добре,важна година ни е все пак
    правихме вчера на разлагане,за 20 минути,понеже тая закъсня и имахме намалени,и..напрао :/ беше мн зле . нищо не направих и ако ми тупне още една 4ка..ще се гръмнааааааа

ся с тая геометрия почваме и дано успея да ги схвана
    ходя и на уроци,г-жата ще ми се кара..напрао

Еми аз мога да кажа,че математиката я разбирам. Слушайте госпожите и ги питайте да ви обяснят по-добре..друго не знам какво да кажа.Оценките ми засега са 6,6,6,6,5 , ама много ме е яд за петицата .В понеделник правим контролна за геометрията,много ме е страх. Сега имам да решавам 10 задачи за утре за урока..винаги си казвам,че няма да оставам за петък вечерта и винаги го правя.

Емии то да ти кажа мацкаа и на менее не ми върви особенно по математикаа ... незнамм как ще ги изкарваме тея 6-ици простоо .. леле аа тваа супеерр много ша ни трябваа! Най - важната годинаа е сегаа ! Просто незнамм как ще ги правимее теяя матурии ..

RY ... емм не че нещо но някои хора не ги разбират не защото не учат а заради самата госпожаа ... имаа някоии дето преподаватт суперр злее като нашата премерноо

Цитирай Първоначално написано от MonnyG
    RY ... емм не че нещо но някои хора не ги разбират не защото не учат а заради самата госпожаа ... имаа някоии дето преподаватт суперр злее като нашата премерноо
    Толкова ли е зле? Можете да се оплачете на някой..примерно на психоложката (в нащо училище обикновено тя се занимава с такива неща) или на директора?

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Аз имам 4 4 5

аз имам 6,5,6,6

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    оценките ми са 6,5

MonnyG, на уроци не ходиш ли? Там не ти ли обясняват това, което не разбираш? И освен това щом не се справяш трябва да решаваш много задачи. Няма да стане иначе. Математиката така се учи. А иначе моите оценки по са 3 , 6, 6, 6

"МацкО"

аха
    АХАХАХАХАХАХАХ
    АХАХАХАХХАХАХАХАХХА
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Хора... Много съм зле По математика имам предвид. Досега оценките ми са 3, 3, 4. За срока 100 процента ще имам 3, защото при нашата госпожа много трудно се искарват оценки, понеже рядко дава конторлни, а не изпитва в час.
    По български език и литература за срока ще имам 5.
    По всички останали предмети ще имам 5 или 4 за срока. Направо съм се отчаяла, толкова ли съм зле?!?!
    Не знам вече какво да направя... Все пак това е важна година, а както съм тръгнала, май няма да вляза гимназията която искам и ще отида в някое забутано даскало.
    Бтв, някой знае ли баловете на училищата във Варна? Ще ми бъдете в помощ, ако ми ги кажете... Ако са високи, ще е поне някакъв стимул да се постарая да ги оправя тези оценки, макар че май няма начин да изкарам шестица по нещо за срока

^Къде и с какво искаш да кандидатстваш? А иначе за баловете знам само на МГ и IЕГ. За най-елитните им паралелки миналата година беше 32,5 за МГ(най-високият в града) и 31,9(Първа).

Мега фен Аватара на ameli
    Толкова свикнах да ставам сутринта за уроци миналата година, че и тази веднъж станах и отидох. Влизам и гледам някви шашнати седмокласници И вече си спа до .. 12

Та, не се шашкайте много, всичко ще мине и даже после ще ви липсва Ако имате въпроси по уравненията (най-любимата ми част <33) с удоволствие ще ви помогна :P

SweetLuna7 - купи си книжка, за да видиш къде какво точно се учи и какъв е бала. На къде си се насочила?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ПМГ Варна с биология като първо желание и Английската гимназия като второ.
    За какво книжка става въпрод?

Цитирай Първоначално написано от sasec
    ^Къде и с какво искаш да кандидатстваш? А иначе за баловете знам само на МГ и IЕГ. За най-елитните им паралелки миналата година беше 32,5 за МГ(най-високият в града) и 31,9(Първа).
    Обратното е и най-трудно се влиза в 1ва! :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Така прочетох в интернет. Не си спомням статията, но точно така пишеше. А иначе тези книжки не излизаха ли януари месец? Или февруари?

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Сериозно ли?

Цитирай Първоначално написано от SweetLuna7
    ПМГ Варна с биология като първо желание и Английската гимназия като второ.
    За какво книжка става въпрод?
    Ще влезеш в ПМГ с тези оценки А книжка.. от будките, книжарниците.. навсякъде

Ще вляза ли? Оух, доста ме успокои.... Мерси. Все пак ще се стягам да уча, макар че повече от това няма накъде (уча по около 4-5 часа на ден и след това наистина нямам сили за повече.)
    Задължително ще проверя за книгата.

Цитирай Първоначално написано от SweetLuna7
    Сериозно ли?
    Еми да, ама сайта на рио варна нещо не ми се отваря. Иначе там всичко си имаше.

Хора,може ли да ви питам за една геометрична задача..ще сложа и чертеж щото е с чертеж. Уж е лесна,но просто тоя вид задачи съм го изпуснала нещо и не знам начина,по който да я реша. Казвайте,ако на някой му се занимава,иначе няма да я пускам.

Пускай.. колко е геометрична в смисъл ъгли, фигури?

Пускай.. колко е геометрична в смисъл ъгли, фигури?
    Ами свързана е с материала за триъгълник,т.е ъгли...ноо понеже пиша от съвсем нов комп',няма нито пейнт,нито нищо.. Та не знам как да сложа чертеж.. Абе няма значение,утре на урока ще питам. Мерси.

Писала съм и преди,но от сега нататък ще пиша честичко. Казвам се Марина. Уча в ПМГ и ще кандидатствам в ПМГ след седми също. Тая година нещо никак не ми върви. Направо се МРАЗЯЯ. Математиката я ненавиждам ужасно многоо. Неска прайхме някво тъпо контролно.
    не ми се мисли..
    Българският и литературата ми вървяха миналата година ама тая година нещо...
    откачам.
    важно година,ала бала, аз съм злеее.
    и не мога да се оправя. Не мога да стана и да продължа. Седя си на земята и полудявам.
    да беше и само училището то пък сичко ми е зле.
    депресарска работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си