.
Отговор в тема
Страница 251 от 293 ПървиПърви ... 151201241247248249250251252253254255261 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 251 до 6 275 от общо 7312
    Супер фен Аватара на magiie
    Нашата госпожа по математика ни каза, че дори да направим само чертеж и да си пресметнем нещо, трябва да го има на беловата.. защото пак някви 3 точки ще се дадат ;д
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от magiie
    Нашата госпожа по математика ни каза, че дори да направим само чертеж и да си пресметнем нещо, трябва да го има на беловата.. защото пак някви 3 точки ще се дадат ;д
    +1.. Абе каквото и да се сетите го пишете

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Чак за чертежа няма да дадат 3 т..

За чертеж дават 1 т.

Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    Спокойно, бе, хора!! Ще се справите!
    Арас97, откъде дойде това + 3? Останалите неща горе-долу ги разбрах.
    Аре дее, защо ме игнорирате?

Цитирай Първоначално написано от maxidimov
    Цитирай Първоначално написано от p0rt0kalkaa
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Дайте някоя задача-геометрична !
    30. Даден е четириъгълник ABCD s <BAD=70 градуса. Права, минаваща през средата на CD и перпендикулярна на CD, пресича страната AB в точка M и разполовява лицето на четириъгълника. Ако <AMD=<BCM , докажете, че триъг. AMD е еднакъв на тръг. BCM и намерете острия ъгъл м/у ъглополовящите на ъглите ADM i BCM.

23 градуса?
    не

Супер фен Аватара на magiie
    kamen971 написах чертеж и да си пресметнем нещо..
    Just be yourself!

Град
    Русе
    Здрасти, бъдещи зайци, влизам в темата, за да ви пожелая много късмет утре, както и да влезете в най-желаните от вас училища. Не се паникьосвайте, сигурна съм, че ще се справите!
    More days to come
    New places to go
    I've got to leave
    It's time for a show

Here I am, rock you like a hurricane!

Айде утре да минавааа и да идва десети да си видим оценкитее

В повечето случаи ти дават само 1 точка за това да означиш с х търсеното нещо..И така докато се усетиш си събрал половината точки. Дори и най-трудната задача да не можеш да решиш,от условието извеждаш нещата,които следват..

Голям фен Аватара на joannalof
    Моля ви погледнете тая задача,че ми стана много интересна от един сборник е :
    За да се изпържи една риба от едната страна са необходими 6 минути.В тигана могат да се пържат едновременно само 4 риби.Колко най-малко минути са необходими за да се изпържат 5 риби от двете им страни?
    има отговор ама не мога да го получа :Д
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

15...Едва ли, ама все пак...толкова ли е?
    Аз пак да питам
    http://imageshack.us/f/696/29052011460.jpg/ - Тука тройката откъде идва?

Моля ви някой ако може да ми помогне с тази (28 от миналогодишния изпит)
    http://www.prikachi.com/images.php?i...4/3394904Y.png
    Enjoy Life ^_-

За да се изпържи една риба от едната страна са необходими 6 минути.В тигана могат да се пържат едновременно само 4 риби.Колко най-малко минути са необходими за да се изпържат 5 риби от двете им страни?
    60?
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Хипер лесна,дано да се паднат такива.

Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    15...Едва ли, ама все пак...толкова ли е?
    Аз пак да питам
    http://imageshack.us/f/696/29052011460.jpg/ - Тука тройката откъде идва?
    браво,толкова е
    а някой знае ли сайт с всички необходими формули за всички фигури?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Никфи формули не ти трябват. Макс за лице на правоъгълник Айде късметт и дано да бъде лесно !!

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от musiic
    60?
    Толкова трябва да е,много е лесна тази задача,устно се решава.

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Щом за 6 минути се пържат 4 риби от едната страна, значи от двете страни 4 риби се пържат за 12 минути. Умножаваш 12 x 5 = 60 мин.
    Поне така мисля аз де. Може и да не е вярно

Отговора в сборника е 15 получих го с малко нагласяне

Ч

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Отговора в сборника е 15 получих го с малко нагласяне
    Даа, защото се 4 се пържат едновременно, а не една по една. Чак сега зацепих.
    Badabumbaaa

Aха Амии не съм очаквала да ми е вярно, ама все пак опитах

Аз го направих с пропорции, както знам да го правя.
    Решил съм я по адски малоумен начин, ама нали си я разбирам...
    4 риби за 6 минути - 4 по една втора
    4 риби за х минути - 5
    (4.6) : 2 = 4x : 5
    x = 15
    И аз малко данните с налучкване ги слагах, защото не бях много сигурен кое къде трябва да стои

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    М/у другото,точно след като го сметнах 60,зацепих,че се пържат едновременно.

Уффффффф винаги съм се чудила къде ще ми трябват тея текстови задачи.. Като почна да пържа риба сигурно ще трябва да смятам като в тая задача Ама щом ги учим все някъде ще ни трябват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си