- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Да бе, чак сега загрях, че се пържат едновременно.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Да де, това ясно, ама в самото начало на решаване от 72 остава само 3...Другото 69 къде отива?![]()
Мерси за отговора иначе
Eдит:
Някой дали ще може да ми обясни това:
http://www.prikachi.com/images/141/3395141h.png
AC ll CD
BC ll DE
Според мен отговора изобщо не е 15 и няма как да бъде.Сборника може да са сгрешили отговора.Първоначално написано от joannalof
Значи имаме 5 риби и всяка се пържи в тигана за 12 мин (от двете страни)
щом като тигана събира 4 значи 4 ще се изпържат за 12 мин а останалата ще се пържи наново сама в тиган пак за 12мин => че 5-те ще се изпържат за 24мин![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
аз днеска до към 4-5 си решавах задачи 2ри модул,четях си теоремите и така
и аз мисля че е 24 :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз мисля, че алфа е 60 градуса, но не съм сигурен.Първоначално написано от Lanconnection
Badabumbaaa
Слагаш 4 риби и ги пържиш от едната страна 6мин, след това махаш една риба и слагаш петата, а другите ги обръщаш и пак пържиш и стават 12мин. след това махаш трите и слагаш другата и обръщаш тази която си я пържиш и стават 18мин.стана ми интересно и се опитах ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
[quote="robertdowney"]Аз на твоята импровизирана рисунка в Paint не видях никъде точка DПървоначално написано от Lanconnection
Опа...D е горе на мястото на С, а С е при алфата
и е AB ll CD...спя направо![]()
Е така ставаПървоначално написано от Lanconnection
Значи отговора е 70.Продължаваш права ВС и в триъгълник АВО (О елемент на АЕ) АОВ=65(съответни) и а=АВО = 180-(55+65)=70
![]()
60 градуса е - не 70Първоначално написано от DirtySmile
![]()
(Нанси Уичър Астор)
http://www.prikachi.com/images/103/3395103p.jpg
Хора, на 30та тук изравнявам двата пътя, получавам разстоянието , ок. Ама .. пише " Ако се движи с постоянна скорост от .... км в час, ще пристигне в София в 12 часа.", а въпросът е " С каква постоянна скорост трябва да се движи, за да пристигне в София в 12 часа" ?![]()
може ли решение?
И решение на http://www.prikachi.com/images/104/3395104U.jpg 29та, може лии?![]()
![]()
Love is everything!
Опа, тука съм.Мерси за решението! Много я мразя тази успоредност...АВО кръстен ли е на алфата?
Айде хора аз мисля да лягам /ако заспя де/Лека и мека ^^
Успех утре на всички и да не се отървете от късмет! (:
Това е от сборника на Регалия и аз уча там и отзад ги има отговорите с решенията можеш да ги видиш иначе съм ги решавал и са много лесни,само че сега не ми се пише решениятаПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Айде, и аз отивам да спа, че утре няма да мога да стана. Успех на всички ни!![]()
![]()
(Нанси Уичър Астор)
Може ли някой да ми напише решението на 29? --> http://www.prikachi.com/images/105/3395105A.jpg
Just be yourself!
Ужас. Вместо да си избистрите ума и да си легнете рано, в 10 часа решавате задачи. Лоща стратегия, много лоша.
Здравейте седмокласници! Пожелавам ви успех утре и никакво паниранеЗнам колко ви е напрегнато сега,била съм на това дередже преди 3 години и още като си спомня как денят ми беше започнал на криво ми става зле.Важното е,че накрая успях и всичко мина по мед и масло.И при вас ще има щастлив завършек,не се безпокойте(особено след километричните страници,изписани със задачи само във форума
)
P.S. Има ли някой от Варна и ако да,какви са му желанията за гимназия?Интересно ми е дали от тук няма да има някое зайче при нас.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
КЪСМЕЕЕЕТ! (:
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Айде и от мен, и на мен успех утре!!![]()
Да не оставяте нерешена задача... ;дд
Just be yourself!