- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аз съм от 5-таПървоначално написано от Waterpolo1997
УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ!!!
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Успех!Дано е лесно!
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Късмет и да се съсредоточите...да не допускате в себе си страха и да ги рабием, а после само хубави емоции да споделяме тук! Е хайде да ни върви по мед и масло!![]()
Успех на всички! Надявам се този изпит да е така лесен, както изпита по БЕЛ.
http://smirnenski.com/Documents/1_mo...0-may-2011.pdf А ето го и изпита по мат.На първо четене не е труден.Успех на всички![]()
Metallica12 можеш ли да намериш и задачите от 2ри модул?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ей как ви се стори?какво получихте на задачите от 2ри модул?![]()
на 26 и 27,28 колко получихте?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз на 26-та: х=1
на 27 - 90 см(на 2-ра)
28- средноаритметичната 5,25.
(не знам дали са така..)
Не беше нещо гадно теста..но,имаше и кофти задачи.
Миналогодишния ми хареса повече.
Надявам се да съм се справила,айде да излизат резултатите вече..
Да не говорим,че 29-та и 30-та бяха УЖАСНИ!
НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ СВЪРШИ!ТОВА БЕШЕЕЕЕ!Сега да се наслаждаваме на всичко прекрасно,което ни предстои хехее![]()
![]()
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз получих:
26:1
27:90 см^2
28:5,25
29:24,5 км
30:60 градуса
Вие?
На 26-та получих -1 ... ;дд 29,30 нищо не направих ...Първоначално написано от awesomesheepy
Just Siseyy Hater's ...
Абсолютно същите са ми отговорите, само че на 28 отговорът е 5,20. Също така не съм описвал подробно 29 и 30, а само отговорите писах. На 30 правих и чертеж.Първоначално написано от Strength
Ако някой ми спори за 28, ето решението:
x - math
y - bel
(x+y)/2 = 5,5
x+y = 11
z - bio
c - history
v - chem
(z+ c+ v)/3 = 5,0
z+c+v=15
x+y+z+c+v/5=26/5= 5,20.
Осмокласника май е сбъркал![]()
Знам, но не можах да ги реша. Ако имам 5 ще съм доволен. Почти 100% съм сигурен, че нямам други грешки, освен че не съм описал 29 и 30.Първоначално написано от aras97
Оххх...мина задоволяващо
Ето отговорите ми на 2 модул
26. х=1
27. S=90 кв.см
28. 5.25 (тя ми е грешна ;@ )
29. 24.5 км.
30. ъгъл AMN = 60 градуса
Първи модул беше лесен
Надявам се на 5.70![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Значи:
26 - x=1
27 - 90cm на 2ра степен
28 - 5,20 е отг.
на 29 и на 30 писах глупости, по точно на 29 се опитах да направя нещо, ама
на 30 получих 30, но със сигурност не е така
P.S тоя дето седеше пред мен преписа всичко на 1 модул, а на 2ри го питах за нещо, а той се прави на ударен, мама му *****
Е, аз още не знам за 1 модул какво е, но ..дано де !! ..Малко несвързано говоря, ама ми се спи и съм НЕЧОВЕШКИ гладна... Тез матури били много изморителни..Първоначално написано от aras97
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
аз не съм си записала отговорите,но като излязат самите задачи ще се подсетя,спомням си какво съм писала![]()
Ммм...очаквам поне 85 точки.
26. 1
27. 90
28. 5,25 , но е грешна и много ме е яд за нея
29. 24,5
30. знам, че се получава 60, но не можах да докажа и може би само 2-3 точки.
На теста май нямам грешка, ама ще видим.
Аз писах по 30 донякъде и май доказах, че триъгълникът е равнобедрен, ама и чертежът не ми е много точен...![]()
На първи модул реших всичко без 20. Е писах отговор, ама не можах да се сетя как да я реша, пък преди съм решавал подобна.![]()
На втория модул, освен 30, всичко оставало си написах, ама 28 ми е грешна. хД
На 28 много ме е яд.Написал съм:
5.5+5 върху 2 = 5.25
6+5+5+5+5 върху 5=5.20
6+5+6+4+5 върху 5 = 5.20
И пак съм написал 5.25 за отговор...
Резил, майна..89 точки - от 2 модул имам -5 т. , а от първи имам 2 грешки - и двете по 3 т.....става въпрос, ако на 29. и 30. задача ми дадат по 10т. ... на 30. описанието ми отне една страница, а на 29 - също толкова...
Та 88-89 точки колко са?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
26. 1
27. 90
28. 5,25 (малее така ме е яд, защото си бях написала 5,20, ама едно момиче ми каза 5,25 ;@@ умирам..)
29. не съм я решила
30. 60 (да се изФукам ;дд реших я първа от нашата група, само като казах, че съм я решила ии всеки пита "как я реши".. казах отговора даже там обяснявах, ама нещо не схванахаи сега аз и едно момче сме я написали..)
След малко започвам да уча по английски.. :P
Just be yourself!
Объркал съм най-тъпата - 7,
На 30 писах два начина и получих 60
Не съм сигурен само за 30 колко точки ще ми дадат
Реших всичко от 1 модул,но от втори само 26 и 29 са ми верниСамо аз и едно момче я решихме 29.На 30 само чертежа направих,а на 28 и 27 ми казаха грешни отговори и се подведох,но здраве да-утре по английски се надявам на добър резултат
![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain