- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
абе дано сме се справили![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ей хора, на мен по математика, дали ще ми зачетат за вярни решенията на 29 и 30 като съм им разместила местата.
Кога ще излязат отговорите ?![]()
Не, 0x<=5. Логиката е, че 0 е по-малко или равно на 5 което е напълно вярно, затова отговорът е Г)- всяко x е решение.Първоначално написано от JustForFun
Ужас, ужас, ужаааааас![]()
На 1 модул имам 6 грешки, а на втори 1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще се гръмнаааааааа.. Английската ще я видя през крив макарон
![]()
![]()
![]()
Сигурно до довечера ще публикуват отговорите и задачите в сайта на МОМН.
Аз имам 58 точки. Знаете ли каква оценка ми носят тези точки?
Според мен, задачите бяха лесни. Само 30 беше по-трудна.
Всичко ми е вярно, само се ядосвам за една тъпа грешка на 27.
Реших я правилно, намерих височината към по-голямата страна, но при пресмятането на лицето съм заместила не с по-голямата, а с по-малката страна....![]()
Т'ва е за 4.50Първоначално написано от kukuchev711
Just be yourself!
Да от 2007 но мисля, че е същатА като тази от 2010Първоначално написано от polssa
Badabumbaaa
Оооо, кеф!Първоначално написано от magiie
Вдигам БАНКЕТ!
JustForFun, мерси .. и аз така получих, ама в отговорите на арас97 ... ;хх
нали се получава, че 0.х <= 5 , е как тогава 0 ще е равна на 5 ?? според мен няма решение .
П.С. : на първи модул евентуално имам 1 грешка (ако 13та не е така както аз мисля), а на втори на 30та получих 90 ... не все пак ще вържа някакви точки 100 % ..
ба най-лошия случай (0 точки на 30та и 13 да ми е грешна) ще имам 87 точки .. перфектно (:
Аз на тази с лицето получих 90, написах го, ама се заблудих и после поправих на 100. Айде карай
.
Първия модул беше много лесен! Аз само не реших 30 до края, но не ме е яд. . чак толкова много.
0.х≤5, а на тази е Г), защото 0х, в какъвто и да е случай е ПО-МАЛКО от 5.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Всяко х трябва да е,защото е равно ИЛИ по-малко.В случая вземаме по-малко и 0<5.Не знам дали ме разбрахте.
От първи модул съм объркала онази с процентите.![]()
От втори-26,27,28,29 са ми верни. 30 писах,че е ромб и още няколко неща.После там с височината ми се получи трапец около ромба.Само 3 човека от класа май са я решили.Абе на 80-85 най-малко се надявам.
![]()
Кога ще излязат резултатите по математика ? Пак ли на десети юни ?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
[quote="vannes"]JustForFun, мерси .. и аз така получих, ама в отговорите на арас97 ... ;хх
нали се получава, че 0.х <= 5 , е как тогава 0 ще е равна на 5 ?? според мен няма решение .
vannes, и аз така мисля- равенството не се изпълнява за никое х.Ако беше само <, да, ама с това = ...
Абе този знак за празно множество учили ли сте го? И по какво се различава твърдението " няма решение" от твърдението " х принадлежи на празно множество"... та са сложили този шибан вариант като "В" ?
А защо и двете условия трябва да са изпълнени?!Първоначално написано от vannes
Да речем имаш х≤10 ако х ти е 4, няма ли да е правилно?!
"Нула х е ПО-МАЛКО или РАВНО на 5". Все пак едно от условията е изпълнено![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хора още нещо се сетих-размених местата без да искам на отговорите на 27 и 28 задача.Сложих скоби,защото квесторите ми казаха,че така ще е добре,да не правя стрелки,задрасквания и тн.Дали ще напраят някакъв проблем?![]()
ПП:Да на 10 ти май. (юни де)
еми не знам ... все пак мисля, че е В .. ама сигурно сте прави ..
Дам. Някой по - горе постна скала от 2007-ма, ама не е такава. Ето ви тази от 2008-та мисля: http://zamaturite.bg/News/website_up...ri_results.pdfПървоначално написано от polssa
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Не мисля...случва се...Първоначално написано от RY
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ами не мисля, че ще е има проблем. На мен директорката ми каза да задраскам с една хоризонтална черта и да напиша това, което мисля.
А средноаритметичната оценка е 5,20, нали?![]()
зрелостни изпити ? ЗРЕЛОСТНИ ?
нещо май имаш грешка ...
ето миналогодишната формула за преобразуването на точките в оценка (за около 527885187хиляден път я поствам)
1/28(к + 70) , като „к“ е твоят брой точки
Да, 5,20 е, макар че много от нас са писали 5,25.Първоначално написано от Pamaa