- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
това е за 12 клас-пише държавни зрелостни изпити, а не национакно външно оценяванеПървоначално написано от digitalgirl93
![]()
Badabumbaaa
теста - лесен... незнам до колко са ми верни .. 2 модул - лесни .. И петте ги реших, ама на 26 съм сбъркал някаква сметка ( типично тъпанарска грешка,като за мене) ... иначе всичко друго съм решил.
Да, да видях, ама късно.Първоначално написано от robertdowney
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
И аз се заблудих, но после се сетих.Първоначално написано от kukuchev711
Мен ме е яд за 27, защото я реших. Обърнах местата на визочините, получих, че х е 10, но забравих да пресметна (x-1) и взех, че поправих вярното.
На мен ми се ще да има над 80т., но и над 70 ще съм доволна.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
А хора, в РИО-то или МОМН-а ще излязат отговорите?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Офф на мен английския ми е 100 пъти по лесен от математиката. Но пък каде ще ни е нужно да знаем за колко време ще стигнем ди къщата на баба си или колко литра вода може да поберът 2 стаи и половина от къщата ни. Чудно ми е как е в другите страни.
Badabumbaaa
mon.bgПървоначално написано от Pamaa
Badabumbaaa
И на двете места.Първоначално написано от Pamaa
И да попитам какво е различното на математическите от природоматематическите гимназии.
Badabumbaaa
То че ще излязат, ще излязат, но въпросът е кога.![]()
Ами в природоматематическите май не се учи математика като профилиращПървоначално написано от robertdowney
. В моето училище се учат Химия и Биология като профилиращи в този профил.
Май в математическите се учи Алгебра и Геометрия ( като отделни предмети ) и Физика.
Абее хора когато е вярно неравенството се пише всяко х. Например -6<0 както е в случая.. А ако е 6<0 тогаваа е няма решение .. ии бтв учителка ми каза ,че си е г/![]()
Мне. Няма как да стане. Ако си поправила е друго, иначе не.Първоначално написано от 0pAsNooosLaDkA
Ей това е голяма прецаквацияПървоначално написано от Fiction7577
![]()
Не е вярно.Първоначално написано от Pamaa
В ПМГ си има паралелки с математика, но и такива с биология и химия.
За това е природо-математическа гимназия. Изучават се науки свързани с природознанието и математиката, т.е. към тях се включват и информатика, информационните и географията.
В Математическите се учи само математика.
Който се е провалил - провалил, който е успял - браво!
Ще си чакам оценките сега, доволен съм от себе си...
От втория модул на математиката имам грешна само една задача, а на 30 не написах последните няколко реда.
По математика: 4,70-5,70 очаквам
По Български: 5,50-5,90
Най-лошото мина, сега остана по-лошото![]()
Fiction7577, аз казах, че в моето училище е така.
ии искам да питам с 86 точки по мат и 93 по бел ще мога ли да вляза в немската (първа)![]()
![]()
А вие за утре ще учите ли?
Аз ще праговоря само Grammar-а, защото съм объркана точно какво се учи в седми клас по Англ. Просто ходя в едно частно училище да се подготвям за защитаване на Кеймбридж и Тойфел и там сме взели времена и като цяло граматика, която се учи в девети клас, та да не стане да се омотам и да не направя нищо утре![]()
Охх, най-накрая минаха тея изпити!![]()
Първия модул беше по-труден от миналата година, но не чак толкова, че да не мога да го реша.
От втория първа задача беше много лесна, 27 ми е вярна май - 90 съм получила, 28 беше лесна. На 29 не знам дали ми е вярна, обаче все ще ми дадат някакви точки. 30 беше по-трудна, но и нея съм я решила и ми е вярна!![]()
![]()
![]()
Дано да сме се представили добре всички от тук![]()
![]()
Нарочно ли го правите, не знам.Първоначално написано от sound0fsilence
Имаше една игра в замунда и един пич беше написал:
Ще ми тръгна ли играта - имам 4 гб рам, 2 гб видео и 3,1 гхз процесор.
Много ясно, че ще те приемат! Т’ва са 2 отлични оценки (над 5,50). К’во повече от това!?!?
+++++++++++++++++Първоначално написано от kukuchev711
ОТГОВОРИТЕЕЕ!
http://www.minedu.government.bg/open...-30may2011.pdf
почвам да проверявам D:
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Имам 6 грешки на 1 модул
Just Siseyy Hater's ...