.
Отговор в тема
Страница 26 от 293 ПървиПърви ... 162223242526272829303676126 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 7312
    хора как да се организирам ?
    тва ми е най-големия проблем + мързела
    имам една приятелка,дето като и се обадя да я питам какво прай преди да съм започнала да уча тя си е научила вече половината неща

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Писала съм и преди,но от сега нататък ще пиша честичко. Казвам се Марина. Уча в ПМГ и ще кандидатствам в ПМГ след седми също. Тая година нещо никак не ми върви. Направо се МРАЗЯЯ. Математиката я ненавиждам ужасно многоо. Неска прайхме някво тъпо контролно.
    не ми се мисли..
    Българският и литературата ми вървяха миналата година ама тая година нещо...
    откачам.
    важно година,ала бала, аз съм злеее.
    и не мога да се оправя. Не мога да стана и да продължа. Седя си на земята и полудявам.
    да беше и само училището то пък сичко ми е зле.
    депресарска работа
    О, в Славейков ли си :P И аз бях там преди. Ако си с Гинчето, никакъв шанс.. но ако си с другата Иванова, която уважавам изключително много - навсякъде ще влезеш. Страхотна като учител и човек, не веднъж съм я хвалила :P За Алексиева - също е много добра. Ако се паднеш при тях нямаш нужда от уроци

Приятелката ти вероятно има по-големи амбиции или просто сяда по отрано. Прави като нея :P Успех.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Писала съм и преди,но от сега нататък ще пиша честичко. Казвам се Марина. Уча в ПМГ и ще кандидатствам в ПМГ след седми също. Тая година нещо никак не ми върви. Направо се МРАЗЯЯ. Математиката я ненавиждам ужасно многоо. Неска прайхме някво тъпо контролно.
    не ми се мисли..
    Българският и литературата ми вървяха миналата година ама тая година нещо...
    откачам.
    важно година,ала бала, аз съм злеее.
    и не мога да се оправя. Не мога да стана и да продължа. Седя си на земята и полудявам.
    да беше и само училището то пък сичко ми е зле.
    депресарска работа
    и аз съм същата
    кофти почнах
    то даже вече сме среда..на 1вия срок и не знам
    математиката ми е - оценки :4,4
    другото - е добре

:/
    просто..
    ебаси кофти годината дет ще се кара,ама няма как

хора как да се организирам ?
    тва ми е най-големия проблем + мързела
    имам една приятелка,дето като и се обадя да я питам какво прай преди да съм започнала да уча тя си е научила вече половината неща
    аз лично се връщам от даскало,обядвам..лягам да спя,после уча..2 часа и толкова : |

нищо съществено не правя..
    и аз не знам как да се организирам като хората..пф..

Оф,от 13 задачи,7 със сигурност реших.Две им натъкмих отговора,ама една част от решението не знам защо е така,а 4 задачи не мога.. ПФФ Чувствам се много уморена..като си помисля,че имам поне 1 час преписване иии.. Вие,които ходите на уроци събота и неделя,кога пишете домашните за там? В предишния ден или си ги пишете отрано?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Пфффф, изпитаха ме само по история, знаех си перфектно урока, но онази ме попита "Какво наричаме империя?" - аз не отговорих вярно, после "Кога една монархия става империя?" - аз не можах да отговоря и ми писа 4 А иначе ето ми ги всички оценки (МНООООГО СЪМ ЗЛЕ):

Математика - 5; 2
    Биология - 5; 4
    Музика - 5
    Химия - 3; 4
    Физика - 2
    БЕЛ - 4; 4; 4
    Английски - 5; 6; 6; 6
    История - 3; 6; 4 (От днеска)

и има още доста ненанесени в бележника
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Кофти, наистина. И мен да ме питат същото, и аз няма да мога да отговоря правилно. Може да успея да налучкам, но точно определение не мога да дам.

Супер фен Аватара на fuckme
    предлагам уроци по история в замяна на математика империя е голяма по територия държава, в която могат да живеят различни народи, завладяни от императора. докато монархиите са по малки на площ и обикновено са съставени само от един народ. пише го в учебника тва за империята, зависи по кой учебник сте аз по математика имам 3,4,3,5 ама не ми пука честно казано, вече се отказах.. и все пак, ако някой ми обясни триъгълниците, пари ше му дам!
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Пък в моя нищо не пише. Само едно изреченийце отгоре, което класи: Припомни си кой тип държава наричаме империя. А иначе мерси за определението А по математика няма да мога да помагам, 'щото не сме стигнали до триъгълниците.

Еее много лошо това с оценките. Бързо ги оправи доколкото можеш,че няма време..Ей сега като дойде Нова Година и срокът заминал.Иначе аз след малко лягам,че съм супер изморена пък и утре от 11 съм на урок.Айде лека ви!

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    на кое издателство са ви учебниците ??

ние си караме с ПРОСВЕТА

Град
    София
    Офф днеска по география ме изпита и имам 3 --- ужасс ... ама не беше честно . .вината не беше в мен , а в г-жата ..... ;хх
    А оценките ми са :
    Математика - 4 (от теста за формулите) ии 5 (от теста за разлагане),но г-жата каза че ако искаме да си я поправиме ще ни изпита , така че още не ми е внесена в дневника
    БЕЛ - 5 4
    Музика-6
    ФВС-6 6 -- > за 70 коремни преси , кво се очаква
    ДТИ - 6 5
    АЕ (любимият ми предмет ;д ) - 6 6 6
    География ( най-омразният ми предмет ;хх)- 4 6 3
    Биология- 4 6
    История- 4 6
    Физика-4
    Химия-5 6

Охх ,, много ли съм зле с оценките .. ??
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Е, ти поне си ги поправила половината, а аз какво да кажа за мен :/
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Мале колко имам да уча .. При вас как е

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Е, ти поне си ги поправила половината, а аз какво да кажа за мен :/
    мацка,драсни си всичките оценки да знаем какво да предложим като план за учене и т.н

остава още малко до края ;/ което мен изобщо не ме кефи,защото имам оценки за поправяне,и изпитванки още..

иначе,тези оценки дето ги беше вписала :
    Математика - 5; 2
    Биология - 5; 4
    Музика - 5
    Химия - 3; 4
    Физика - 2
    БЕЛ - 4; 4; 4
    Английски - 5; 6; 6; 6
    История - 3; 6; 4 (От днеска)

трябва да управиш 4-ките на 5-ци или 6-ци .
    по математика - помоли за изпитване,или на следващото контролно - изкарай 5 или 6 .
    Биология-на тест ще я управиш 4-ката
    Химия - тест,изпитване
    Физика - тук и аз съм зле ;х
    Английския ти е много добре
    История - пробвай да я помолиш за изпитване..

Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    Мале колко имам да уча .. При вас как е
    аз имам по биология и физика за понеделника
    но ще уча и пиша и за уроците ми,които са в понеделник и вторник и такам
    може и да си помогна за другите дни от седмицата,сигурно ще науча по география

Айде,мина ми урока по математика. Сега почивчица,а пък после трябва да правя преразказ за утре..кеф.

Град
    Стара Загора ;]
    аз за понеделник имам да уча по :
    физика
    биология
    математика (реших си само задачите, но трqбва да уча теорията)
    БЕЛ ( но вече си научих )

а днес и утре трябва да реша 2-3 теста по БЕЛ с по 50 въпроса;
    а по математика около 70 задачи

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Като правя трансф. преразказ на 3-та глава от Немили-недраги трябва ли да преразказвам речта на Странджата (от името на Бръчков)

Град
    Стара Загора ;]
    Вече си направих единия тест 6 грешки 5.50 и научих 1/5 от теорията по математика

Ох, аз за понеделник имам да уча по Литература, География(мразя я), Химия, Математика и май това. Абе хора, не се притеснявайте толкова за срочните оценки. Дори и по БЕЛ и Математика да нямате 6, втория срок ще можете да си покачите оценката с една единица. Пък и учителите ви едва ли ще искат да ви провалят и ще ви дадат шанс да си поправите оценките. Поне нашите са така.

Направих си преразказа за утре. За понеделник имам само още веднъж да се упражня по математика и урок по биология май.Решила съм да си напиша всички теореми и задачи на бялата дъска и да си ги гледам до понеделник.

Супер фен Аватара на fuckme
    ее днес не бях на урок и гледах Хари Потър... ОБИЧАМ ГООООООО ! оф, как да изкарам 6 наконтролното за триъгълници и уравнения, а после и на класното по мат... така ще свърша срока с пет и може другия със шест.. пффф.. най - гадното е, че въобще не разбирам.. чета си, решавам и пак не схващам.... айде сядам да уча, пожелайте ми успех
    бтв по физика и химия как сте? аз имам 4 по химия, NO оценки по физика
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

тая седмица ще прайм на немили недраги писменно.. как мислите да си я прочета ли още веднъж неска или утре?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си