- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
хора как да се организирам?
тва ми е най-големия проблем + мързела
имам една приятелка,дето като и се обадя да я питам какво прай преди да съм започнала да уча тя си е научила вече половината неща![]()
О, в Славейков ли си :P И аз бях там преди. Ако си с Гинчето, никакъв шанс.. но ако си с другата Иванова, която уважавам изключително много - навсякъде ще влезеш. Страхотна като учител и човек, не веднъж съм я хвалила :P За Алексиева - също е много добра. Ако се паднеш при тях нямаш нужда от уроциПървоначално написано от meriLinka
Приятелката ти вероятно има по-големи амбиции или просто сяда по отрано. Прави като нея :P Успех.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и аз съм същатаПървоначално написано от meriLinka
кофти почнах
то даже вече сме среда..на 1вия срок и не знам
математиката ми е - оценки :4,4
другото - е добре
:/
просто..
ебаси кофти годината дет ще се кара,ама няма как![]()
аз лично се връщам от даскало,обядвам..лягам да спя,после уча..2 часа и толкова : |Първоначално написано от meriLinka
нищо съществено не правя..
и аз не знам как да се организирам като хората..пф..![]()
Оф,от 13 задачи,7 със сигурност реших.Две им натъкмих отговора,ама една част от решението не знам защо е така,а 4 задачи не мога.. ПФФЧувствам се много уморена..като си помисля,че имам поне 1 час преписване иии..
Вие,които ходите на уроци събота и неделя,кога пишете домашните за там? В предишния ден или си ги пишете отрано?
Пфффф, изпитаха ме само по история, знаех си перфектно урока, но онази ме попита "Какво наричаме империя?" - аз не отговорих вярно, после "Кога една монархия става империя?" - аз не можах да отговоря и ми писа 4![]()
![]()
А иначе ето ми ги всички оценки (МНООООГО СЪМ ЗЛЕ):
Математика - 5; 2
Биология - 5; 4
Музика - 5
Химия - 3; 4
Физика - 2
БЕЛ - 4; 4; 4
Английски - 5; 6; 6; 6
История - 3; 6; 4 (От днеска)
и има още доста ненанесени в бележника![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Кофти, наистина. И мен да ме питат същото, и аз няма да мога да отговоря правилно. Може да успея да налучкам, но точно определение не мога да дам.
предлагам уроци по история в замяна на математикаимперия е голяма по територия държава, в която могат да живеят различни народи, завладяни от императора. докато монархиите са по малки на площ и обикновено са съставени само от един народ. пише го в учебника тва за империята, зависи по кой учебник сте
аз по математика имам 3,4,3,5
ама не ми пука честно казано, вече се отказах.. и все пак, ако някой ми обясни триъгълниците, пари ше му дам!
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Пък в моя нищо не пише. Само едно изреченийце отгоре, което класи: Припомни си кой тип държава наричаме империя. А иначе мерси за определениетоА по математика няма да мога да помагам, 'щото не сме стигнали до триъгълниците.
Еее много лошо това с оценките.Бързо ги оправи доколкото можеш,че няма време..Ей сега като дойде Нова Година и срокът заминал.Иначе аз след малко лягам,че съм супер изморена пък и утре от 11 съм на урок.Айде лека ви!
![]()
на кое издателство са ви учебниците ??
Офф днеска по география ме изпита и имам 3 --- ужасс ... ама не беше честно . .вината не беше в мен , а в г-жата ..... ;хх
А оценките ми са :
Математика - 4 (от теста за формулите) ии 5 (от теста за разлагане),но г-жата каза че ако искаме да си я поправиме ще ни изпита , така че още не ми е внесена в дневника
БЕЛ - 5 4
Музика-6
ФВС-6 6 -- > за 70 коремни преси , кво се очаква![]()
![]()
![]()
ДТИ - 6 5
АЕ (любимият ми предмет ;д ) - 6 6 6
География ( най-омразният ми предмет ;хх)- 4 6 3
Биология- 4 6
История- 4 6
Физика-4
Химия-5 6
Охх ,, много ли съм зле с оценките .. ??
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Е, ти поне си ги поправила половината, а аз какво да кажа за мен :/
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Мале колко имам да уча![]()
.. При вас как е
![]()
мацка,драсни си всичките оценки да знаем какво да предложим като план за учене и т.нПървоначално написано от BlackEyedPeas
остава още малко до края ;/ което мен изобщо не ме кефи,защото имам оценки за поправяне,и изпитванки още..
![]()
иначе,тези оценки дето ги беше вписала :
Математика - 5; 2
Биология - 5; 4
Музика - 5
Химия - 3; 4
Физика - 2
БЕЛ - 4; 4; 4
Английски - 5; 6; 6; 6
История - 3; 6; 4 (От днеска)
трябва да управиш 4-ките на 5-ци или 6-ци .
по математика - помоли за изпитване,или на следващото контролно - изкарай 5 или 6 .
Биология-на тест ще я управиш 4-ката
Химия - тест,изпитване
Физика - тук и аз съм зле ;х
Английския ти е много добре
История - пробвай да я помолиш за изпитване..
аз имам по биология и физика за понеделникаПървоначално написано от SiSi7yYy
но ще уча и пиша и за уроците ми,които са в понеделник и вторник и такам
може и да си помогна за другите дни от седмицата,сигурно ще науча по география![]()
![]()
Айде,мина ми урока по математика.Сега почивчица,а пък после трябва да правя преразказ за утре..кеф.
![]()
аз за понеделник имам да уча по :
физика![]()
биология![]()
математика (реших си само задачите, но трqбва да уча теорията)
БЕЛ ( но вече си научих )![]()
а днес и утре трябва да реша 2-3 теста по БЕЛ с по 50 въпроса;
а по математика около 70 задачи![]()
![]()
Като правя трансф. преразказ на 3-та глава от Немили-недраги трябва ли да преразказвам речта на Странджата (от името на Бръчков)![]()
![]()
Вече си направих единия тест6 грешки 5.50
и научих 1/5 от теорията по математика
![]()
Ох, аз за понеделник имам да уча по Литература, География(мразя я), Химия, Математика и май това. Абе хора, не се притеснявайте толкова за срочните оценки. Дори и по БЕЛ и Математика да нямате 6, втория срок ще можете да си покачите оценката с една единица. Пък и учителите ви едва ли ще искат да ви провалят и ще ви дадат шанс да си поправите оценките. Поне нашите са така.
Направих си преразказа за утре.За понеделник имам само още веднъж да се упражня по математика и урок по биология май.Решила съм да си напиша всички теореми и задачи на бялата дъска и да си ги гледам до понеделник.
![]()
ее днес не бях на урок и гледах Хари Потър... ОБИЧАМ ГООООООО ! оф, как да изкарам 6 наконтролното за триъгълници и уравнения, а после и на класното по мат... така ще свърша срока с пет и може другия със шест.. пффф.. най - гадното е, че въобще не разбирам.. чета си, решавам и пак не схващам.... айде сядам да уча, пожелайте ми успех![]()
бтв по физика и химия как сте? аз имам 4 по химия, NO оценки по физика![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
тая седмица ще прайм на немили недраги писменно.. как мислите да си я прочета ли още веднъж неска или утре?