- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
http://www.minedu.government.bg/open...-30may2011.pdfПървоначално написано от bbabyy
Love is everything!
Не е така. Излизат по едно и също време. В училищните гнезда, резултатите са публикувани 2-3 часа преди да ги вкарат в мрежата.Първоначално написано от RY
И аз незнам кво ще правя до 10ти. Сиг бели косми ще ми излязат.. Ако смятам г/д правилно ми се очертава 4 и нещо по мат на матурата и направо ми иде да се самоубия..![]()
Sing once again with me.. Our strange duet !! [music]]
If God is a Dj
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music. < 33
Няма точно скала, но оценката ще си я пресметнеш така:Първоначално написано от bbabyy
1/28 . ( брой точки . 68 )
Love is everything!
Ние утре ще ходим както сме си за първи час и ще караме 2-3 по 30 минути май. След външното няма да имаме часове нали?
Айде успех и се радвайте на успеха от днес.![]()
Ето - http://www.nu-impress.com/sledizpitite.htmlПървоначално написано от bbabyy
Мина и английският, повечето от залата, в която бях, бяхме готови на 20тата минута, без грешка ми са отговорите ^^ .. Успех на всички за следващите и при обявяването на резултатите.. =]
Мина и по английски.Не беше много трудно..![]()
Днеска ще спя и ще пиша едни задачи по математика)) И ще почивам![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Оофф... руският мина... за 2 въпроса не съм сигуерна, ама аее.. ;дд сега съм в час по ИТ ии тъпеяя...болят ме очите и ми е малко лошо .. яде ми се джоб с шницел, затва после отивам да си взема един..айде засегаа байй![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Това по английски беше,мега гига хипер труднотои за тва нямам нито една грешка.
![]()
На нас ни дадоха листите в 10:21, а аз в 10:32 вече бях готов. И учителката като разбра, че съм готов, ме изгледа странно, даде ми да се подпиша и си тръгнах. :P
И аз така бях ;дд много лесен бешеПървоначално написано от maxidimov
![]()
![]()
Абе ние цялата стая си подсказвахме.![]()
Мисля неска по-късно и утре да поуча по някой разказвателен.
Имам 6 на изходното по литература.
След като свърши това по английски стояхме много време в двора,качихме се да си вземем изходните и друго не сме правили.![]()
НАЙ-ПОСЛЕ ДА ДОЙДЕ ВРЕМЕТО,В КОЕТО НЯМА ДОМАШНИ И ЗАДАЧИ ПО МАТЕМАТИКА.![]()
Абе, хора, къде намерихте отговорите по английски..?
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Това е формулата от 2007. Формулата от миналогодишния тест е (Броят на точките + 70) : 28 = оценката.Първоначално написано от SladkaZagadka
Chery заповядай
http://www.minedu.government.bg/open...-31may2011.pdf
да .. то на мен 4 грешки са ми от там![]()
Мм, нямам нито една грешка. ;Д Всъщност го очаквах, тестът беше елементарен.![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Имам 9 грешки по АЕ ... абе 60 точки по математика за 4,40 или 4,60 са ??
Just Siseyy Hater's ...
Аз по английски имам 3 сгрешени;дд
Just be yourself!