.
Отговор в тема
Страница 269 от 293 ПървиПърви ... 169219259265266267268269270271272273279 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 701 до 6 725 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Абе ние какво ще правим следващата седмица?Ще оформят.и това ще е,нали?//
    Прощалната ни е следващият петък!
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Здравейте ! Регнах се за да ви питам едно нещо и се надявам да сте по запознати от мен. Значи аз съм 7ми клас,от малък град съм, и ще ходя в градската езикова. В нея се приемат хора с четворки и нивото не е високо. Мисля да изкарам осми клас в тази езикова и след това да отида в руската или английската езикова в Пловдив. Там приемат с бал около 32-33, а моя е 27. Та въпроса ми е дали ще мога да се преместя от езиковата в моя град в езиковата в Пловдив без да държа друг изпит или да подавам молба до министъра на образованието, защото чух, че може ученик да се премести в училище в друг град само ако пише до министъра и ако се мести цялото семейство. Съжалявам, ако съм объркала темата. Мерси предварително !

Град
    Димитровград
    Пълна излагация!По физика-4 грешки,по биология също(ужас..точно там ли?!) ,а по химия ме е страх да си ги проверя
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от zlati97
    Здравейте ! Регнах се за да ви питам едно нещо и се надявам да сте по запознати от мен. Значи аз съм 7ми клас,от малък град съм, и ще ходя в градската езикова. В нея се приемат хора с четворки и нивото не е високо. Мисля да изкарам осми клас в тази езикова и след това да отида в руската или английската езикова в Пловдив. Там приемат с бал около 32-33, а моя е 27. Та въпроса ми е дали ще мога да се преместя от езиковата в моя град в езиковата в Пловдив без да държа друг изпит или да подавам молба до министъра на образованието, защото чух, че може ученик да се премести в училище в друг град само ако пише до министъра и ако се мести цялото семейство. Съжалявам, ако съм объркала темата. Мерси предварително !
    Бая уговорки трябва да направиш, че да стане това което искаш. Изпит със сигурно ще държиш, независимо дали в езиковата в Пловдив ще учиш същият език, който и в другата.

После може просто да отидеш на квартира в Пловдив, какъв е проблема?

Цитирай Първоначално написано от zlati97
    Тук едва ли някой ще знае със сигурност за твоя случай. Можеш да звъннеш в някоя училище-гнездо и да питаш директорката..Ама откъде знаеш,че ти е 27 като не са излезли оценките?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Гуудд морнинг маа френдс Наще се чупиха на Франция и 4 дни съм абсолютно фриййй (завладял ме е английският ;дд ), затва ще се възползвам-неска правя "парти" в нас..филмче, пуканки, ала бала Утре на София на среща (аз се надявам да е утре, нищо, че не съм го питала ;д) и такамм... Айде стискайте палци на една френдка неска, че е на изпит в НПМГ ..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Навсякъде различно пише кога ще дават резултатите. Абе то е ясно,че няма да е преди 10ти,ама дали ще е след 17 ч или след 20ч..Или чак на 11ти.. ;х
    Понеделник имаме тест по история,но госпожата ни прати въпросите и на двете групи по мейла. Сега ще ги правя и ще науча само тях,друго не. ;д

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз за понеделник имам само по Музика(за изходното) да си прегледам нещата..ПФ
    и по математика да си преговоря някои теореми за годишния преговор и това ще е.

Липсва ми сериозното учене..Днес,първа седмица,станах някак неагажиращо,нямам домашни много..нито пък да пиша за уроци..и етц.Странно е..

А другата седмица(след тази) там 13,14..какво ще правим?^__^ Ще се ходи ли изобщо?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    При нас на 14 няма да учим, защото половината от училище ще ходят на екскурзии. Нашата екскурзия ще е на 18 и 19 и затова ще почиваме
    Купих си рокля, но не знам дали ще ида с нея на завършването, защото я взех за чартирането на 25 .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На нас другарската ни е на 14, може и да ни освободят

Супер фен Аватара на magiie
    Нашата другарска е на 16, а пък на 24,25 и 26 ще ходим на екскурзия ;дд
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Хей.. писах го и по-назад, но тогава бяхме заети с изпитите ..
    Сега, след като вече всички изпити и матури за приключили, какво ще кажете някой ден да се видим ?
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от RY
    Навсякъде различно пише кога ще дават резултатите. Абе то е ясно,че няма да е преди 10ти,ама дали ще е след 17 ч или след 20ч..Или чак на 11ти.. ;х
    Понеделник имаме тест по история,но госпожата ни прати въпросите и на двете групи по мейла. Сега ще ги правя и ще науча само тях,друго не. ;д
    Имате супер яка госпожа по история, нашата пък не иска да ме изпита

Град
    ..в близката далечина..
    Навита съм да се видим, но в кой град Че ние сме бая разпръснати ..

Град
    Вярно е..ще е хубаво да се срещнем, но къде ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    ..в близката далечина..
    Я всеки отново да каже от къде е..

Аз съм от ДИМИТРОВГРАД

Град
    Пловдив :)))))
    И кво,ще си говорите само за изпити и прочее нали?

Град
    ..в близката далечина..
    Не

Град
    Аз съм от Самоков
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    София

'басии....разпръснати из цяла България

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    оу и аз съм съгласна за срещата...може да е забавно?
    СОФИЯ

охх биологията беше лесна,физиката нещо средно...химията ме разби отвсякъде ;[
    абе както и да е минало заминало...
    ех свободаааааааааааааааааа ^^ малко е странно наистина да не ходя на уроци в събота,да не решавам задачи вечер пред телевизора....колкото и странно да звучи ми е някво носталгично :/ :Д
    днеска бях на кино иии се разбих от смях /The Hangover 2/ адски якия филм утре смятам да ходя да си търся някоя и друга тениска и ако случайно си намеря нещо за 15...иначе ние ще имаме екскурзия за всички 7 класове на 13ти обаче повече отполовината момичета няма да ходим и де да знам след часовете се разбрахме да се мотаем някъде иначе ние вече на ден имаме по 3-4 часа :д което е добре де ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Карлово <33
    Карлово
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    ..в близката далечина..
    Центъра на България кой град е?

Град
    Карлово <33
    Апфф. . трябва да пиша есе за 9-ти на тема "Любовта... която винаги побеждава". Не, не, не! Най-тъпата тема, EVER! Дразня като се почне в училище (или където и да е другаде) да се говори за любов (или за каквото и да е друго нещо, което не винаги е толкова прекрасно), като за нещо едва ли не НЕВЕРОЯТ. Мнението ми за любовта далеч не е такова. Мразя ги тия захаросани историйки! Затова ще напиша едно супер гадно есе, което да депресира всички, нищо, че темата "сладичка" .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си