- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Една камбанария в моя градПървоначално написано от zlatit0o
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз съм от Шумен![]()
![]()
![]()
Sex is:
Like Nokia - Connecting People
Like Nike - Just do It
Like Pepsi - Ask for More
Like Samsung - Everyone is Invated
Like Me - Too good to be TRUE!
Аз съм от Димитровград ии съм навита да се срещаме ;дд
Може наистина в Карлово..
Just be yourself!
И аз съм съгласна да е в Карлово, хайде има ли други![]()
Обаче, ако ще е тук, най-добре да е през седмицата, защото в събота/неделя, само кафенетата и дискотеките работят.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Малък ни е града, навсякъде ще идем, та даже и в Сопот![]()
Май няма други съгласни.......
И аз съм навитак,но съм много далечко..
Бургас..
Прощалната ни с класа е на 10-ти..следващата седмица :С
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз съм от Бургас.Всички сме пръснати,така че няма да се получи май. ;д
Утре ще ходя да си купя някакви сандали или чехли..може с ток.А за обличане сигурно къси панталонки с един потник,който съм носила само 1-2 пъти.Също ще си потърся някаква рокля за 15ти???
Хора...моля,моля,моля,моляяя яяяяя аз да направя лятната тема![]()
само й измислете име![]()
Аааа. .. значи MegiBoOm и LaChupacabra и аз сме от СофияЕми айде , кажете ми къде..
![]()
Love is everything!
Нищо друго не ми идва на ум освен "Предстоящи осмокласници", което звучи адски тъпо
Иначе аз много искам да се срещнем, хубаво ще е да се опознаем още по-добре.. отдавна си пишем![]()
Да обобщим![]()
zlatit0o - Димитровград
magiie - Димитровград
polssa - Самоков
Pamaa - Карлово
kamen971 - Варна
awesomesheepy - Бургас
MegiBoOm - София
LaChupacabra - София
SladkaZagadka - София
NikitoxD - Шумен
От София ( LaChupacabra и MegiBoOm), предложете място напр. трите![]()
Love is everything!
Айде бе, айде всички в Карлово
Ако не ви пускат сами (100%.. то и мене няма да ме пуснат наще ;D) вземете някоя приятелка, нещо. Ние с Магито се познавам отдавна така че..
Никакъв шанс да ме пуснат . Вие не искате ли да посетите столицата , много сме гостоприемниПървоначално написано от zlatit0o
![]()
Love is everything!
Нз :X Не мисля, че ще ме пуснат без възрастенпък и София ми е бая далeчко
![]()
мен майка ми едвам ме пуска до магазина пък в друг град...
*шегувам се разбира се но няма шанс да ме пусне :/
иначе за София...хмм първото което ми идва на ум е НДК :Д:Д всмисъл не че там е нещо по особено но е на централно място![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Утре какви са ви плановете?^_______^
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
-Ставане към 10,а може и по-рано.
-Към 10.30 излизане на покупки,разходка
-Към 12.30-1.00 прибиране,ядене,комп и може би спане![]()
-следобед правене на тестовете по история..И после пак почивка.
В понеделник ще се снимаме за годишника,дано да ни пуснат по-рано.![]()
Във вторник ще ни оформят по математика.Малко по малко и по другите предмети и такааам.
![]()
Нямам точни планове за утре ама сигурно след като стана ще прегледам малко учебника по математика, защото в понеделник ще ме изпитват за оформяне на оценка и така.. сигурно няма да излизам щото съм леко болна и да се оправя за утре..
oo утре съм навън. цял ден
омръзна ми от тъпото учене
повече няма да пипна учебник
Само да допълня, че и аз съм от София.. :P
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ъм утре смятам да се наспя до 12 ии след това излизааааамще си се моткам навън,мисля да си взема една книга,която искам от доооооооооооста време
ии после като се прибера мисля да си почивам,да чистя в къщи ии ще реша няколко задачи по математика /офф няма край вече.../ защото мисля че в понеделник оформя за срочни и годишни :/ абе очертава се хубав ден като цяло :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]