- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аз станах в 7.30, хапнах и сега отивам на Хисар ( басейнче)
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Станах в 10.
Ще се къпя,ще направя едни упражнения за стягане:Д
Ще прегледам каквото имам за понеделник,
после ще се мотая в нас, и ще ходя на плажче.
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз станах преди малко![]()
Ще седя на компа днеска, тв, после ще преговоря по мат. и цял ден вкъщи
бтв, Камене много тъпа песен..![]()
Първоначално написано от zlatit0o
+1
Just be yourself!
+Първоначално написано от magiie
![]()
+ ...не е моя стилПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Оххх. . супер яко време! До преди малко се пекох, а сега обядваме в ресторанта и викам да видя дали сте писали нещо, амаа.
Забравих да ви се похваля! Написах си есето![]()
, но с анти-теза го писах
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
хора, вижте какво са пуснали в www.rioburgas.org
ЗАПОЗНАВАНЕ С РАБОТИТЕ ОТ ИЗПИТИ
2011-06-03 16:50:25
УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
Учениците от VІІ клас, положили изпит по български език и литература, по математика и за проверка на способностите по изобразително изкуство могат да се запознаят с проверените си и оценени изпитни работи на 13. 06. 2011г., 14.06.2011 г. и 15.06.2011 г.
Проверените изпитни работи се представят на учениците в присъствието на родител /настойник, както следва:
* Писмени работи по български език и литература - в ОУ ”Васил Априлов” – Бургас, ет. 1 стая № 13
* Писмени работи по математика - в ОУ ”Васил Априлов” – Бургас, ет. 1, стая № 14;
* Изпитни работи по изобразително изкуство – в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – Бургас, ет. 1, стая № 6.
Работно време на комисиите:
13. 06.2011г. – от 08.30 ч. до 14.00 часа
14. 06. 2011г. – от 08.30 ч. до 18.00часа
15. 06. 2011 г. – от 14.00 ч. до 18.30 часа
Уведомявам Ви, че не се разрешава изнасяне, копиране или преписване на изпитните работи.
С уважение,
ИНЖ. ВИОЛЕТА ИЛИЕВА
НАЧАЛНИК
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Лелеее, значи утре може да видим оценките![]()
Не вярвам да ги изкарат утре..Някъде четох,че във Варна по български били проверени и може да им ги кажат утре следобед.Но оценките трябва да излязат заедно,сигурно не е вярно.![]()
И къде точно пише ,че утре излизат резултатите ? Според мен резултатите ще излязат някъде към 7,8,9.
Камене нито едно от тритеизлизат на 10 ;дд
Just be yourself!
![]()
иначе днеска обиколих да си намеря нещо за 15 и се върнах с едни много готини къси панталонки и една блузка с къс ръкав - вече съм тотално готова![]()
за утре няма да уча по нищоооо :P
![]()
Аз трябва да ходя да си търся банскиНямам никаква идея от къде и какъв модел да е
![]()
Идеята за срещата е много хубава, но повечето сме в различни градове.Иначе днес излязох, за да си купя нещо за прощалната. Взех си една много сладка бяла рокличка. Не е прекалено шикозна, по-скоро е нещо спортно-елегантно. Взех си и една ежедневна рокличка, потниче и бански. Мисля утре след училище да отида на басейн, дано да е хубаво времето.
![]()
btw: аз съм от кърджали![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
eми съответно на 13,14 или 15 може да отидем и да си видим изпитните работи..там кви грешки имаме и някви такива.а иначе резултатите са си до 10.
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
^уау...звучи супер![]()
ааа какво е "утре"![]()
Ще ходим в морската за снимките на годишника с фотограф,класната.![]()
За обувките- трябва да си купя някакви по-нисички за ежедневно..
Къпах се,ще се къдря малкоо и така.
Тези,които са правили годишник-кога беше,къде ходихте да се снимате,с какво бяхте облечени?![]()
Ами бяхме в една градинка до училището, и аз бях с дънки и една тениска ;д
Just be yourself!
оуу днес беше хипер мега гига яко![]()
взех си една книга,която искам от векове <3 ии 2 страаааааааааааааааааааах отни тениски ...много ми е кеф
![]()
за прощалната...оф още нищо не съм сътворила :/ :Д
и така сега ще пореша някоя задача и ще се къпя![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]