- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Даа и аз най-накрая ще си прочета Хари Потър 7![]()
Абе на нас не са ни казали нищо за годишници и прощални
ох днес беше страшен ден
А аз съм от Самоков бтв..[/b]
GreenDay
Ние май няма да се снимаме за годишника.. или поне още не са ни казали. То в миналогодишния имаше едни такива постижения, абе глупостии
А в по-миналогодишния снимаха всички класове.
нас като ни снимаха бяхма до едно цъфнало дръвче, близо до даскалото![]()
бях с една малко по-широка блузка, чиито ръкави бяха по мен и с дънки![]()
Ние решихме да не си правим албум на класа..имаме страшно много снимки. =)
Прощалната ни е на 10-ти(другият петък) и..така ^___^
Ще съм с рокля мисля,и токчета..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Охх. . прибрах се към 4, изкъпах се и легнах да поспя, станах и вечерях.
Нас ни снимаха на 31. Аз бях с едни тъмно сиви шалвари, светло сива тениска по тялото и едно късо бяло якенце с ръкав над лакътя
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз пък да ви се похваля, изпокарахме се с класа тея дни.
Остана още седмица и малко ^_^. Ние не знаем къде ще се събираме или изобщо ще се събираме ли. Мисля си, че няма да се съберем и отделните групички ще си празнуват края на годината по отделно. Дано не, но ако така се получи пак ще ни е яко!![]()
И ние така.Сега се сетихме и да вземем подарък за госпожата .Първоначално написано от meriLinka
Шантави хора.Дано да се оправим до 15.Ние няма да имаме годишник или другарска,или там както се казва.Какво представлява всъщност?
Ооо.. вярно, че трябва подарък за класната.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
И ние сега, неска всъщност се сети някойПървоначално написано от Clotho
![]()
И ние малко се сдракахме с класа последната седмица![]()
Clotho Какво представлява другарска ли? ..
Ами събираме се целия клас и отиваме на ресторант, веселим се като за последно и така..
Офф. . ние пък като почнахме да говорим за подарък на класната и всички почнаха да мрънкат. Лиготията беше на ниво!
Трябва да си напиша домашната по Англ. (частното училище).
Тази седмица ще ходим 3 пъти! УжасТ..
. И ще правим тест, а пък взехме толкова много нови времена. Вече избръмчах тотално
!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
абе ние ще имаме прощална,сигурно ще се снимаме тея дни за албума ама пък в нииикакъв случай няма да подаряваме нещо на класната....![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
А защо няма да й подарите нищо?
И ние няма да й подаряваме,поне никой не е казвал до сега ;д За годишник едва се организирахме..а за подарък сигурно ще ни трябват още 2 месеца.
http://www.youtube.com/watch?v=_OLUSELxFok![]()
Обожавам я тази песен, обаче като я слушам ми става много тъжно, защото имам толкова хубави спомени
![]()
Хей! Можете ли да ми кажете скалата за оценяване на последните 3 изпита?
Ние на класния ще взимаме часовник ;д
Между другото и ние днеска се изпокарахме с момичетата от класа, защото имат претенции за хотел..Абе се тая опрайхме се..
Вече всичко свърши, няма по кво да уча ии ми е скучно ;дд не мога да повярвам, че го казвам;дд
Just be yourself!
Маги, вие къде ще ходите?
Нямам търпение да идва 18.
Ние първо щяхме да ходим в Търново на екскурзия за два дни, но после решихме, че е по-добре да идем на хижа. Поне там няма да ни пилят, че вдигаме шум
![]()
Ами в някъв хотел Елена ;д
Не е 6-звезден, ама не е важно къде сме, а с кой сме!![]()
Just be yourself!
Леле, ужас.. Поне ще събирате, и това е нещо ;дПървоначално написано от meriLinka
Just be yourself!
То и не ви трябва да е луксозноПървоначално написано от magiie
!
Ходих на екскурзия в Италия от училище. Два дена бяхме в някакъв супер тузарски хотел, чак гадно ми ставаше като се разхождах по къси панталонки и с чорлава вързана коса из фоайето, докато в лобито някакви костюмарчета си пийваха уиски. Вечер като се събирахме и си пускахме по-силна музика и веднага дотичваше някой да ни се кара. Абе не си е разбота
.
Mirage3, виж назад в страниците.
Мда, обаче има някои момичета от класа, които искат да им е луксозно и само такива хотели гледат, а някои хора нямат толкова пари..
Ама както и да е, все пак се съгласиха да сме в този хотел "Елена" ;дд
Just be yourself!