- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
хораа, спешно давайте идеи къде да ходим на 15ти, че моя клас къвто е организиран, накрая никъде няма да отидем ... видяло се е, че трябва да направя всичко и на готово да им кажа къде и кога отиваме ;дд но е спешно, така, че помагайте моля ви
ии май е късно да се включа, но съм от София ;дд може срещите да са по градове .. ддз ще го измислим ;дд
п.с.: идеите за 15ти, ако може софиянците да предлагат конкретни мест .. мерси предварително![]()
О, супер. Значи е същата. <3Първоначално написано от Pamaa
О, ужас...същата е.. </3 ;@Първоначално написано от Mirage3
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Охх. . аз след малко си пускям някое филмче да гледам, пък като свърши си лягам да спинкам![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз се чудя къде, но нещо не можем да го измислим. Иначе кой квартал си, да предложа нещо ако знам?Първоначално написано от vannes
Love is everything!
Ние вече имахме екскурзия до един луксозен 5 звезден хотел в Банско и не всички можеха да си го позволят ама добре, че нашата компания се събрахме и си направихме купона![]()
Сега пак има някаква екскурзия ама на нея ще се изсипе цялото даскало и като знам в каква хижа ще е, то хубаво хижа ама там е голяма мизерия, нито има баня/тоалетна във всяка стая, нито нищо само една обща която е толкова вмирисана, че не е истина.. и миналата година като ходих беше адски студено и се покривахме с някви гноясали родопски одеяла.. пълен ужас ;х а и 40лв ИЗОБЩОО не си заслужават за 1 нощувка
С тия темпове ще направим 500 страници до края на седмицата ...![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Pamaa кажи кое филмче, че и аз си търся пък не намирам ...
На нас ни искаха 70 лв за една нощувка в 3 *** хотел .. не че ми е за хотела, но не си заслужава..и пак беше за една нощувка..Първоначално написано от zlatit0o
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ако искаш аз ще ти кажа...само обясни какъв жанр искаш.. аз досега си търсихПървоначално написано от zlatit0o
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Амиии.. аз вчера изгледах Ледена епоха 3, защото я бях забравила, та се спукахх от смях , затва ти я препоръчвам..ако не искаш, ето една друга хубава комедия : "Убийци" (с Аштън Кътчър е !! ;дд ) илии "Лесна,а" (пореден американски филм за губене на време) , или пъкк "Запознай се с малките " и т.нн..
П.С. Сори за спама![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
"Ледена епоха 3" съм я гледала, "Лесна, а" също .. сега ще видя другите и ще си избера един, благодаря ти![]()
Злати гледай My Boss's Daughter ;dd С Аштън Къчър ;д
Just be yourself!
Оооооооо,Аштън <3![]()
Утре какви са ви плановете?^__^
Оф,на нас май се очертава да ни връщат 1-2 контролни..ГР
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ами утре нищо няма да прайм, тези предмети които имаме сме оформение, но във вторник![]()
Бог да ми е на помощ, ще ме изпитват по химия, имам само една оценка в дневника ии тя е 4... ;дд
Just be yourself!
Ще стана по-рано от обикновено към 6 и 20..Ще си пооправя косата,малко спирала,слагам 2 учебника в чантата,преговарям отговорите за теста и излизам. ;д Към 12 и 40 се връщам вкъщи,обличам роклята за 10 мин,слагам обувки и заминавам в морската.Там не знам колко време ще се снимаме и дали ще оставаме след това..Като се прибера вече няма нищо специално. ;д Абеее като цяло интересен ден. ^^
The Hangover & The Hangover 2
/за комедии/
ееее обожавам гисмяла съм се до сълзи и блоки в корема!! адски яките
![]()
иначе утре сутринта ще стана по-рано...към 9...ще закуся,ще се 'разкразявам' ли де да знам и аз рофл ии после даскало...зависи колко часа имам може и да постоя малко на вън (:
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аз станах в 7, ядох, къпах се, мачках брат си, лакирах се и сега малко на компа .. ще извадя инфо по география там да й го прочета и тая ще ми пише 6 ;дд ще се лакирам отново (първият път беше с безцветен лак), но този път и на краката, ще чакам да ми изсъхне косата и ще излизам .. не съм си написала тъпия преразказ по литература, ама ще й кажа, че ми е в тетрадката по български ;дд 'баси той е некъв текст 8 страници и ние трябва да направим сбит преразказ .. ама 8 страницикакто и да е, не смятам да го пиша ;дд иначе аз съм от гоце делчев, почти на костенски водопад ...
за комедия препоръчвам ергенския запой, Vampires Suck
също така Kids in America е готин (:
да ви питам, как ще е по-добре според вас за 15ти :
- рокличка, розова
- гащеризонче, без презрамки, с къси манталонки, шаренко
;ддд мога да пусна снимки, ама по-късно
vannes по-добре пусни снимки и все пак аз съм леко пристрастена към гащеризоните ии за сега съм за него ;д
аз станах към 9...мотках си се в нас,прочетох 117 страниц от една книга...ебаси интрересната е :Д довечера смятам да я прочета цялата![]()
/527 страници някъде... рофл/
сега ще се оправям ии след тва излизам....ох то се е видяло че ще закъснея... :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
и аз съм за гащеризона
GreenDay
Пусни да видимПървоначално написано от vannes
![]()
Иначе,на нас днеска ни казаха,че можело утре,или днеска..или нз,да излезнат резултатите..ей така погледнах - О_О![]()
Нали уж на 10-ти...НЗ..може да не е вярно (:Д)
За утре имам да уча по биология(ще ме изпитва,защото имам 5,5,6..за 6-ца..)
Ам,също и по математика да пиша,и да решавам..ГР
Няма свършване и спокойствие,бе!
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()