- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
моля кажете сайта на който мога да проверя оценките си от изпитите по бел и математика,когато излязат.МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ
http://195.34.104.130/7klas/
мисля, че това е сайтът![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Аз сутринта станах към 6:45 оправих се и на даскало. След тва с един приятел и кучето му и една приятелка навънка и ся в къщи малко накомпа, после ще си опрая бюрото и може да порешавам задачи.
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Хора, плийс малко помощ !! Важно е да направя тва упражнение, ама е някво скапано на максс:
С кое от изреченията от а) до г) ще запълните свободното място в групата:
1. Момчето унесено слушаше как дъждовните капки барабанят по перваза на прозореца.
2. Мислеше да тръгне утре, с първия влак.
3. Нарочно не ти казах кога ще се връщам.
4.
а) Казах ти всичко, стига си ме разпитвал.
б) Чуваше се как в съседната стая някой тихо пее.
в) Не ти го казах, защото тогава и аз още не знаех за случилото се.
г) Искам да ме оставите на мира.
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Мисля, че г) ама не съм много сигурна.. поне т'ва ми звучи най-добре![]()
Just be yourself!
На нас ни казаха, че вече някои училища в София били получили оценките днес ... и да проверяваме много често на сайтаПървоначално написано от awesomesheepy
Love is everything!
хораааа ;(((((((
тая седмица трябва да покриваме скапани нормативи по ФВС...мразя ги беееее
и скапания господин само "Хайде, още малко, хайдееее ухааа"
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе днеска ем оформиха по история и БЕЛ с 6и такам ^^
наща по БЕЛ смята,че до 9 вече всичко ще се знаеПървоначално написано от SladkaZagadka
дано, защото ще се побъркам
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Малее хора днес ни снимаха.Харесах се горе-долу,ще видим като излязат. ;д Тия обувки ми направиха краката на.. ;хх Ужасно боли.
По история на външното имам пълно 6.
Някои казват,че щели да пуснат отделно оценките от първи и втори модул..Няма такова нещо,а и едва ли ще са още днес.
Аз мисля,че е отговор В)Първоначално написано от polssa
1. Момчето унесено слушаше как дъждовните капки барабанят по перваза на прозореца.
2. Мислеше да тръгне утре, с първия влак.
3. Нарочно не ти казах кога ще се връщам.
4. Не ти го казах, защото тогава и аз още не знаех за случилото се.
не знам и аз не съм много сигурнаа...
в) е ,защото се получава смислен текстПървоначално написано от polssa
![]()
GreenDay
Днес попитах един учител в училище кога ще излязат резултатите.Той ми отвърна ,че ще излязат на 10.Аз му казах ,че нали до 10 казаха,че ще излязат,а той ми отговори,че ще излязат на 10.Каза ми ,че на 10 излизали на една бланка всички резултати,залепени на входа на училище.![]()
А всъщност резултатите в кой сайт се проверяват ? .. извинете за не нужния въпрос![]()
На нас ни викат ,че вече са проверени и двата предмета само оставало дасе разкодират и там тия секретните процедурии след като свършат с тях ги пускат ..Ама не се знае дали ще е преди 10ти
GreenDay
Сега ще ви попитам един въпрос свързан с другарската (отнася се за момичетата ;д).. Как ще си правите косата? Аз нямам никаква представа.. идеи?![]()
Just be yourself!
Моета ще е изправена.Първоначално написано от magiie
![]()
Не се харесвам къдрава.
И вече според роклята може да сложа някой аксесоар по нея,ще видим.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
6 на матурата по история ии 6 за годината (:
ох за косата....моята попринцип е няква аадск начупена и бухнала отвсякъдетака че мисля ниищо да не и правя ;D но се замислям и над вариант да се къдря с плитки XD абе ще видя но най-вероятно ще съм си с естествената кошница
/която незанйно ащ ме радва да е във всчки посоки /
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И аз имам 6 по история на матурата и 6 за годината!![]()
Аз пък по история може и да имам 5. На външното имам 5
/2 грешки/.
2 грешки е 6Първоначално написано от meriLinka
И аз имам толкова
![]()
П.С. Някой друг ще даде ли мнение на упражнението, което постнах на миналата страница, плийс ?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Не може да е толкова лесно.Логиката е друга.Първоначално написано от sound0fsilence
![]()
За утре трябва да си направя речник по история, който да включва думи, които в древността са имали някакво значение, но днес също се използват и имат по-различно значение.
Моля ви ако имате някакви такива думи записани да ги пуснете, че иначе ще ми остави 5 за годинта.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Забелязах, че много хора вече не учат, а само нашето даскало продължава :/ Сутрин, като отивам за училище, и забелязвам как учениците ходят без раници вече. (Живея точно до едно училище и ги забелязах) Но ние продължаваме да учим. По български вече спряхме, но по математика няма милост. Вика, че може точно накрая да стане някой фал (Демек някой да има двойка за годината)![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ОФ, сигурна ли си? 1000 човека питах,всеки различно казва.Някои, че е 6,други,че е 5.Първоначално написано от polssa
И аз имам да правя същотото като Фери, защото стоим една до друга
Искам да си видя резултатите!!!!!!!!!![]()
Ох,това е супер гадно! Не стига,че ни мъчат цяла година.Аз лично най-много се изнервих на другите преподаватели,които само ни повтаряха да се подготвяме за техните предмети.Само се правят на интересни.Първоначално написано от BlackEyedPeas
Постоянно ни заплашваха : "Ще ви намаля оценката за годината,за да нямате хубава диплома.Ще видите вие."