.
Отговор в тема
Страница 275 от 293 ПървиПърви ... 175225265271272273274275276277278279285 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 851 до 6 875 от общо 7312
    Оф нас сигурно утре ще ни накара скок и 50 метра,че даже и 300. Неска щеше да пише забележки,че сме били със сандали и дънкита. От март месец уж ще ни изпитва и се сети последните дни..

Супер фен Аватара на magiie
    Цитирай Първоначално написано от Clotho
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Забелязах, че много хора вече не учат, а само нашето даскало продължава :/ Сутрин, като отивам за училище, и забелязвам как учениците ходят без раници вече. (Живея точно до едно училище и ги забелязах) Но ние продължаваме да учим. По български вече спряхме, но по математика няма милост. Вика, че може точно накрая да стане някой фал (Демек някой да има двойка за годината)
    Ох,това е супер гадно! Не стига,че ни мъчат цяла година.Аз лично най-много се изнервих на другите преподаватели,които само ни повтаряха да се подготвяме за техните предмети.Само се правят на интересни. Постоянно ни заплашваха : "Ще ви намаля оценката за годината,за да нямате хубава диплома.Ще видите вие."
    Ооо не сте единствени ;дд и ние учим по математика.. някви построителни задачи, които ни трябвали за 8 клас Ем, ние вече такъв мързел ни е хванал, тя за задачи ни мисли..
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от polssa
    П.С. Някой друг ще даде ли мнение на упражнението, което постнах на миналата страница, плийс ?[/b]
    еми според мен е г), просто най-логично ми звучи ...
    утре ще пусна снимки, ама може да са с малко гадно качество, че ще снимам с камерата на компа ;дд
    хайде лека нощ, аз отивам да ям шоколад ;дд
    П.С. : цитат от любимата ми книга (казва се „шоколадов рай“, ако се интересувате ;д)
    ‎- Синьо прасе - каза 3-годишният Луис.
    По-скоро приличаше на крава, а освен това беше кафяво ...
    - Слон - извика отново той.
    - Това е овца, миличък - каза майка му. - овца .
    - Овца - повтори той
    - И как казва овцата ? - попита майката на Луис .
    - Муу . - сигурен отвърна той. - Муу. Муу.
    ЧАКАШЕ Я ДОСТА РАБОТА .

Град
    Пловдив :)))))
    Оле/
    още не мога да повярвам че тази година свърши и всичко мина.
    и като си представя че на 6ти клас всички мъки им предстоят...уроци,домашни,и пити... едвам се сдържам да не започна да злорадствам

казвам това защото сега мисля да изхвърля всички учебни помагала ,тестове и глупости и просто да ги ЗАБРАВЯ..

Аз пък си мислех, че тестовете и квесторите ше са некви брутални, но нищо подобно. Даже не исках да наближава времето за матурите Както и да е, всичко мина!

Т'ва ме разби --> "Правило доказващо мързелът № 3346597253194527 Ти си мързелив ! Как знам ли ? Ти дори не прочете номера на правилото до край !"
    Just be yourself!

Град
    Ин йор харт ;дд
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Цитирай Първоначално написано от Clotho
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Забелязах, че много хора вече не учат, а само нашето даскало продължава :/ Сутрин, като отивам за училище, и забелязвам как учениците ходят без раници вече. (Живея точно до едно училище и ги забелязах) Но ние продължаваме да учим. По български вече спряхме, но по математика няма милост. Вика, че може точно накрая да стане някой фал (Демек някой да има двойка за годината)
    Ох,това е супер гадно! Не стига,че ни мъчат цяла година.Аз лично най-много се изнервих на другите преподаватели,които само ни повтаряха да се подготвяме за техните предмети.Само се правят на интересни. Постоянно ни заплашваха : "Ще ви намаля оценката за годината,за да нямате хубава диплома.Ще видите вие."
    Ооо не сте единствени ;дд и ние учим по математика.. някви построителни задачи, които ни трябвали за 8 клас Ем, ние вече такъв мързел ни е хванал, тя за задачи ни мисли..
    oo и ние ги учим тия .. мн са тъпи аз всичко си чертая на око Аз не мога вече да мисля за учене .Още като мина изпита по математика ми стана ваканционно
    GreenDay

Иии аз съм така.. че сега тая лудетина (госпожата) започна да изпитва за оформяне, обаче аз съм си оформена точно за 5 ии съм доволна ;дд
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от magiie
    Т'ва ме разби --> "Правило доказващо мързелът № 3346597253194527 Ти си мързелив ! Как знам ли ? Ти дори не прочете номера на правилото до край !"
    3 квинтальона, 346 трилиона, 597 милиарда, 253 милиона, 194 хиляди и 527

ЕТО СНИМКИТЕ :

http://prikachi.com/images/548/3425548u.jpg - гащеризонът

http://prikachi.com/images/550/3425550g.jpg - роклята

сори за гадното качество ....
    вчера госпожата по БеЛ ни каза, че всички тестове са проверени, обаче тази година в министерството били с нов софтуеър и нещо се прецакал.. и ще си почакаме.. смисъл вече 2 дена се опитват да го оправят, ама не могат и са казали, че резултатите ще се забавят .... пффффф .... ще полудея ..

Цитирай Първоначално написано от vannes
    ЕТО СНИМКИТЕ :

http://prikachi.com/images/548/3425548u.jpg - гащеризонът

http://prikachi.com/images/550/3425550g.jpg - роклята

сори за гадното качество ....
    вчера госпожата по БеЛ ни каза, че всички тестове са проверени, обаче тази година в министерството били с нов софтуеър и нещо се прецакал.. и ще си почакаме.. смисъл вече 2 дена се опитват да го оправят, ама не могат и са казали, че резултатите ще се забавят .... пффффф .... ще полудея ..
    И няма да ги публикуват на 10?

еми не знам, казали са само, че ще има забавяне, но ако не ги публикуват ...

Много искам да си ги видя вече.

Аз едвам ще дочакам 10, пък сега ако се забавят още ..... :X
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

аз като некъв ненормалник постоянно сънувам, че са излезли вече и само за тва мисля ;ддд

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    vannes Аз съм за роклята.Много сладко седи ^__^

Иначе,днес ме оформиха по биология,имам 6.=)
    И по музика-6.
    По математика утре ще правим изходно(тая е луда..нямам думи:Д) и ще решавам днеска цял ден задачи,
    'бааааси жегата е навънка!Довечера може да излезна за час,час и нещо..и така..

Прощалната ни е в понеделник.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

На нас ни казаха оценките по всички предмети , на които правихме матури без български и математика
    Ето ги и моите.. :Д

История - 2 по матурата - за годината 4
    Химия - 2 по матурата - на поправка или 3ка ще ми пишат за годината
    Биология - 4 по матурата - 4 за годината
    Физика - 2 на матурата - 3 или 4 за годината
    География - 2 на матурата - 3.40 за годината сега ще сядам да науча малко да ми пише 3.50
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Уж спря да ми пука след изпитите, но днеска господина ни по физика тръгна пак да разказва за скалата на оценяване за II Модул и нещо много се шашнах. Само я мисля математиката ;/
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска ни дадоха и книгите за ваканцията . . .
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Ин йор харт ;дд
    vannes и аз съм за роклята мн е яка
    Ние ще ходим в понеделник и вторник на екскурзия до Хисаря и там областта нооо мн хора се отказаха така че може и да не ходим
    И кво стана ще има ли стреща на тийнове ?
    GreenDay

Олеее хора, по химия (на външното) имам 14т. от 15т. ии госпожата ми писа 6 за годината умирам от КЕФ!!
    Утрее ще ни казват колко токи имаме по физика ии ще ни оформят ;д

бтв. в 16:30 отивам на театър да гледам"Тримата мускетари" с участието на Калин Врачански
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    На нас ни казаха оценките по всички предмети , на които правихме матури без български и математика
    Ето ги и моите.. :Д

История - 2 по матурата - за годината 4
    Химия - 2 по матурата - на поправка или 3ка ще ми пишат за годината
    Биология - 4 по матурата - 4 за годината
    Физика - 2 на матурата - 3 или 4 за годината
    География - 2 на матурата - 3.40 за годината сега ще сядам да науча малко да ми пише 3.50
    Най-накрая някой да си признае, че има и по слаби оценки...
    Тука ревете, че имате петици — хвалите се, че имате шестици. Някой ден ще разберете, че оценките не са най-важното нещо в този живот.
    We'll come back next year!
    YNWA

Ами kukuichev711 ще се радвам, даже ще се хваля, ако искам ;дд като си имам хубава оценка що пък да не се радвам,а? трябва да рева ли..
    Just be yourself!

Град
    Димитровград
    kukuchev711 +1
    Точно се замислих днес,защото на класната по БЕЛ ни казаха само оценките-не ни ги върнаха,за да си видим грешките,нищо..Да,имам 6,но какво от това като и още примерно 10 човека имат.Тя госпожата си каза,че не е писала рецензии,защото смятала,че няма нужда от тях..дрън-дрън..Точно заради тези "безмислени" рецензии нямам търпение да си видя контролните попринцип -.-
    Все едно..о,да-16:30 -под речица с magiie и като едни културни хора ще отидем на театър
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си