- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Оф нас сигурно утре ще ни накара скок и 50 метра,че даже и 300.Неска щеше да пише забележки,че сме били със сандали и дънкита.
От март месец уж ще ни изпитва и се сети последните дни..
Ооо не сте единствени ;дд и ние учим по математика.. някви построителни задачи, които ни трябвали за 8 класПървоначално написано от Clotho
Ем, ние вече такъв мързел ни е хванал, тя за задачи ни мисли..
![]()
Just be yourself!
еми според мен е г), просто най-логично ми звучи ...Първоначално написано от polssa
утре ще пусна снимки, ама може да са с малко гадно качество, че ще снимам с камерата на компа ;дд
хайде лека нощ, аз отивам да ям шоколад ;дд
П.С. : цитат от любимата ми книга (казва се „шоколадов рай“, ако се интересувате ;д)
- Синьо прасе - каза 3-годишният Луис.
По-скоро приличаше на крава, а освен това беше кафяво ...
- Слон - извика отново той.
- Това е овца, миличък - каза майка му. - овца .
- Овца - повтори той
- И как казва овцата ? - попита майката на Луис .
- Муу . - сигурен отвърна той. - Муу. Муу.
ЧАКАШЕ Я ДОСТА РАБОТА .
Оле/
още не мога да повярвам че тази година свърши и всичко мина.
и като си представя че на 6ти клас всички мъки им предстоят...уроци,домашни,и пити... едвам се сдържам да не започна да злорадствам![]()
![]()
![]()
казвам това защото сега мисля да изхвърля всички учебни помагала ,тестове и глупости и просто да ги ЗАБРАВЯ..
Аз пък си мислех, че тестовете и квесторите ше са некви брутални, но нищо подобно. Даже не исках да наближава времето за матуритеКакто и да е, всичко мина!
![]()
Т'ва ме разби![]()
--> "Правило доказващо мързелът № 3346597253194527 Ти си мързелив ! Как знам ли ? Ти дори не прочете номера на правилото до край !"
Just be yourself!
oo и ние ги учим тия .. мн са тъпи аз всичко си чертая на окоПървоначално написано от magiie
Аз не мога вече да мисля за учене .Още като мина изпита по математика ми стана ваканционно
![]()
GreenDay
Иии аз съм така.. че сега тая лудетина (госпожата) започна да изпитва за оформяне, обаче аз съм си оформена точно за 5 ии съм доволна ;дд![]()
Just be yourself!
3 квинтальона, 346 трилиона, 597 милиарда, 253 милиона, 194 хиляди и 527Първоначално написано от magiie
![]()
ЕТО СНИМКИТЕ :
http://prikachi.com/images/548/3425548u.jpg - гащеризонът
http://prikachi.com/images/550/3425550g.jpg - роклята
сори за гадното качество ....
вчера госпожата по БеЛ ни каза, че всички тестове са проверени, обаче тази година в министерството били с нов софтуеър и нещо се прецакал.. и ще си почакаме.. смисъл вече 2 дена се опитват да го оправят, ама не могат и са казали, че резултатите ще се забавят .... пффффф .... ще полудея ..
еми не знам, казали са само, че ще има забавяне, но ако не ги публикуват...
Аз едвам ще дочакам 10, пък сега ако се забавят още ..... :X
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
аз като некъв ненормалник постоянно сънувам, че са излезли вече и само за тва мисля ;ддд
vannes Аз съм за роклята.Много сладко седи ^__^
Иначе,днес ме оформиха по биология,имам 6.=)
И по музика-6.
По математика утре ще правим изходно(тая е луда..нямам думи:Д) и ще решавам днеска цял ден задачи,
'бааааси жегата е навънка!Довечера може да излезна за час,час и нещо..и така..![]()
Прощалната ни е в понеделник.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
На нас ни казаха оценките по всички предмети , на които правихме матури без български и математика
Ето ги и моите.. :Д
История - 2 по матурата - за годината 4
Химия - 2 по матурата - на поправка или 3ка ще ми пишат за годината
Биология - 4 по матурата - 4 за годината
Физика - 2 на матурата - 3 или 4 за годината
География - 2 на матурата - 3.40 за годината сега ще сядам да науча малко да ми пише 3.50
Уж спря да ми пука след изпитите, но днеска господина ни по физика тръгна пак да разказва за скалата на оценяване за II Модул и нещо много се шашнах. Само я мисля математиката ;/
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Днеска ни дадоха и книгите за ваканцията . . .
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
vannes и аз съм за роклята мн е яка
Ние ще ходим в понеделник и вторник на екскурзия до Хисаря и там областта нооо мн хора се отказаха така че може и да не ходим![]()
И кво стана ще има ли стреща на тийнове ?![]()
GreenDay
Олеее хора, по химия (на външното) имам 14т. от 15т. ии госпожата ми писа 6 за годинатаумирам от КЕФ!!
![]()
![]()
![]()
Утрее ще ни казват колко токи имаме по физика ии ще ни оформят ;д
бтв. в 16:30 отивам на театър да гледам"Тримата мускетари" с участието на Калин Врачански;д
Just be yourself!
Най-накрая някой да си признае, че има и по слаби оценки...Първоначално написано от l0verch0y
Тука ревете, че имате петици — хвалите се, че имате шестици. Някой ден ще разберете, че оценките не са най-важното нещо в този живот.
We'll come back next year!
YNWA
Ами kukuichev711 ще се радвам, даже ще се хваля, ако искам ;дд като си имам хубава оценка що пък да не се радвам,а? трябва да рева ли..![]()
Just be yourself!
kukuchev711 +1
Точно се замислих днес,защото на класната по БЕЛ ни казаха само оценките-не ни ги върнаха,за да си видим грешките,нищо..Да,имам 6,но какво от това като и още примерно 10 човека имат.Тя госпожата си каза,че не е писала рецензии,защото смятала,че няма нужда от тях..дрън-дрън..Точно заради тези "безмислени" рецензии нямам търпение да си видя контролните попринцип -.-
Все едно..о,да-16:30 -под речица с magiie и като едни културни хора ще отидем на театър![]()
![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain