.
Отговор в тема
Страница 279 от 293 ПървиПърви ... 179229269275276277278279280281282283289 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 951 до 6 975 от общо 7312
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Какво ви пука от това, че критериите ще са завишени, то няма само вашата оценка да падне, на ВСИЧКИ ще се понижи . Пък и минималния бал, с който може да се влезе, също ще падне и няма да има никакво значение .

Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    Като ми дадат бележника на 15-ти ще го снимам ако не вярваш
    Изкарвам 4-5 от преписване основно 90%
    Явно на външните и да препишеш не си можал
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Той допълни, че скалата за оценяване ще бъде вдигана стъпаловидно
    Това не означава ли, че формулата ще се промени в наша полза ... пише, че средноаритметичната оценка на вс. седмокласници тази година е по-ниска от миналата ( сега - 4.29 ) . Следователно има повече хора с ниски оценки, например тройки и двойки , а скалата се влияе от техния брой. Тоест ако през 2010 за 84 точки е било 5.50, сега например за 82 ще е 5.50 ..
    Love is everything!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    по бел - около 94
    по мат. - около 84

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Той допълни, че скалата за оценяване ще бъде вдигана стъпаловидно
    Това не означава ли, че формулата ще се промени в наша полза ... пише, че средноаритметичната оценка на вс. седмокласници тази година е по-ниска от миналата ( сега - 4.29 ) . Следователно има повече хора с ниски оценки, например тройки и двойки , а скалата се влияе от техния брой. Тоест ако през 2010 за 84 точки е било 5.50, сега например за 82 ще е 5.50 ..
    Ми лично според мен не. Тъкмо обратното май значи.Защото миналата година направиха някаква скала мега измислена, при която имащите 98,99,100 точки все си имаха пълно 6. Отделно май по нея тройката се хващаше за само 14-15 точки.Ако тръгнат още да свалят праговете, за колко ще пишат 3 накрая , сигурно за 10-12 точки, което е направо смешно. А и каквото мърдане да направят, да не мислите, че то ще е някакво осезаемо... Разликата в оценката ми по нашата скала и по тази от 2009 беше 6-7 стотни. Така, че и при вас ,ако наистина има промяна, тя ще е някаква малка, просто да кажат с нея , че са свършили някаква работа.
    За някои от нас няколко стотни означават наистина много .. а и е логично сега за по-малко точки някой да има тройка.. щом броят на ниските оценки е толкова голям тази година.. а скалата се определя спрямо тях.
    Love is everything!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Очертава се оценката ми по математика - годишна да е 5-ца..което е кофти ;/ дали ще ги увеличават? Първи срок имам 4.
    Исках за 6,но няма никакво време за изпитване и етц.//
    31 бал добре ли е за езикова?(английска)

Оформена съм по:
    БЕЛ - 6
    Биология-6
    География-6
    Физика-6
    Химия-5 сигурно
    Английски-5
    Музика-6
    История-6
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

на мен тези няколко стотни ми трябват да хвана 5,50.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Очертава се оценката ми по математика - годишна да е 5-ца..което е кофти ;/ дали ще ги увеличават? Първи срок имам 4.
    Исках за 6,но няма никакво време за изпитване и етц.//
    31 бал добре ли е за езикова?(английска)

Оформена съм по:
    БЕЛ - 6
    Биология-6
    География-6
    Физика-6
    Химия-5 сигурно
    Английски-5
    Музика-6
    История-6
    Зависи къде искаш да влезеш ако искаш да влезеш в езикова в София,мисля ,че този бал няма да ти стигне. За езиковите бала е от 33 нагоре.Аз мисля,че е толкова,защото във Варна толкова трябва да изкараш за да влезеш в 1ЕГ на пример.Мисля си ,че в София бала сигурно е по-висок.

^ за Бургас пита.
    Камене, какъв е минималния и максималния бал за първа езикова със немски и английски?

Със немски е 32.04
    Enjoy Life ^_-

първа езикова най-добрата ли е?
    кои оценки са балообразуващи?
    извинявам се за многото въпроси, но изобщо не съм запозната и не знам къде да намеря инфото /не съм от Варна/.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Купи си справочник.

Град
    Ин йор харт ;дд
    оХХ хора вече нямам нерви да чакам... Омръзна ми това напрежение .Вече колко нощи сънувам как си отварям резултатите. Ама всъщност каквото и да правят със скалата нява да е мн фатално щото на всички ще падне или вдигне бала.Ама по-добре да се вдигне поне да си имаме самочувствие нищо ,че няма голямо значение.
    Айде дано ни премат всички ,където си искаме
    GreenDay

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    аз имам справочника и почти нищо не разбрах от него има ли някой от Плд. ??

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
    Можеш ли да ми кажеш минималния бал за миналата година за БУРГАС - Английска гимназия? ^__^ Много ще съм благодарна.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Ок..почти всичко разбрах..Единствено искам да питам на 10ти ли ще излязат, преди 10ти ли, или след ? Навсякъде различна информация Аз нещо не искам да идва моментът, в който ще си видя резултатите...ама хич даже
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Утре, 9 юни, след 17 часа ще бъдат обявени резултатите от изпитите на седмокласниците, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието във Варна. Те ще бъдат изнесени в трите училища "Св. Климент Охридски", "Цар Симеон I" и МГ "Д-р Петър Берон".

Специален сайт за проверяването им пуска и министерството на образованието, припомнят от РИО. Той е http://mon7.mon.bg/.

Тези, които желаят да използват оценките си от Националното външно оценяване за кандидатстване в специализираните гимназии, могат да подадат заявления за

От морето.нет
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    първа езикова най-добрата ли е?
    кои оценки са балообразуващи?
    извинявам се за многото въпроси, но изобщо не съм запозната и не знам къде да намеря инфото /не съм от Варна/.
    Тя е най-добрата !

Цитирай Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
    Аз

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    Утре, 9 юни, след 17 часа ще бъдат обявени резултатите от изпитите на седмокласниците, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието във Варна. Те ще бъдат изнесени в трите училища "Св. Климент Охридски", "Цар Симеон I" и МГ "Д-р Петър Берон".

Специален сайт за проверяването им пуска и министерството на образованието, припомнят от РИО. Той е http://mon7.mon.bg/.

Тези, които желаят да използват оценките си от Националното външно оценяване за кандидатстване в специализираните гимназии, могат да подадат заявления за

От морето.нет
    Но само във Варна .. нищо, утре ще чакаме Камен да се похвали с хубави оценки
    А за всички други - на десети
    Love is everything!

Голям фен Аватара на smilelady
    Цитирай Първоначално написано от sound0fsilence
    оХХ хора вече нямам нерви да чакам... Омръзна ми това напрежение .Вече колко нощи сънувам как си отварям резултатите.
    И аз съм така....охх дано да излязат днес или рано утре...
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от smilelady
    Цитирай Първоначално написано от sound0fsilence
    оХХ хора вече нямам нерви да чакам... Омръзна ми това напрежение .Вече колко нощи сънувам как си отварям резултатите.
    И аз съм така....охх дано да излязат днес или рано утре...
    Ооо.. Кали, тва ти ли си бе ! (sound0fsilence) .. И мен ми писна..айде утре е заветният ден
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

абе хорааа .... хайде да идва утре .. и да излязат рано резултатите .. а не в 20 часа .... оххх ...
    п.с.: през цялата учебна година съм имала само 2 четворки (по физика и по немски и то като текущи оценки) .. сега да не кажете, че съм бележкарка .. даже напротив, но просто ви се хваля, защото ми се случва за първи път ;дд

Уж резултатите са излезли,но на мене ми показва \"няма ученик с такива данни\" и направо незнам ....
    Ето го сайта:
    http://195.34.104.130/rezultati/

оо не .. зрелостните изпити са матурите след 12ти клас, затова ти казва, че те няма ;дддддд

Мерси все пак, че ми каза,защото тъкмо отварях прозореца...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си