- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Какво ви пука от това, че критериите ще са завишени, то няма само вашата оценка да падне, на ВСИЧКИ ще се понижи. Пък и минималния бал, с който може да се влезе, също ще падне и няма да има никакво значение
.
Явно на външните и да препишеш не си можалПървоначално написано от l0verch0y
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Това не означава ли, че формулата ще се промени в наша полза ... пише, че средноаритметичната оценка на вс. седмокласници тази година е по-ниска от миналата ( сега - 4.29 ) . Следователно има повече хора с ниски оценки, например тройки и двойки , а скалата се влияе от техния брой. Тоест ако през 2010 за 84 точки е било 5.50, сега например за 82 ще е 5.50 ..Той допълни, че скалата за оценяване ще бъде вдигана стъпаловидно
Love is everything!
по бел - около 94
по мат. - около 84
За някои от нас няколко стотни означават наистина много .. а и е логично сега за по-малко точки някой да има тройка.. щом броят на ниските оценки е толкова голям тази година.. а скалата се определя спрямо тях.Първоначално написано от aras97
Love is everything!
Очертава се оценката ми по математика - годишна да е 5-ца..което е кофти ;/ дали ще ги увеличават? Първи срок имам 4.
Исках за 6,но няма никакво време за изпитване и етц.//
31 бал добре ли е за езикова?(английска)
Оформена съм по:
БЕЛ - 6
Биология-6
География-6
Физика-6
Химия-5 сигурно
Английски-5
Музика-6
История-6
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Зависи къде искаш да влезеш ако искаш да влезеш в езикова в София,мисля ,че този бал няма да ти стигне.Първоначално написано от awesomesheepy
За езиковите бала е от 33 нагоре.Аз мисля,че е толкова,защото във Варна толкова трябва да изкараш за да влезеш в 1ЕГ на пример.Мисля си ,че в София бала сигурно е по-висок.
^ за Бургас пита.
Камене, какъв е минималния и максималния бал за първа езикова със немски и английски?
Със немски е 32.04
Enjoy Life ^_-
първа езикова най-добрата ли е?
кои оценки са балообразуващи?
извинявам се за многото въпроси, но изобщо не съм запозната и не знам къде да намеря инфото /не съм от Варна/.
оХХ хора вече нямам нерви да чакам...Омръзна ми това напрежение .Вече колко нощи сънувам как си отварям резултатите.
Ама всъщност каквото и да правят със скалата нява да е мн фатално щото на всички ще падне или вдигне бала.Ама по-добре да се вдигне поне да си имаме самочувствие
![]()
нищо ,че няма голямо значение.
Айде дано ни премат всички ,където си искаме![]()
GreenDay
аз имам справочника и почти нищо не разбрах от него има ли някой от Плд. ??![]()
Можеш ли да ми кажеш минималния бал за миналата година за БУРГАС - Английска гимназия? ^__^ Много ще съм благодарна.Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ок..почти всичко разбрах..Единствено искам да питам на 10ти ли ще излязат, преди 10ти ли, или след ? Навсякъде различна информацияАз нещо не искам да идва моментът, в който ще си видя резултатите...ама хич даже
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Утре, 9 юни, след 17 часа ще бъдат обявени резултатите от изпитите на седмокласниците, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието във Варна. Те ще бъдат изнесени в трите училища "Св. Климент Охридски", "Цар Симеон I" и МГ "Д-р Петър Берон".
Специален сайт за проверяването им пуска и министерството на образованието, припомнят от РИО. Той е http://mon7.mon.bg/.
Тези, които желаят да използват оценките си от Националното външно оценяване за кандидатстване в специализираните гимназии, могат да подадат заявления за
От морето.нет
Тя е най-добрата !Първоначално написано от meriLinka
![]()
АзПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
![]()
Но само във Варна .. нищо, утре ще чакаме Камен да се похвали с хубави оценкиПървоначално написано от l0verch0y
А за всички други - на десети
Love is everything!
И аз съм така....охх дано да излязат днес или рано утре...Първоначално написано от sound0fsilence
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ооо.. Кали, тва ти ли си бе ! (sound0fsilence) .. И мен ми писна..айде утре е заветният денПървоначално написано от smilelady
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
абе хорааа .... хайде да идва утре .. и да излязат рано резултатите .. а не в 20 часа .... оххх ...
п.с.: през цялата учебна година съм имала само 2 четворки (по физика и по немски и то като текущи оценки) .. сега да не кажете, че съм бележкарка .. даже напротив, но просто ви се хваля, защото ми се случва за първи път ;дд
Уж резултатите са излезли,но на мене ми показва \"няма ученик с такива данни\" и направо незнам ....
Ето го сайта:
http://195.34.104.130/rezultati/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оо не .. зрелостните изпити са матурите след 12ти клас, затова ти казва, че те няма ;дддддд
Мерси все пак, че ми каза,защото тъкмо отварях прозореца...
![]()