.
Отговор в тема
Страница 28 от 293 ПървиПърви ... 182425262728293031323878128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 7312
    Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Здрасти на всички. Чета темата от както е създадена ама све не намирах време да пиша.
    Ах тая скапана математика....ходя си на уроци при частен учител и там разбирам всичко,много добре ми обясняват...но като ида в училище и зацепвам тотално... оценките ми са 3,3,4 ... абее никога не ми е била сила математиката ама тая година нещо...утре имаме контролно на аксиомите и теоремите [досега сме взели 3 аксиоми и 18 теореми мисля]
    Най-много искам да вляза в 1 испанска с втори език английски ама напоследък чувам,че бала е много висок.. някой да знае колко е бил миналата година? :P по второ и трето желание сугурно ще пиша 1 Немска и 31 СУЧЕМ ...и най-накрая като спасителен пояс НТБГ и СОУ-то в което уча сега само че езикова паралелка.
    ъмм оценките ми по другите предмети :
    БЕЛ:3,6,6,4,4,4
    АЕ:6
    История:4,6,6 и утре ни връщат тест ана месопотамия и египет
    Биология:5,5 [много ни е готина учителката]
    География:5 ... като цяло предмета не е толкова зле ама госпожата е един такъ караконжул...
    Химия:4,3,2 - от началото на годината ни преподава една студентка дето само си мънка под носа...нищо не разбирам от изравняването..
    Физика: 3 на входното а пък новите уроци примерно за закона на Ом са ми тъмна Индия...
    Информатика:5 на входното
    ФВС:2 на скок от място
    ехаа...аз написах роман...Сори за дългия пост
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Междудругото на по предните страници като четох постовете ии видях,че sasec има много добри оценки по всичкo...Може ли да споделиш как си разпледеляш времето,коя смяна си и така?
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    абе на вас през кой ден от седмицата програмата ви е най-гадна ?

На мен понеделник:

1.Физика
    2.География
    3.БЕЛ
    4.Математика
    5.Биология
    6.ФВС

и петък:

1.Математика
    2.География
    3.БЕЛ
    4.Физика
    5.Технологии
    6.Биология
    Да бе, оплакваш се от 6 часа?!?!?!?!!??!!!? На мен ми е най - омразно в четвъртък, защото имам 8 часа, самите предмети не са ми толкова проблем, освен химията може би.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    LaChupacabra и аз по математика съм така,имам две 4-ки..
    никога не ми се е отдавало,ходя на уроци,разбирам си ги там нещата,и в даскало - блоквам..

иначе,исках да питам : как учите по разказвателните предмети?

та,оценките ми за сега са :
    математика-4,4
    български-5,5(нова оценка)
    литература-6,6,6,6
    ИТ-5,5
    Рисуване-6,6,5,6
    Биология-5,6
    Химия-4,6
    Физика-4
    География-4,6,6

чудя се по физика и математика как да ги управям..предложения?

^ не знам, ама аватара ти е УНИКАЛЕН.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Аз до този момент съм 6 по всичко, само една петица по английски и по география
    Love is everything!

Ами значи за всеки по отделно
    Историята още от както се помня съм я обичала и ми е била що годе лесна: чета си плана после ако има някаква карта в атласа я разглеждам и след това чета урока пак си чета плана и си разказвам на глас какво съм запомнила.Ако има нужда повтарям всичкото. А пък за писмени по същия начин само че не с един а там на колкото урока ще е контролното и вместо на глас го пиша на лист и после сверявам,ако ми е вярно си уча от листа.

Биология:Чета план.Чета урока 2 пъти и си разказвам всичко.после пак си чета плана като за последно. И като и при исотрията ако има нужда повтарям и ако е писмено си разказвам на лист.

Физика: Метода е същия като горните 2 само че отделям не един-два прочита а към 3-4 понякога и 5 защото ми е много труден тоя предмет.Обаче при нас е малко по различно защото не уча от учебник а САМО от тетрадката.Госпожата дава много дълги планове 5-6 малки страници,защото според нея това което е в учебника е пълна каша..

География:Още от 5 клас ни се падат все някакви изкукали госпожи...истината е че от 5 клас насам не съм учила сериозно.Един бърз прочит на урока и това е.И още по интересното е че и в 5 и в 6 клас и за годишна оенка и за оценка на матурата имах 6.

Химия: ехх ...тъка вече яко учене пада поне при мен...ама няма резултат... План.Урок 2-3 пъти.и решавам задачите към урока

* ии ние почти по всичките имаме уч.тетрадки така че за затвърдяване на наученото си решавам и задачите там след като науча урока.

Ами по математика помоли госпожата да те изкара на дъската ии трябва да изкараш 5 или 6.Ипосле на писмено изпитване пак трябва да имаш 5 или 6. :[ Вие сега на кой урок сте?

А по физика решаваш задачите към урока,ако имате уч.тет и от там решаваш. И дигаш ръка в час,молиш да те изпитат и така.И като имате тестове трябва да изкарваш високи оценки.

охх пак стана дълъг поста..

Процедирам еднакво при всички предмети. Чета си точката 1-2 пъти и после си разказвам. Това отнема горе-долу по половин час, понякога 10 минути повече. После си попълвам учебната за 5-10 минути и съм готова.
    LaChupacabra, нямам някакво специално разпределение на времето. Просто сядам и си уча. На ден около 3 часа макс. Просто като седна да уча съм концентрирана на макс и успявам бързичко да свърша и да възприема нещата.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Ами и аз не знам как уча, за да изкарвам 5-6...направо се чудя на себе си

- По история ми е много интересно и затова нямам проблеми...а и следващия раздел(Древна Елада) вече го знам целия просто защото митологията ми е нещо като хоби...оценки- 6,5
    - По география даскала иска от нас да знаем всички природни обекти(планини,реки,долини) и изпитва само на картата и никога на урока...чета го 1-2 пъти колкото да знам нещо оценки-5,6,6
    - Даскалката по химия е ужасна и си чета урока най-много 2 пъти, а оценките ми са 6,5,6,6...направо не знам как ги изкарах
    - Физиката е по същия начин като химията само че оценките ми са по-малко
    - Охх биологията е пълен ужас... тея тъкани,клетки и тем подобни глупости ме разбиват...там оценките ми са май 2 петици

Мии тва е общо взето също така гледам винаги да си пиша домашната и да слушам в час

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Здравейтте хоррра ей сега си се прибирам от София (бях на уроци) и викам я да седна да видя к'во става тука амм моите оценки са :
    Математика: 6 5 6
    БЕЛ: 6 6 6
    Руски език: 5 6 5 6
    История : 6 (имам ненанесени 6-ци..върви ми тоя предмет )
    Биология : 5 5 (а ми е класна...ще вдигам ръка неска)
    Физика: 6 (правихме контролно в петък и май ще имам 5 )
    Химия: 6 5
    ИТ:5 4 (тая е мега тъпа..мега...няма да се изразявам , защото е грозно за момиче да говори такива неща )

И такамм...не е като да нямам петици, ама айде.. Да ви питам вие имате ли неизвинени отсъствия..аз имам 2/3 от закъснения
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

хехее, днес майка ми ми даде да остана у нас

Град
    София
    Амии по биология съм д/г добре ... имам 4 (на входното) и 6 (на проект за чехълче) и днеска май ще ме изпитат ;дд .. стискайте палци,моля ви ..
    По разказвателните уча като първо си пиша най-важното от всяка точка на лист и след това го научавам . После си чета урока 1-2 пъти и го разказвам . .. А ако не ме мързи си попълвам и уч.тетр
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Ох,неска първия час имаме контролна по математика. Да мине геометрията,че алгебрата почна да ми липсва.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    RY - Хайде,успех на контролното...
    Стискам палци,за да се справиш успешно...

polssa - Недей да обръщаш чак
    толкова голямо внимание на ИТ и биологията,
    освен ако не си решила да кандидатстваш с тях...
    Като те гледам си доста добре по БЕЛ и Математика,
    това е най-важното...Надявам се и на изпита да се
    представите добре..

awesomesheepy - Първо ти погледнах
    оценките ти по Литература и после като погледнах
    Българския,се учудих доста много..Но както и да е..
    Все пак оценките ти са добри,но нали знаеш,че може
    и да е по-добре..По матемитика се упражнявай повече,
    недей да назубряш задачите,а гледай да ги разбереш..

SmilezZz да,наистина
    една оценка по български имам,и то е от входното
    не ме е изпитвала,за това
    пък,срядата ще правим контролна,върху изреченията,и такам стискайте палци .

ще почваме геометрия(основни геометрични фигури) тая седмица,на вас лесни ли са ви,какви са задачите,има ли за чертане,лесно ли се разбират?

имам 5 по математика и български
    не,не ... СТИГА ВЕЕ
    имам повече петици от колкото шестици в бежежника
    не стига тва ами съм и болна
    ама въпреки това си ходих на даскало и сега с майка ми отиваме при личния.
    само да се оправя и започвам да уча по нов начин с разказване на урока и т.н.
    всички ли си разказвате уроците? аз това никога не съм го правила.

аз чета урока 1 път да кажем,после точка по точка,изкарвам си най-важното от всяка точка в тетрадката и уча оттам.
    По-лесно ми е.
    И разказвам на глас..

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy

ще почваме геометрия(основни геометрични фигури) тая седмица,на вас лесни ли са ви,какви са задачите,има ли за чертане,лесно ли се разбират?

Сега почвате геометрия ние вече я свършихме, правихме тест и утре ще ми го връщат. Иначе не е много лесно, на мен формулите и разлагането ми допадаха повече има много теореми, аксиоми и някви основни задачи, които на мен ми ги казваха на курса Много съм щастлива защото на теста по литература за "Немили - недраги" имам 6, а не очаквах повече от 5

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ние днеска по математика взехме "Еквивалентни Уравнения" - Супер лесен урок. Иначе аз ся отивам да си правя теста за утре по история. В смисъл, че днеска другия клас го правиха и ни казаха кой каква група е и за какво трябва да пише. Аз трябва да пиша за Египетската Имерия и Нововавилонско царство. А накрая и 2-те групи имаме една обаща точка - Да напишем защо в Европа стопанството се е развило по-късно. Аз сега на едни лист ще си напиша всичко и утре го вадя и ще се правя, че пиша
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ааааа днеска по математика взехме сбор на ъглите в триъгълник и тая шматка така го "обясни", че абсолютно нищо не разбрах, а в четвъртък имаме контролно!

на вас харесва ли ви да учите? или ви е досадно и тъпо?
    щото на мен ми е адски тъпо и нищо не запомням, а помня миналата година ми беше кеф и си помнех всичко.
    пфф.. в дупка съм ;//..

сега ще използвам като съм болна да си понауча някои неща ;/

Върнаха ни по история на Египет и Месопотамия.22 от 24 точки. [тоест 6 :] ]

По математика взехме урока след сбор на ъгли [забравих му името] и там са уж две теореми и мисля ,че го разбрах ама...А в четвъртък имаме тест на всичко от началото на раздела.. стискайте палци.

Иначе...

meriLinka и аз съм очно така миналата година всичко минаваше по вода без много много напъни а сега...като се прибера въобще не ми се мисли за учене...и като седна да уча ми трябват към 4 часа ,че и понякога по 5-6 [има и дни с лека програма или без домашни ама са изключение ]

MegiBoOm късмет на контролното (: Помоли някой да ти ги обясни?Съученичка,по-възрастен или отиди на консулация ако имате де...

Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    на вас харесва ли ви да учите? или ви е досадно и тъпо?
    щото на мен ми е адски тъпо и нищо не запомням, а помня миналата година ми беше кеф и си помнех всичко.
    пфф.. в дупка съм ;//..

сега ще използвам като съм болна да си понауча някои неща ;/
    не си сама

а и предполгам не само на нас,а на никой не му се учи

LaChupacabra честито за 6-цата по история

мерси

На вас ще ви липсва ли стария клас или с нетърпение чакате да се запознаете с новия?

На мен всеки един от тоя клас ми е толкова скъп,че направо не знам какво ще правя на 15 юни...7 години съм била с тях и сега на 15 ...БУУУМ

Аз отивам да уча по биология и да решавам задачи по български :] после ако има нещо ново ще пиша ако не утре като се прибера

много си обичам класа <3 с повечето от тях сме заедно от първи клас.
    ама има моменти, когато много им се нервя и ми се иска да съм в друг клас..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си