- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Здрасти на всички.Чета темата от както е създадена ама све не намирах време да пиша.
Ах тая скапана математика....ходя си на уроци при частен учител и там разбирам всичко,много добре ми обясняват...но като ида в училище и зацепвам тотално... оценките ми са 3,3,4 ... абее никога не ми е била сила математиката ама тая година нещо...утре имаме контролно на аксиомите и теоремите [досега сме взели 3 аксиоми и 18 теореми мисля]![]()
![]()
Най-много искам да вляза в 1 испанска с втори език английски ама напоследък чувам,че бала е много висок.. някой да знае колко е бил миналата година? :P по второ и трето желание сугурно ще пиша 1 Немска и 31 СУЧЕМ ...и най-накрая като спасителен пояс НТБГ и СОУ-то в което уча сега само че езикова паралелка.
ъмм оценките ми по другите предмети :
БЕЛ:3,6,6,4,4,4![]()
![]()
АЕ:6
История:4,6,6 и утре ни връщат тест ана месопотамия и египет![]()
Биология:5,5 [много ни е готина учителката]![]()
География:5 ... като цяло предмета не е толкова зле ама госпожата е един такъ караконжул...
Химия:4,3,2 - от началото на годината ни преподава една студентка дето само си мънка под носа...нищо не разбирам от изравняването..
Физика: 3 на входнотоа пък новите уроци примерно за закона на Ом са ми тъмна Индия...
Информатика:5 на входното
ФВС:2 на скок от място![]()
![]()
ехаа...аз написах роман...Сори за дългия пост![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Междудругото на по предните страници като четох постовете ии видях,че sasec има много добри оценки по всичкo...Може ли да споделиш как си разпледеляш времето,коя смяна си и така?![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Да бе, оплакваш се от 6 часа?!?!?!?!!??!!!? На мен ми е най - омразно в четвъртък, защото имам 8 часа, самите предмети не са ми толкова проблем, освен химията може би.Първоначално написано от kik7
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
LaChupacabra и аз по математика съм така,имам две 4-ки..
никога не ми се е отдавало,ходя на уроци,разбирам си ги там нещата,и в даскало - блоквам..
![]()
иначе,исках да питам : как учите по разказвателните предмети?
та,оценките ми за сега са :
математика-4,4
български-5,5(нова оценка)
литература-6,6,6,6
ИТ-5,5
Рисуване-6,6,5,6
Биология-5,6
Химия-4,6
Физика-4
География-4,6,6
чудя се по физика и математика как да ги управям..предложения?
^ не знам, ама аватара ти е УНИКАЛЕН.![]()
Аз до този момент съм 6 по всичко, само една петица по английски и по география![]()
Love is everything!
Ами значи за всеки по отделно
Историята още от както се помня съм я обичала и ми е била що годе лесна: чета си плана после ако има някаква карта в атласа я разглеждам и след това чета урока пак си чета плана и си разказвам на глас какво съм запомнила.Ако има нужда повтарям всичкото. А пък за писмени по същия начин само че не с един а там на колкото урока ще е контролното и вместо на глас го пиша на лист и после сверявам,ако ми е вярно си уча от листа.
Биология:Чета план.Чета урока 2 пъти и си разказвам всичко.после пак си чета плана като за последно. И като и при исотрията ако има нужда повтарям и ако е писмено си разказвам на лист.
Физика: Метода е същия като горните 2 само че отделям не един-два прочита а към 3-4 понякога и 5 защото ми е много труден тоя предмет.Обаче при нас е малко по различно защото не уча от учебник а САМО от тетрадката.Госпожата дава много дълги планове 5-6 малки страници,защото според нея това което е в учебника е пълна каша..
География:Още от 5 клас ни се падат все някакви изкукали госпожи...истината е че от 5 клас насам не съм учила сериозно.Един бърз прочит на урока и това е.И още по интересното е че и в 5 и в 6 клас и за годишна оенка и за оценка на матурата имах 6.![]()
![]()
Химия: ехх ...тъка вече яко учене пада поне при мен...ама няма резултат... План.Урок 2-3 пъти.и решавам задачите към урока
* ии ние почти по всичките имаме уч.тетрадки така че за затвърдяване на наученото си решавам и задачите там след като науча урока.![]()
Ами по математика помоли госпожата да те изкара на дъската ии трябва да изкараш 5 или 6.Ипосле на писмено изпитване пак трябва да имаш 5 или 6. :[ Вие сега на кой урок сте?
А по физика решаваш задачите към урока,ако имате уч.тет и от там решаваш. И дигаш ръка в час,молиш да те изпитат и така.И като имате тестове трябва да изкарваш високи оценки.![]()
охх пак стана дълъг поста..![]()
![]()
Процедирам еднакво при всички предмети. Чета си точката 1-2 пъти и после си разказвам. Това отнема горе-долу по половин час, понякога 10 минути повече. После си попълвам учебната за 5-10 минути и съм готова.
LaChupacabra, нямам някакво специално разпределение на времето. Просто сядам и си уча. На ден около 3 часа макс. Просто като седна да уча съм концентрирана на макс и успявам бързичко да свърша и да възприема нещата.
Ами и аз не знам как уча, за да изкарвам 5-6...направо се чудя на себе си![]()
- По история ми е много интересно и затова нямам проблеми...а и следващия раздел(Древна Елада) вече го знам целия просто защото митологията ми е нещо като хоби...оценки- 6,5
- По география даскала иска от нас да знаем всички природни обекти(планини,реки,долини) и изпитва само на картата и никога на урока...чета го 1-2 пъти колкото да знам нещооценки-5,6,6
- Даскалката по химия е ужаснаи си чета урока най-много 2 пъти, а оценките ми са 6,5,6,6...направо не знам как ги изкарах
![]()
- Физиката е по същия начин като химията само че оценките ми са по-малко
- Охх биологията е пълен ужас... тея тъкани,клетки и тем подобни глупости ме разбиват...там оценките ми са май 2 петици![]()
Мии тва е общо взетосъщо така гледам винаги да си пиша домашната и да слушам в час
![]()
Здравейтте хоррраей сега си се прибирам от София (бях на уроци) и викам я да седна да видя к'во става тука
амм моите оценки са :
Математика: 6 5 6
БЕЛ: 6 6 6
Руски език: 5 6 5 6
История: 6 (имам ненанесени 6-ци..върви ми тоя предмет
)
Биология![]()
![]()
: 5 5 (а ми е класна...ще вдигам ръка неска)
Физика: 6 (правихме контролно в петък и май ще имам 5)
Химия: 6 5
ИТ:5 4 (тая е мега тъпа..мега...няма да се изразявам , защото е грозно за момиче да говори такива неща![]()
)
И такамм...не е като да нямам петици, ама айде..Да ви питам вие имате ли неизвинени отсъствия..аз имам 2/3 от закъснения
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
хехее, днес майка ми ми даде да остана у нас![]()
Амии по биология съм д/г добре ... имам 4 (на входното) и 6 (на проект за чехълче) и днеска май ще ме изпитат ;дд .. стискайте палци,моля ви..
По разказвателните уча като първо си пиша най-важното от всяка точка на лист и след това го научавам . После си чета урока 1-2 пъти и го разказвам ... А ако не ме мързи си попълвам и уч.тетр
;д
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ох,неска първия час имаме контролна по математика.Да мине геометрията,че алгебрата почна да ми липсва.
![]()
RY - Хайде,успех на контролното...
Стискам палци,за да се справиш успешно...
polssa - Недей да обръщаш чак
толкова голямо внимание на ИТ и биологията,
освен ако не си решила да кандидатстваш с тях...
Като те гледам си доста добре по БЕЛ и Математика,
това е най-важното...Надявам се и на изпита да се
представите добре..
awesomesheepy - Първо ти погледнах
оценките ти по Литература и после като погледнах
Българския,се учудих доста много..Но както и да е..
Все пак оценките ти са добри,но нали знаеш,че може
и да е по-добре..По матемитика се упражнявай повече,
недей да назубряш задачите,а гледай да ги разбереш..
SmilezZz да,наистина
една оценка по български имам,и то е от входното
не ме е изпитвала,за това
пък,срядата ще правим контролна,върху изреченията,и такамстискайте палци .
ще почваме геометрия(основни геометрични фигури) тая седмица,на вас лесни ли са ви,какви са задачите,има ли за чертане,лесно ли се разбират?
имам 5 по математика и български![]()
![]()
![]()
не,не ... СТИГА ВЕЕ![]()
имам повече петици от колкото шестици в бежежника![]()
не стига тва ами съм и болна![]()
ама въпреки това си ходих на даскало и сега с майка ми отиваме при личния.
само да се оправя и започвам да уча по нов начин с разказване на урока и т.н.
всички ли си разказвате уроците? аз това никога не съм го правила.
аз чета урока 1 път да кажем,после точка по точка,изкарвам си най-важното от всяка точка в тетрадката и уча оттам.
По-лесно ми е.
И разказвам на глас..
Сега почвате геометрияПървоначално написано от awesomesheepy
ние вече я свършихме, правихме тест и утре ще ми го връщат. Иначе не е много лесно, на мен формулите и разлагането ми допадаха повече
има много теореми, аксиоми и някви основни задачи, които на мен ми ги казваха на курса
Много съм щастлива защото на теста по литература за "Немили - недраги" имам 6, а не очаквах повече от 5
![]()
Ние днеска по математика взехме "Еквивалентни Уравнения" - Супер лесен урок. Иначе аз ся отивам да си правя теста за утре по история. В смисъл, че днеска другия клас го правиха и ни казаха кой каква група е и за какво трябва да пише. Аз трябва да пиша за Египетската Имерия и Нововавилонско царство. А накрая и 2-те групи имаме една обаща точка - Да напишем защо в Европа стопанството се е развило по-късно. Аз сега на едни лист ще си напиша всичко и утре го вадя и ще се правя, че пиша![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ааааа днеска по математика взехме сбор на ъглите в триъгълник и тая шматка така го "обясни", че абсолютно нищо не разбрах, а в четвъртък имаме контролно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на вас харесва ли ви да учите? или ви е досадно и тъпо?
щото на мен ми е адски тъпо и нищо не запомням, а помня миналата година ми беше кеф и си помнех всичко.
пфф.. в дупка съм ;//..
сега ще използвам като съм болна да си понауча някои неща ;/
Върнаха ни по история на Египет и Месопотамия.22 от 24 точки.![]()
[тоест 6 :] ]
По математика взехме урока след сбор на ъгли [забравих му името] и там са уж две теореми и мисля ,че го разбрах ама...А в четвъртък имаме тест на всичко от началото на раздела..стискайте палци.
Иначе...
meriLinka и аз съм очно такаминалата година всичко минаваше по вода без много много напъни а сега...като се прибера въобще не ми се мисли за учене...и като седна да уча ми трябват към 4 часа ,че и понякога по 5-6 [има и дни с лека програма или без домашни ама са изключение ]
![]()
MegiBoOm късмет на контролното (: Помоли някой да ти ги обясни?Съученичка,по-възрастен или отиди на консулация ако имате де...
не си самаПървоначално написано от meriLinka
а и предполгам не само на нас,а на никой не му се учи
LaChupacabra честито за 6-цата по история![]()
мерси![]()
На вас ще ви липсва ли стария клас или с нетърпение чакате да се запознаете с новия?
На мен всеки един от тоя клас ми е толкова скъп,че направо не знам какво ще правя на 15 юни...7 години съм била с тях и сега на 15 ...БУУУМ![]()
Аз отивам да уча по биология и да решавам задачи по български :] после ако има нещо ново ще пиша ако не утре като се прибера![]()
![]()
много си обичам класа <3 с повечето от тях сме заедно от първи клас.
ама има моменти, когато много им се нервя и ми се иска да съм в друг клас..