- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
http://195.34.104.130/7klas/ това е нашият сайт ... иначе няма проблем, пак заповядай![]()
Мда,но в бързината кой ти чете ДЗИ или НВО пишеПървоначално написано от vannes
![]()
На нас ни казаха, че днес, следобяд, би трябвало да излязат![]()
. Хем искам да си ги разбера, хем не
.
Офф. . днес седмите класове се състезавахме, като дарявахме книги, и ние дарихме всякакви сборници, нови книжки и т.н., пък 'Б' клас дойдоха със два сака с някакви стари книги от 1960 година и дари не им ги преброиха, а направо казаха, че те печелят. Ние дарихме 89 книги и то всички нови, а те някакви комунистически + това половината на руски и спечелиха тортата! После библиотекарката беше говорила с директорката и се оказа и, че ние ще получим наград. Супер нечестно беше, защото от нашия клас 20 човека дариха, а от тяхния само 2-ма, и то имаше и написани учебни тетрадки.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Разбъзика ми се сърцето, бе, хораа![]()
![]()
И аз имах две 4-ки- енната беше през 1 срок- по Биология, а втората през 2 срок- по ХимияИ двете съм ги поправила, но е важното, че ги имам
![]()
Оухх.. нещо ми е странно тия дни.. предрезултатно едно такова
П.С. Калии (sound0fsilence)..неска преди инглиша на Билапиши да се разберем
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Имам чувството, че като излязат резултати ще си отдъхна, но после пък ще чакам класирането и т.н..
ПП: Полса, подписа ти разтяга страницата![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
А някой ще каже ли как можем да си проверим резултатите през телефона![]()
оле аз само чета излезнали са кликам на сайта на ДЗИ и си търся бележката да си въведа данните и после чета![]()
![]()
![]()
![]()
Изкарах си акъла
![]()
Дано излезнат по-скоро, че нямам търпение вече....
We'll come back next year!
YNWA
Много е стресиращо това на 12 клас ..Аз преди малко се панирах ,че ми я няма служебната бележка ама си я открих ... откачалка станах
Класната казва че може да излязат още днес
Аз хем искам да ги видя ,защото вече откачам ,хем ме е страх .Вече ни оформиха и ще завърша с 6.00
П.П Поли аз те чакам в 5 :20 на Гранд без да протетираш
![]()
GreenDay
ехее и ние доживяхме да видим тема "бъдещи седмокласници"....![]()
Пама, оправих си подписа, но не можеш да кажеш, че не е як![]()
![]()
Аз през 5 минути проверявам дали не може да отворим страницата..сещате се.. Тез пък..още не са завършили 6 клас, пък мислят за 7ми..споко бе хора, имате време, после ще искате да сте 6ти клас
![]()
Ама ние сме мн добри-тоест ..вижте колко много страници написахме..дайте да мислим за следващо заглавие на темата, че не ми се разделя с вас
![]()
П.С. Кали, пак съм прецакана с тоя Гранд... Спирам със спама, промисс![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Айде чак като ги направим 500 ще направя новата тема. Малко така...ъм...да сме единствените с тема от 500 стр.![]()
![]()
Охх..току-що преживях нервен срив: Кали (sound0fsilence) ми пише : " ПОЛИИ, ИЗЛЯЗОХА РЕЗУЛТАТИТЕЕЕЕ !! " , А АЗ КАТО ПОЧНАХ ПОЧТИ ДА РЕВА ОТ СТРАХ![]()
![]()
![]()
НАПРАВО ПРЕЖИВЯХ УЖАСЕН ШОК, А ТЯ ПОСЛЕ МИ ВИКА "БЪЗИК БЕЕ "
![]()
ОХХ..ТРЯБВА ДА ХАПНА
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Целия клас сме като нинджи .. бягаме от класната, защото може да ни донесе резултатите и си крием очите на местата, където могат да ги сложат ;дд![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Много съм стресиранаужас...искам да ги видя само, ако знам, че са добри
ама така или иначе рано или късно ще разбера...
Можете ли да си представите....утре по това време вече всичко ще се знае...![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
\Първоначално написано от l0verch0y
Тези " едни" изпити са много важни ...
Just Siseyy Hater's ...
+1Първоначално написано от SiSi7yYy
Определят следващите ни 5 години![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Еми ако искаш да следваш в чужбина,трябва да му мислиш още отсегаПървоначално написано от l0verch0y
Едит: "отсега" заедно ли се пише.. Боже, колко съм зле..не съм сигурна![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Само не разбрах,днес ли ще излязат,или утре ?
едит: Да заедно се пише![]()
![]()