.
Отговор в тема
Страница 282 от 293 ПървиПърви ... 182232272278279280281282283284285286292 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 026 до 7 050 от общо 7312
    Моя се получава 33.178. Това според вас добре ли е, след като имам по-малко от повечето тук?

Супер фен Аватара на Runaway11
    естествено, че е добре...повечето от нашия клас има 5,30 бг и 4,30 мат...смятай!

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    24 Ужасно много съм хепи! Това означава, че съм приета в Руската Ама имам един проблем. Майка ми пак не е доволна. Само ми мрънка да влизам в Манджата, а аз там честно казано не искам. Цяла година и казвах, че искам да уча езици, но преди 2 месеца тръгна постоянно да ми мрънка за тази нейна Манджа, защото там съм щяла да излезна с професия, а пък в Руската само съм щяла да науча езици и пак нямало смисъл.. Какво да й кажа?
    Ти от Стара Загора ли си?
    Според мен кажи на майка си, че ти си избираш какво да учиш.Ако ти харесват езиците, бори се за мечтата си!Да знаеш езици започва да става все по-важно и ползотворно.И има много хубави професии, изискващи език.А и това с Манджата и професията ми звучи малко смехотворно...просто кажи на майка ти да те подкрепи и да вярва повече в теб.

34.178!!!! С половин единица повече от минималния за НЕГ. Какво смятате, влизам ли??? Сериозно питам, защото половин единица повече от една страна е много, но от друга - не знам общото положение.
    АУУУ, ИСКАМ ДА ВЛЯЗА! ИСКАМ, ИСКАМ, ИСКАМ!

Още не са излезли списъци с балове...аз няма да ързам..утре ще преброя колко са ме минали ислед това ще му мисля

Олееееее, не не не!!!!!!!!!! Умирам от кеф!!!!!!!! По математика имам 5,500, а по БЕЛ 5,679! Оформя ми се 34.358 бал!!!! Простоооо умирам от щастие!!!
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от idontknowmyname
    24 Ужасно много съм хепи! Това означава, че съм приета в Руската Ама имам един проблем. Майка ми пак не е доволна. Само ми мрънка да влизам в Манджата, а аз там честно казано не искам. Цяла година и казвах, че искам да уча езици, но преди 2 месеца тръгна постоянно да ми мрънка за тази нейна Манджа, защото там съм щяла да излезна с професия, а пък в Руската само съм щяла да науча езици и пак нямало смисъл.. Какво да й кажа?
    Ти от Стара Загора ли си?
    Според мен кажи на майка си, че ти си избираш какво да учиш.Ако ти харесват езиците, бори се за мечтата си!Да знаеш езици започва да става все по-важно и ползотворно.И има много хубави професии, изискващи език.А и това с Манджата и професията ми звучи малко смехотворно...просто кажи на майка ти да те подкрепи и да вярва повече в теб.
    Да, от там съм.
    Проблема е, че с този бал могат да ме приемат в Манджата, но аз искам езици, но каквото й да и кажа, тя пак на нейното ще си знае.
    Ей сега се връща от работа и там и разказах и тя ми вика "Първо ще пишем манджата!". Нямам шанс да я разобедя ; ((
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

БЕЛ - 5.693
    Математика - 5.509
    Бал - 33.768 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Още не са излезли списъци с балове...аз няма да ързам..утре ще преброя колко са ме минали ислед това ще му мисля
    А те кога ще излязат ?

Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    А те кога ще излязат ?
    Ми май когато се пресметнат нещо като средно аретметично на вс оценки и училищата казват какви балове там..Мисля че този процес вече е започнал!

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    БАЛ 34,4.От бела ми пада оценката .

@BlackEyedPeas,
    Не я оставяй да решава вместо тебе!Избери си език някъде, проучи за миналогодишния бал и go for it!Ако не те приемат на първо където си искала, тогава отивай в Манджата спокойно.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    БЕЛ - 5.589 ; мат - 4.679
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Само да питам- за езиковите как точно се смяташе БАЛа, че забравих :Д
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Математика - 5,500
    БЕЛ - 5,786

Бал - 34,572

И даже мисля, че с единия крак съм в немската вече.
    Малеее... как се радваммм.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

4,550 по математика
    5,350 по български
    БАЛ-30,730
    кандидатсвам в 4та ЕГ "Фредерих Жолио-Кюри" с ИСПАНСКИ ЕЗИК
    град Варна
    предната година искаха 30,3 ии мисля, че ще ме приемат..
    само г-жата по мат да ми остави 5ца, че ина4ее ;д
    Enjoy Life ^_-

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    (При мен поне е така) Пресмяташ по 2 пъти оценката от бала от БЕЛ и Математика и веднъж от годишната.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN
    А те кога ще излязат ?
    Ми май когато се пресметнат нещо като средно аретметично на вс оценки и училищата казват какви балове там..Мисля че този процес вече е започнал!
    Няма нищо такова. В тези статистики балове не се пресмятат, тъй като годината не е приключила и никой в министерството не знае, какви оценки ще имате в дипломата. Изготвя се таблица с интервали от сбора на двете оценки. Примерно

11,50-12,00 -300 души
    11,01-11, 49 - 730 души
    10,50 -11,00 - 850 души
    и така и надолу.Прави се такава статистика по математика отделно, по БЕЛ отделно, по двата предмета заедно, отделно за момичета, отделно за момчета и комбинирано.
    Всичко това при налични вече оценки ще го направят бързо, тъй като просто един Ексел ще ги нареди по интервали тези рузултати и готово.
    Да де и аз не бях сигурна..просто имах впредвид, че все още не са излезли таблиците и ще излязат по-късно..никой не е съобщил кога!

Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    (При мен поне е така) Пресмяташ по 2 пъти оценката от бала от БЕЛ и Математика и веднъж от годишната.
    Ясно, благодаря, значи моят е 32,536 ....
    Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥

Някой ми беше казал, че от 13 до 15 юни (май така бяха датите) може да отидеш да си видиш преразказа и грешките на втория модул по математика, а за първия модул не съм сигурна.

Някой знае ли дали е така и ако е така, къде? Благодаря предварително

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от electricxx
    4,550 по математика
    5,350 по български
    БАЛ-30,730
    кандидатсвам в 4та ЕГ "Фредерих Жолио-Кюри" с ИСПАНСКИ ЕЗИК
    град Варна
    предната година искаха 30,3 ии мисля, че ще ме приемат..
    само г-жата по мат да ми остави 5ца, че ина4ее ;д
    Значи и ти си от Варна мен.Еми аз съм си за 1ЕГ от ,където и да го погледнем.Там ще влизам,Късмет !

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Някой ми беше казал, че от 13 до 15 юни (май така бяха датите) може да отидеш да си видиш преразказа и грешките на втория модул по математика, а за първия модул не съм сигурна.

Някой знае ли дали е така и ако е така, къде? Благодаря предварително
    Еми.. на нас ни казаха, че от понеделник, т.е. 13 юни. :P
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

БЕЛ - 5,571
    Математика - 6,000 :P

Моят бал за езикова е: 35,197, а за математическа 35,25..

леле.. Или сте били супер подготвени или тестовете са били страшно лесни.. както и да е,шапка ви свалям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си