- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Моя се получава 33.178. Това според вас добре ли е, след като имам по-малко от повечето тук?
естествено, че е добре...повечето от нашия клас има 5,30 бг и 4,30 мат...смятай!
Ти от Стара Загора ли си?Първоначално написано от BlackEyedPeas
Според мен кажи на майка си, че ти си избираш какво да учиш.Ако ти харесват езиците, бори се за мечтата си!Да знаеш езици започва да става все по-важно и ползотворно.И има много хубави професии, изискващи език.А и това с Манджата и професията ми звучи малко смехотворно...просто кажи на майка ти да те подкрепи и да вярва повече в теб.
34.178!!!! С половин единица повече от минималния за НЕГ. Какво смятате, влизам ли???Сериозно питам, защото половин единица повече от една страна е много, но от друга - не знам общото положение.
![]()
АУУУ, ИСКАМ ДА ВЛЯЗА! ИСКАМ, ИСКАМ, ИСКАМ!
Още не са излезли списъци с балове...аз няма да ързам..утре ще преброя колко са ме минали ислед това ще му мисля![]()
Олееееее, не не не!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Умирам от кеф!!!!!!!! По математика имам 5,500, а по БЕЛ 5,679!
![]()
![]()
Оформя ми се 34.358 бал!!!!
Простоооо умирам от щастие!!!
![]()
![]()
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Да, от там съм.Първоначално написано от idontknowmyname
Проблема е, че с този бал могат да ме приемат в Манджата, но аз искам езици, но каквото й да и кажа, тя пак на нейното ще си знае.
Ей сега се връща от работа и там и разказах и тя ми вика "Първо ще пишем манджата!". Нямам шанс да я разобедя ; ((
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
БЕЛ - 5.693
Математика - 5.509
Бал - 33.768 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А те кога ще излязат ?Първоначално написано от Runaway11
Ми май когато се пресметнат нещо като средно аретметично на вс оценки и училищата казват какви балове там..Мисля че този процес вече е започнал!Първоначално написано от BulgaRiN
БАЛ 34,4.От бела ми пада оценката.
@BlackEyedPeas,
Не я оставяй да решава вместо тебе!Избери си език някъде, проучи за миналогодишния бал и go for it!Ако не те приемат на първо където си искала, тогава отивай в Манджата спокойно.
Само да питам- за езиковите как точно се смяташе БАЛа, че забравих :Д
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Математика - 5,500
БЕЛ - 5,786
Бал - 34,572
И даже мисля, че с единия крак съм в немската вече.
Малеее... как се радваммм.
![]()
![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
4,550 по математика
5,350 по български
БАЛ-30,730
кандидатсвам в 4та ЕГ "Фредерих Жолио-Кюри" с ИСПАНСКИ ЕЗИК
град Варна
предната година искаха 30,3 ии мисля, че ще ме приемат..
само г-жата по мат да ми остави 5ца, че ина4ее ;д
Enjoy Life ^_-
(При мен поне е така) Пресмяташ по 2 пъти оценката от бала от БЕЛ и Математика и веднъж от годишната.Първоначално написано от bbabyy
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Да де и аз не бях сигурна..просто имах впредвид, че все още не са излезли таблиците и ще излязат по-късно..никой не е съобщил кога!Първоначално написано от aras97
Ясно, благодаря, значи моят е 32,536 ....Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Някой ми беше казал, че от 13 до 15 юни (май така бяха датите) може да отидеш да си видиш преразказа и грешките на втория модул по математика, а за първия модул не съм сигурна.
Някой знае ли дали е така и ако е така, къде? Благодаря предварително![]()
Значи и ти си от Варна мен.Еми аз съм си за 1ЕГ от ,където и да го погледнем.Там ще влизам,Късмет !Първоначално написано от electricxx
![]()
Еми.. на нас ни казаха, че от понеделник, т.е. 13 юни. :PПървоначално написано от Wanderer1
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Моят бал за езикова е: 35,197, а за математическа 35,25..
леле.. Или сте били супер подготвени или тестовете са били страшно лесни.. както и да е,шапка ви свалям