- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аз като гледах списъците от миналата година май и с бал 30 са ги пускали...апък се говори че тази година май ще свалят баляПървоначално написано от awesomesheepy
Аиде дано да ни приемат...може да се паднем в 1 клас.
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Някъде в нета ще ги има ли или само в училищата?Първоначално написано от Runaway11
Моето училище е на 200 метра от входната ми врата, сто пъти ходих до там, докато бях навън също, даже си говорихме отпред, ама ги няма тия списъци!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
С какви оценки си ?Първоначално написано от LaChupacabra
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ето я цялата процедура със списъците : директора, заместник-директора или опълномощен от тях човек отива до министерството между 14 и 15 часа и взима списъците, след което се връща и ги разлепят .. това ще стане сигурно към 17 часа утре ...
На Бургас вече им излезе статистиката..на нас когаааааааааааа?!
какво представляват тези списъци и статистика някой да ми обяснии
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Тази година са бая по-малко ученици от миналата,което е добре за тези от Бургас.Първоначално написано от Runaway11
ох, нещо не ми се отваряПървоначално написано от Runaway11
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Сигурно нямаш програмата!
Да бургазлиите са късметлии..само 80 и няколко човека с интервал 11,000 - 12,000!
Maтематика - 5.149
БЕЛ - 5.234
Бал-31
ЗЛЕ ЗЛЕ ! И ПАК ЗЛЕ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо като гледам другите тотално имам чувството ,че никъде няма да влезна ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Какви оценки са ти писали за годината по бг и мат ?Първоначално написано от theonlyone123
Аз, ама БАЛ-ът ми е нисък за там . .Първоначално написано от smilelady
![]()
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
Еми. . не мога да разбера защо всичко става първо за Варна.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Всъщност статистиката е за Бургас.Първоначално написано от Pamaa
Ами не съм разбрала.Първоначално написано от BulgaRiN
Имам предвид, че те ще могат да си видят преразказите, бяха казали, че техните резултати щели да излезнат първи и т.н. Поне с такова впечатление съм останала.
Ми...не знам аз сигурно няма какво толкова да видя на втори модул...пък за резултатите: излязоха еднакво..то се знаеше!
Е, да, но пускаха разни статии, в които пишеше, че още на 3 им били проверени нещата и, че щели по-рано да им ги кажа и т.н.Първоначално написано от Runaway11
![]()
Щото тука във Варна сме най-големите пичовеПървоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
Enjoy Life ^_-
щом казвашПървоначално написано от electricxx
![]()
Какво ще рече това?Първоначално написано от Runaway11
Аз имам бал 30,466..
Ще успея ли да влезна в Езикова,където са влизали с 31 бал миналата година?Моля ви,обяснете..чеее ;/ много се притеснявам..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Като го разглеждах стигнах до извода, че за да има 80 човека с такъв интервал, значи средния успех на града е по-малък и баловете ще са по-ниски ? нз.. така го разбирам аз..Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
Enjoy Life ^_-
5-тициПървоначално написано от BulgaRiN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥